fanisk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 Καλησπερα! Πριν καμια βδομαδα εκανα format γιατι το PC πηγαινε σαν σαλιγκαρι...τωρα ευτυχως πεταει, αλλα εχω προβλημα με τα videos! Οποιο προγραμμα κ να χρησιμοποιησω για να δω ενα video, δν κανει τπτ...ακουγεται ο ηχος, το video προχωραει κανονικα αλλα δν εχω εικονα! Μια μαυριλα μονο..τις πταιει? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 τι καταληξη εχουν τα video και τι codecs εχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Φανη κλασικο προβλημα ελλειψη αποκωδικοποιητη.Για αρχη μπες www.divx.com βαλε τους καινουριους και αν δεν φτιαξει βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει εδω μεσα, και εβαλα τους KLM codec 1.18...πριν το format ολα οκ με αυτους...μετα το φορματ με τους KLM codec 1.18 δν βλεπω τπτ!PGM .wmv filesmorfeas-dsl- μπερδευτηκα εκει μεσα! Μπορεις να δωσεις ενα direct link σε παρακαλω?THX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 1.37 κατεβασε.και στην επιλογη σεταρισματος βαλε ντιφολτ.επισης να σβησεις την επιλογη του media player classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 http://www.divx.com/divx/play/download/οριστε το direct link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Τιποτα...με τους divx το προβλημα συνεχιζεται..Θα δοκιμασω τους KML 1.37... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 χρειάζεται divx codec για να δεις wmv; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Ποιο DirectX εχεις απανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Για wmv εκτιμώ ότι θέλεις νεότερη έκδοση Windows Media Codecs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 μία απλή ερώτηΞη: ποιον media player έχεις;βάλε τον 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 http://www.videolan.org/vlc/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 15, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 ace mega codecs pack 6.0.3 pro εχει οτι χρειαζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ποιο DirectX εχεις απανω ? DirectX9 λεει.. Αρχική απάντηση από spc μία απλή ερώτηΞη: ποιον media player έχεις; βάλε τον 10 Τον 10 εχω... Αρχική απάντηση από sotiris http://www.videolan.org/vlc/ Κατεβαινει...για να δουμε... ΥΓ: Μηπως φταιει η DFI? :P EDIT:Ξαναπερασα τον 10...τπτ...περασα αυτα που ειπε ο Σοτοιρυς παλι τπτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 15, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Ίσως φταίνε οι οδηγοί για την κάρτα γραφιγκών που έχεις...ποιά έκδοση χρησιμοποιείς;;...έχω συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα εδώ...http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=7379Κι η λύση του..."Open up the nvidia control panel, and go to the Color Correction Page.Switch "Apply color changes to:" to "overlay"Change "Color Profile: Standard Mode" to "Advanced Mode"Push OK until it goes away and everything will be fine." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 15, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Υπάρχει ένα προγραμματάκι που διαβάζει τα video files και σου λέει ποιον codec χρειαζεσαι. Δεν θυμάμαι πως το λένε δυστυχώς!! Ας πει όποιος το ξέρει!Από εκεί και πέρα βλέπουμε!Θα ψάξω αύριο σε κάτι Cdια να το βρω πάντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Σεπτέμβριος 15, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Το GSpot εννοείς......αν το προβλημα οφείλεται τελικά στους απο-κωδικοποιητές, θα σου έλεγα να προτιμήσεις το πακέτο Klite Full......δεν ξέρω γιατί, αλλά το Mega πάντα μου έκανε ψιλοπερίεργα...μου κράσαρε τον wm player με wmv αρχεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 15, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Για δες μήπως έχει παιχτεί καμια βλακεια με 2 οθόνες κλπ! Μπες στισ ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών, στους προχωρημένους, και δες πόσες οθόνες βρίσκει, αν είναι η οθόνη σου primary κτλ. (Ενας φίλος μου είχε συνδέσει και το κλασσικο antaptoraki και το DVΙ, ο υπολογιστης τα πήρε ως 2 διαφορετικα monitor και το αποτέλεσμα ήταν ίδιο με το δικό σου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 16, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Ξεκινα να χωνεις codec Divx ( www.divx.com ) Xvid (http://www.xvidmovies.com/codec/) Windows media encoder (www.microsoft.com/windows/windowsmedia/default.aspx) ...κ.ο.κ Εαν υπαρχει κανας ξεχασμενος codec δες και εδω www.dvd.box.sk Κανε αυτο που λεει και ο vgiozo μπας και ειναι παπαρια με τα overlay, τσεκαρε και την παρακατω εικονα. Δοκιμασε και καποιον αλλο player πχ bsplayer (www.bsplayer.org) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Ίσως φταίνε οι οδηγοί για την κάρτα γραφιγκών που έχεις...ποιά έκδοση χρησιμοποιείς;; ...έχω συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα εδώ... http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=7379 Κι η λύση του... "Open up the nvidia control panel, and go to the Color Correction Page. Switch "Apply color changes to:" to "overlay" Change "Color Profile: Standard Mode" to "Advanced Mode" Push OK until it goes away and everything will be fine." Εκανα οτι ειπες..παλι τπτ! Οι drivers ειναι οι 78.11(βγηκαν αλλοι?ελειπα σε διακοπες κ δεν εχω κανει κανενα update) Αρχική απάντηση από Myralis Για δες μήπως έχει παιχτεί καμια βλακεια με 2 οθόνες κλπ! Μπες στισ ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών, στους προχωρημένους, και δες πόσες οθόνες βρίσκει, αν είναι η οθόνη σου primary κτλ. (Ενας φίλος μου είχε συνδέσει και το κλασσικο antaptoraki και το DVΙ, ο υπολογιστης τα πήρε ως 2 διαφορετικα monitor και το αποτέλεσμα ήταν ίδιο με το δικό σου ) Μια οθονη βρισκει! Αρχική απάντηση από Vagouridis Ξεκινα να χωνεις codec Divx ( www.divx.com ) Xvid (http://www.xvidmovies.com/codec/) Windows media encoder (www.microsoft.com/windows/windowsmedia/default.aspx) ...κ.ο.κ Εαν υπαρχει κανας ξεχασμενος codec δες και εδω www.dvd.box.sk Κανε αυτο που λεει και ο vgiozo μπας και ειναι παπαρια με τα overlay, τσεκαρε και την παρακατω εικονα. Δοκιμασε και καποιον αλλο player πχ bsplayer (www.bsplayer.org) Vag αρχιζω το κατεβασμα! Αααα τα νευρα μουυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.