sotiris Σεπτέμβριος 16, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 το vlc δεν σού παιξε?έχει δικούς του codecs νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Οχι Σωτηρη δεν επαιξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Vag περασα οτι μου ειπες, κ αλλα τοσα αλλα παλι δν καναμε τπτ, το προβλημα παραμενει γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 16, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Το GSpot το έτρεξες να δούμε τι παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 16, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Χμμμμ, δοκίμασες κανένα reset? Αν δεν δεις προκοπή δεν ξέρω,.... δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα με τους codecs αφού έχεις βάλει πολλά (εγω ένα πακέτο έχω βάλει μόνο και 'ειμαι μια χαρα). Καμία ηλίθια ρυθμιση θα έιναι.... μακάρι να βγω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Μολις το ετρεξα σε ενα τυχαιο video αλλα μπερδευτηκα κ δεν ξερω που πρεπει να δω τι, δειτε τη φωτο πλζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 17, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Πάνω δεξιά σου λέει τον codec που θέλει το video file σου και αν εχεις εγκατεστημενους τετοιους στο σύστημά σου. Απ'ότι βλέπω έχεις 2!!!! Το πρόβλημα πραμένει μυστήριο......Δοκίμασες να περάσεις νέεους windows media codecs?Πάντως μου συμβαίνει καμμιά φορά να μην παίζει τα βιντεο π.χ. to PowerDVD και ο Windows Media Player και τα παίζει μονο το Nero Media Player.. Για δοκίμασε και με κανένα άλλο player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 17, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 δοκιμασε καποια απ'αυτα:real player 10,all in all media player , avi movie playerDivX Play Bundle with DivX Player 6.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Ρε παιδες δεν φταινε οι players...τους δοκιμασα ολους!Κ απο codecs εχω βαλει πολλους μεσα...ελεος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 δοκίμασες να απενεργοποιήσεις εντελώς το hardware acceleration της κάρτας γραφικών?για κάντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mode_80 Σεπτέμβριος 17, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Μήπως υπάρχει κάποια προστασία στην ταινία; Ρύθμισε τον WMP να μην ψάχνει για "original bits" κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris δοκίμασες να απενεργοποιήσεις εντελώς το hardware acceleration της κάρτας γραφικών?για κάντο. Κατι μου θυμιζει το hard accel μου υπενθυμιζεις πως να το βγαλω?Αρχική απάντηση από mode_80 Μήπως υπάρχει κάποια προστασία στην ταινία; Ρύθμισε τον WMP να μην ψάχνει για "original bits" κλπ. Δεν ειναι μονο με τις ταινιες, αλλα ουτε κ με videos παιχτων του L2 πχ(μεσω του Fraps), αρα δεν πρεπει να εχει σχεση με τη προστασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2005 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Κατι μου θυμιζει το hard accel μου υπενθυμιζεις πως να το βγαλω? δεξί κλικ desktop->properties->settings->advanced->troubleshooting την μπάρα τέρμα αριστερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 22, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Αν βγαλω το hard accell κολλαει το συστημα, πχ στο L2 δεν κουνιεται τπτ κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 22, 2005 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 Windows XP ή 2003 έχεις στήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.