Jump to content

Δεν μπορω να δω videos!

fanisk

Recommended Posts

Χμμμμ, δοκίμασες κανένα reset? Αν δεν δεις προκοπή δεν ξέρω,.... δεν νομίζω να παίζει πρόβλημα με τους codecs αφού έχεις βάλει πολλά (εγω ένα πακέτο έχω βάλει μόνο και 'ειμαι μια χαρα). Καμία ηλίθια ρυθμιση θα έιναι.... μακάρι να βγω λάθος

Πάνω δεξιά σου λέει τον codec που θέλει το video file σου και αν εχεις εγκατεστημενους τετοιους στο σύστημά σου.

Απ'ότι βλέπω έχεις 2!!!! Το πρόβλημα πραμένει μυστήριο......

Δοκίμασες να περάσεις νέεους windows media codecs?

Πάντως μου συμβαίνει καμμιά φορά να μην παίζει τα βιντεο π.χ. to PowerDVD και ο Windows Media Player και τα παίζει μονο το Nero Media Player..

Για δοκίμασε και με κανένα άλλο player.

Αρχική απάντηση από sotiris

δοκίμασες να απενεργοποιήσεις εντελώς το hardware acceleration της κάρτας γραφικών?

για κάντο.

Κατι μου θυμιζει το hard accel μου υπενθυμιζεις πως να το βγαλω?

Αρχική απάντηση από mode_80

Μήπως υπάρχει κάποια προστασία στην ταινία; Ρύθμισε τον WMP να μην ψάχνει για "original bits" κλπ.

Δεν ειναι μονο με τις ταινιες, αλλα ουτε κ με videos παιχτων του L2 πχ(μεσω του Fraps), αρα δεν πρεπει να εχει σχεση με τη προστασια.

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Κατι μου θυμιζει το hard accel μου υπενθυμιζεις πως να το βγαλω?

δεξί κλικ desktop->properties->settings->advanced->troubleshooting την μπάρα τέρμα αριστερά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.