Jump to content

ΑMD Athlon 64 X2 3800 στα 3405.49

crmaris

Recommended Posts

Μπα βαρέθηκα και για να πάω από τα 2390 στα 2405 μιλάμε έφτησα αίμα.. Αστο εκεί καλά είμαι.. Κοντά 2 volt του έριξα για να φτάσω εκεί.. Το μόνο καλό ότι άκουγε στο ρεύμα.. Τώρα πιστεύω ότι ψήθηκε για τα καλά!! Δεν ξέρω όταν έχω το cascade αν θα με ξαναπιάσει η τρέλα.. Καιρός πάντος να πιάσω κανα καλό pi τώρα;)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 18:56]

γκουχ γκουχ . . οχι ακριβως...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ man....μαζι με την εθνικη και εσυ...:p

Ε ναι αλλα ειναι Cool να εχεις 2 CPU που η καθε μια τρεχει στα 3.405GHz αν τρεχεις κατι σαν το Seti τρεχεις 2 μαζι,εχεις στην διαθεση σου 6.81GHz υπολογιστικης ισχυος.Φυσικα κατα τα αλλα μεχρι να γινουνε games κτλ multithreaded εχουμε καιρο.....

Αρχική απάντηση από fenrir

Ε ναι αλλα ειναι Cool να εχεις 2 CPU που η καθε μια τρεχει στα 3.405GHz αν τρεχεις κατι σαν το Seti τρεχεις 2 μαζι,εχεις στην διαθεση σου 6.81GHz υπολογιστικης ισχυος.Φυσικα κατα τα αλλα μεχρι να γινουνε games κτλ multithreaded εχουμε καιρο.....

Εισαι Mystery μηπως??????:p

crmaris.....σε εβαλα εδω.... και επισημα...

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1054923#post1054923

Αρχική απάντηση από crmaris

thanks Βασίλη αν και με είχε βάλει και ο Esdee πιο πριν. Αστο να το βλέπουνε 2 φορές στο XS :D

σε ειχε βαλει αλλα πιο χαμηλα.....:p....γεια σου ρε φιρμα....χεχεχε

thanks και πάλι παιδιά. Να στε καλά..

@geoal.. Στα 2850 που τον εχω με 1,56 εχω -26 idle και -21,7 σε dual pi 32 mb(μετρημένα στο πλάι του μπλοκ) και -20.4 στο καπάκι με 2 hexus pi fast(20 λεπτά έτρεχαν) .. Το σύστημα το ξαναέκανα κενό και το ξαναγέμισα για να πειραματιστώ πιο πολύ και την δεύτερη φορά το ρύθμισα καλύτερα.. Ο άλλος που είχε στο XS το προηγούμενο ρεκόρ πριν βγάλει το IHS ( το δικό μου ειναι ακομη πάνω) πήγε μέχρι τα 2800 σταθερά και όταν το έβγαλε έφτασε τα 3 giga σταθερά,οπότε αν κάποια στιγμή βρω το κουράγιο και το βγάλω και εγώ πιστεύω να τα περάσω τα 3 giga.. Και θα περάσω σίγουρα τα 3405;) Το θέμα είναι ότι φοβάμαι μην πάρω κανά πυρήνα στο χέρι..Και δεν μπορείς να κάνεις και RMA μετά..

Αφου την ξερεις την λυση (το εχω κανει και εγω παλαιοτερα σε Pentium4) το μονο που σου μενει ειναι να βρεις τον χρονο να το κανεις. Ετσι και αλλιως εισαι απο τους ψαγμενους χρηστες εδω μεσα και δεν πιστευω οτι θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα. Απο οτι εχω ακουσει μαλιστα το ξεκαπακωμα των Α64 ειναι ποιο ευκολο απο των P4 για τους διπυρηνους δεν ξερω αλλα πιστευω οτι δεν θα ειναι και πολυ διαφορετικο απο των μονοπυρινων. Αντε τρελανε μας και εσυ οπως εκανε χθες η Εθνικη.:happy2: :happy2: :happy2:

Βασίλη βάζε μου λόγια τώρα:p Βασικά περιμένω το cascade από τον γνωστό άφαντο.. με πάει και αίμα στην δουλειά τελευταία και δεν προλαβαίνω για πολλά.. Πάντος με το που βρω λίγο free χρόνο πρέπει να βγάλω το ihs για να γίνει σωστή δουλειά.. Το πολύ πολύ επειδή φοβάμαι το core θα ξαναβάλω το ihs πάνω αλλά ceramique ώστε να κάνει καλή επαφή..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.