Jump to content

Αξίζει η αναβάθμιση?

Wizard!

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω μία αναβάθμιση. Επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο την nVidia για διάφορους λόγους, θα ξαναγυρίσω σε ΑΤΙ.

Δεδομένου λοιπόν ότι έρχεται η R520 πρέπει να περιμένω αυτήν.

Επειδή όμως έχω βρει να δώσω σε αρκετά καλή τιμή την 6800GT όπως και τη μητρική, σκέφτομαι μήπως πάρω τώρα μια 7800GTX μαζί με μιά Asus A8N-E (δε θέλω SLI για ευνόητους λόγους) και όταν βγει η 520 να την αλλάξω.

Πόσα πιστεύετε ότι θα χάσω από την αλλαγή? Είναι εντελώς ασύμφωρο? Πόσο πιστεύετε ότι θα περιμένουμε για 520? Μέσα στον Οκτώβρη ή πάει για Χριστούγεννα?

Ευχαριστώ. :)

Αρχική απάντηση από Wizard! [15-09-2005 10:49]

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω μία αναβάθμιση. Επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο την nVidia για διάφορους λόγους, θα ξαναγυρίσω σε ΑΤΙ.

Δεδομένου λοιπόν ότι έρχεται η R520 πρέπει να περιμένω αυτήν.

Επειδή όμως έχω βρει να δώσω σε αρκετά καλή τιμή την 6800GT όπως και τη μητρική, σκέφτομαι μήπως πάρω τώρα μια 7800GTX μαζί με μιά Asus A8N-E (δε θέλω SLI για ευνόητους λόγους) και όταν βγει η 520 να την αλλάξω.

Πόσα πιστεύετε ότι θα χάσω από την αλλαγή? Είναι εντελώς ασύμφωρο? Πόσο πιστεύετε ότι θα περιμένουμε για 520? Μέσα στον Οκτώβρη ή πάει για Χριστούγεννα?

Ευχαριστώ. :)

Αμα ψαξεις λιγο θα δεις οτι εχει βγει ηδη θεμα με πρωτα συγκριτικα τεστ με το R520 ( ονοματι Radeon Χ1800) απο το site Ηardwareanalysis.com αμα θυμαμαι καλα

Παντως δεν ειναι και ιδιαιτερα εντυπωσιακα τα πρωτα στοιχεια δυστυχως (με τα συγκεκριμενα Driver και η συγκεκριμενη εκδοση που δοκιμαστηκε)

NOTE: Αμα τα στοιχεια ειναι σωστα που εδωσε το συγκεκριμενο site ειναι σωστα

Τα 7800GTX τα πηγε καλυτερα στα περισσοτερα παιχνιδια που δοκιμαστηκε απο θεμα ταχυτητας

Εαν αργότερα δώσεις την 7800 και πάρεις την R520 δεν θα χάσεις μόνο λεφτά αλλά και σε απόδοση γιαί από ότι ακούγεται η R520 δεν λέει και πολλά μπροστα στην 7800

Σε καμμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι το 520 θα είναι χειρότερο από την 7800, οπότε το θέμα του αν θα χάσω σε επιδόσεις, δε νομίζω ότι υφίσταται.

Από την άλλη σκέφτομαι το εξής: Έχω μία μητρική με AGP και μια vga το ίδιο. Τώρα και τα δυο μαζί πωλούνται σε ένα ποσό Χ. Και για να αγοράσω τα καινούρια χρειάζομαι Υ. Επίσης για να δώσω αργότερα την 7800, για μιά Χ1800, θα πληρώσω μια διαφορά Ζ.

Αυτό που προσπαθώ να ξεκαθαρίσω είναι ότι αν περιμένω μέρχι να βγει η Χ1800, το Χ μικρίνει αρκετά και γινει V τότε, γιατί ως γνωστόν οι τιμές των παλιών πέφτουν πολύ γρηγορότερα από τα καινούρια, αν τελικά θα είναι συμφέρουσα η αγορά.

Αν μάλιστα υποθέσουμε ότι δε θα χρειαστεί να παω σε Χ1800, τότε δε θα χασω και από τη 2η συναλλαγή, οπότε, δε θα είναι καλύτερα έτσι κι αλλιώς?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.