greekfragma Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 σημερα μιλωντας με τον πατερα μου με ενημερωσε οτι του ηρθε ενα μηνυμα για ληψη MMS στο κινητο του απο αριθμο τον οποιο δεν γνωριζει. καθως δεν εχει ιδεα απο κινητα ειπε να με ρωτησει πως μπορει να δει αυτο το μηνυμα.επισης μου ειπε οτι πηρε τηλ στο νουμερο αποστολεα του MMS αλλα βγηκε τηλεφωνητης οποτε και ο φαδερ εκλεισε το τηλ αμεσως γιατι υποψιαστηκε κατι. το μηνυμα ειχε λινκ για να το δεις μεσα απο το ιντερνετ απο διευθυνση της κοσμοτε μαζι με εναν κωδικο και εναν ειδικο αριθμο. επειδη πρωτη φορα μου ετυχε κατι τετοιο με παραξενεψε και μενα και ειπα να δω τι αρχειο ειναι.τελικα με το που πηγα να το αποθηκευσω ο κυριος NOD32 με ενημερωσε για το εξης. επειδη τελευταια στον τοπο διαμονης του φαδερ εχουν γινει πολλες υποκλοπες κωδικων τραπεζων πιστωτικων καρτων και αλλα τετοια ομορφα θα ηθελα τη γνωμη σας. παντως εγω τον συμβουλεψα να παει αυριο σε ενα καταστημα κοσμοτε και να δειξει το μηνυμα και τον αριθμο αποστολεα να απενεργοποιησει την ληψη MMS και φυσικα θα με παρει τηλ να τους πω λεπτομερειες για το ποιος ιος ειναι ή οτι αλλο ρωτησουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 νομίζω ότι είναι ΟΚ (αν θυμάμαι καλά την διαδικασία mms της cosmote) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 ποτε ειπαμε βγαινουν στη κυκλοφορια τα αντιβαϊρους για κινητα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:38] νομίζω ότι είναι ΟΚ (αν θυμάμαι καλά την διαδικασία mms της cosmote) τι ειναι ΟΚ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 ετσι παντως την εχει πατησει απειρος κοσμος...και δε θελει ιδιαιτερη προσπαθεια...απλως αν κανεις το λαθος και το ανοιξεις το μυνημα... την *ουτσισες, ευκολα μετα μπορει σε χρεωσει κλησεις, μυνηματα, και δανειστει και το τηλεφ. σου καταλογο...με το που σκαει περιεγο μυνημα.... κατευθειαν delete... και εισαι οκ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Φραγμα και στο κιν. της μητερας μου αλλα και σε εμενα εχει σταλει παρομοιο MMS αλλα δν τα κοιταξα καν...τα εσβησα αμεσως γιατι δεν ηξερα και τι ειναι..ΥΓ:Πριν κατι μερες στη Palmie του Ν.Ηρακλειου καποιος αγνωστος προσπαθησε να μου στειλει πανω απο 5 φορες ενα αρχειο με καταληξη .sis (τα .sis στο P910i ειναι οπως τα .exe στα PC), με ενα ονομα fsjdwshfefefh.sis το αρχειο...δεν πατησα οκ κ εκλεισα το BToothΕχουν βγει ιοι για κινητα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras ποτε ειπαμε βγαινουν στη κυκλοφορια τα αντιβαϊρους για κινητα???? Εχουν βγει ηδη εδω και καιρο! Στα series 60 ειναι πιο συχνα τα προβληματα. Στο 2020 που εχω παντως τρεχει το norton 2005 antivirus Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Χμ, περίεργα πράγματα. Σήμερα, στο pc του γραφείου, το bluetooth αναγνώρισε μία συσκευή κινητού(κάποιος θα το είχε ανοιχτό το BT στην συσκευή του) και στο καπάκι το antivirus βρήκε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma τι ειναι ΟΚ? αυτό εννοώ: Αρχική απάντηση από greekfragmaτο μηνυμα ειχε λινκ για να το δεις μεσα απο το ιντερνετ απο διευθυνση της κοσμοτε μαζι με εναν κωδικο και εναν ειδικο αριθμο. τώρα είδα για το worm...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 ωπ, καινούριος s60 virus! If it is the first hour of the 14th of any month, the threat resets the device. απλά restart, ή τα σβήνει όλα? ιδού η απορία! τσέρνομπιλ like Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Σεπτέμβριος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Μην ανοιγετε μηνυματα με αποστολεα "40.."(4050 αν δεν κανω λαθος).Μια κυρια(αναπηρη κιολας)τις ηρθε μπουγιουρντι να πληρωσει 500 λογ. και η εταιρια δεν μπορουσε να κανει τπτ απο ενα τετοιο μηνυμα.εγω κανοντας buck up το κινητο μου(nokia 6600) στο pc, το symantec corp. 9.0 μου βρηκε trojan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.