helloween Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 Στην πρόσφατη έκθεση IFA στο Βερολίνο ανακοινώθηκε η νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος για εγγραφή CD και DVD με σημαντικές βελτιώσεις σε χαρακτηριστικά και ταχύτητα. Εξίσου σημαντικό όμως για όλους τους Έλληνες χρήστες, είναι το γεγονός ότι θα διατίθεται και στη γλώσσα μας. Μάλιστα με την βοήθεια του www.programa.gr οι Έλληνες χρήστες του προγράμματος θα έχουν και βοήθεια για την διαδικασία αναβάθμισης προηγούμενων εκδόσεων. Το Nero7 θα διατίθεται στα καταστήματα στα μέσα Οκτωβρίου. Η ακριβής λίστα σημείων πώλησης στην χώρα μας θα ανανεώνεται στο www.programa.gr. Στις βασικές βελτιώσεις της νέας έκδοσης, περιλαμβάνονται: * Βελτιωμένο interface * Υποστήριξη και autodetection ακόμα και BlueRay δίσκων * Ημερολόγιο για καλύτερο προγραμματισμό εργασιών backup * Πιστοποίηση για δημιουργία βίντεο για PlayStation (PSP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 http://www.nero.com/eng/FAQS_Nero_7_Premium_Upgrade.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Σεπτέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Καλα το interface ειναι ολοιδιο με το Νero 6.6 Reloaded που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 ελληνικα στο nero παιζουν εδω και καιρο, δεν ειναι κατι νεο...το εχω στην εκδοση 6.χχχ και εχει επιλογη για ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Σεπτέμβριος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Sorry ρε συ halloween αλλα μηπως θες να γινεις news poster στη θεση καποιου αλλου news poster(οπως λεμε χαλιφης στη θεση του χαλιφη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Σεπτέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras ελληνικα στο nero παιζουν εδω και καιρο, δεν ειναι κατι νεο... το εχω στην εκδοση 6.χχχ και εχει επιλογη για ελληνικα Και εγω στην αρχη απορησα με το thread και νομιζα οτι ειχα την εκδοση 7 ενω εχω την εκδοση 6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 13:13] Sorry ρε συ halloween αλλα μηπως θες να γινεις news poster στη θεση καποιου αλλου news poster(οπως λεμε χαλιφης στη θεση του χαλιφη) :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Ελληνικα υπαρχουν απο καιρο και υπαρχει και ενα αρχειακι που κατεβαζεις για να υποστηριζει και αλλες γλωσσες .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 ....ναι κανονικοτα.....και καιρο τωρα λεμε....:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Σεπτέμβριος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Παιδες εχω το Nero 7 Premium και κανει "τρελά" πραγματα ... Encode και εγγραφη στο DVD κατευθειαν χωρις να διαχωριζονται αυτες οι δυο λειτουργιες ( Encode - Εγγραφη ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.