Sitios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 to exei kaneis re paidia oloklhro??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 κανονας του φορουμ να γραφουμε ελληνικα υποχρεωτικα.αποδεχτηκες τον ορο αυτο οταν γραφτηκες στο φορουμ. διορθωσε το ποστ σου με ελληνικους χαρακτηρες και σου απανταμε. (επισης το θεμα σου ειναι σε λαθος κατηγορια.....επρεπε να το βαλεις στο Gaming) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 1. Τα greeklish είναι ενάντια στους κανόνες του forum 2. Tι εννοείς με το "το έχει κανείς ολόκληρο?" ? Εγώ το έχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 συγγνώμη ρε παιδιά ξεχάστηκα (όσο αφορά τα greeklish). είναι το πρώτο νέο θέμα που δημιουργώ και αφού το δημιούργησα είδα ότι ήμουνα σε λάθος κατηγορία (Networking αντί Gaming). :sorry: κακώς το έβαλα σαν νέο θέμα. όλες μου οι "απορίες" λύνονται σε προηγούμενο thread που δημιούργησε ο Lewnidas στην κατηγορία Gaming. Απλά βιάστηκα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.