GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 Kαλησπερα Guyz... Ο φιλος μου αντμετοπιζει ενα προβλημα με το pc του.... Specs: mobo ashrock (δεν θυμαμε ποιο μοντελο) P4 2.0 prolink 6600GT psu ocz modsteam 520 W οθονη μια TFT της Belinea 17'' Λοιπον του αλλαζω το παλιο του psu με αυτο της ocz...ξαναστινουμε το pc...ολα ωραια...βολεμενα....:...: Ανοιγουμε το pc και η οθονη αρχιζει να κανει τα τρελα της...:wassat: Ασπρες παραλληλλες γραμμες....,κοκκινισματα σαν να την μαγνητιζει κατι(τα κοκκινισματα περνουσαν οπως κανει η λαμπα του scaner),και να μην μοπουμε να δουμε χριστο Ολα αυτα κατα την δειαρκεια του ΒΟΟΤ..... Στα Windows μπενουμε αλλα τρεμοπαιζει και εκει η οθονη.... Τι φταιει ρε γμτ?
sotiris Σεπτέμβριος 15, 2005 #2 Σεπτέμβριος 15, 2005 το καλώδιο της οθόνης. αλλιώς ή η οθόνη, ή η vga. για αρχή άλλαξε καλώδιο
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 15, 2005 ΟΚ θα δοκιμασω... Αλλα αυτα δεν τα εκανε πριν αλαξουμε το psu..... Να αναφερω οτι αυτη η οθονη ειναι η δευτερη που του φερνουν απο RMA....:whistling Εγω αλλο πραγμα φοβαμαι....!!!!! Λετε να εχει σπασει καμια γωνια του πυρηνα απο την 6600GT? Δουλευει η καρτα αν εχει γινει κατι τετοιο? Αν και δυσκολο.... Εγω παντως φοβαμαι να της βαλλω χερι....
Zarras Σεπτέμβριος 15, 2005 #4 Σεπτέμβριος 15, 2005 δοκιμασε στα γρηγορα μια αλλη οθονη...αν δεν παιζει ειναι καρτα...αν παιζει... ειναι ο8ονη... (καλωδιο, ή μαγνητικο πεδιο απο καποιο μεταλλικο αντικειμενο (λιγο απι8ανο στη συγκεκριμενη περιπτωση), αν δεν ειναι καλωδιο... πας για το 3ο ρμα της οθονης...(που καλο θα ητανε να την βαλεις και αυτη πανω σε ενα αλλο πισακι για να δεις τι 8α κανει)
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #5 Σεπτέμβριος 15, 2005 Παιδια το προβλημα λυθηκε.... Με πηρε ο φιλος μου τηλεφωνο ,μου ειπε οτι εβαλε τους Drivers της καρτας(ενω καταφερε να μπει στα windows με τρεμοπαιξιματα).... και ολα λυθηκαν.... Πως το εξηγητε αυτο?
spc Σεπτέμβριος 15, 2005 #6 Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Παιδια το προβλημα λυθηκε.... Με πηρε ο φιλος μου τηλεφωνο ,μου ειπε οτι εβαλε τους Drivers της καρτας(ενω καταφερε να μπει στα windows με τρεμοπαιξιματα).... και ολα λυθηκαν.... Πως το εξηγητε αυτο? αυτό δεν εξηγεί τα προβλήματα που προανέφερες απλώς έτυχε τώρα να σταματήσουν κοίτα αυτά που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω (καλώδια, επαφές κλπ)
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:53] αυτό δεν εξηγεί τα προβλήματα που προανέφερες απλώς έτυχε τώρα να σταματήσουν κοίτα αυτά που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω (καλώδια, επαφές κλπ) Οκ θα τα ελενξω ολα..... Αλλα με προβληματιζει ο τροπος που λυθηκε το προβλημα.... Μαλλον κατι θα γινοταν με τα καλωδια....!!!!! :whistling @spc η καρτα παταει μια χαρα...
tigrakas Σεπτέμβριος 15, 2005 #8 Σεπτέμβριος 15, 2005 Οθόνη είναι.. Συνήθως όταν εντοπιστεί πρόβλημα στην κάρτα γραφικών ανιχνεύεται και κάνει ένα διαδοχικό ήχο το μηχάνημα ειδοποιώντας ότι υπάρχει πρόβλημα. Αυτά τα τρεμοπαιξίματα οφείλονται στην οθόνη καθώς είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο παλιότερα σε ένα 15άρι crt.
sotiris Σεπτέμβριος 15, 2005 #9 Σεπτέμβριος 15, 2005 αυτό το πρόβλημα συνήθως είναι όταν έχει τσακίσει το vga ή είναι κάπου κομμένο ή όταν δεν πατάει καλά στα βύσματα. αλλιώς τά χουν παίξει τα adc/dac της οθόνης, ή το αντίστοιχο της gpu. από drivers δε νομίζω, αν και για microsoft drivers μιλάμε οπότε ποτέ δεν ξέρεις
DarkSaga Αύγουστος 21, 2006 #10 Αύγουστος 21, 2006 για ένα τσακισμένο καλώδιο που μπορώ να βρώ ανταλλακτικό όταν το καλώδιο είναι κάπως έτσι.... υπάρχει έτοιμο ανταλλακτικό σε μαγαζί με ηλεκτρονικά? να το ξεκολλήσω τη γείωση και να το πάρω παραμάσχαλα? είμαι και Ξάνθη και δεν ξέρω που να κοιτάξω για μαγαζί με ηλεκτρονικα καν...
disssconected Αύγουστος 28, 2006 #12 Αύγουστος 28, 2006 Και εγώ είχα κάτι παρόμοιο...εμένα βασικά απο το πολύ βάλε βγάλε είχε διαλυθεί τελείως το καλώδιο μιας crt 15'' trinitron (9 ετών) που την πέταξα μόλις τώρα γιατί απλά δεν έβρισκα καλώδιο άλλο....έτσι και εμένα μου έβγαζε μπλε οθόνη...αν κουνούσα λίγο το καλώδιο μου έβγαζε ροζ...κόκκινι...μοβ....αυτα. Βέβαια πριν το καλώδιο έρθει στα τελευταία του πετύχαινα κάτι στάσεις που το κρατούσα (απο το βίσμα που συνδέεται με την vga) και μου έπαιζε καλά η οθόνη...βέβαια δεν βρήκα κάποιο καλώδιο σε όσα μαγαζια ρώτησα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.