crmaris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=38223 ειπα να κανω καινουριο thread μιας και εδώ σταματάω το τριπάκι.. Τον θέλω τον επεξεργαστή μου και με τα volt που δίνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Με την θέληση που έχεις ποντάρω σε ένα 3.5g Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Μπα βαρέθηκα και για να πάω από τα 2390 στα 2405 μιλάμε έφτησα αίμα.. Αστο εκεί καλά είμαι.. Κοντά 2 volt του έριξα για να φτάσω εκεί.. Το μόνο καλό ότι άκουγε στο ρεύμα.. Τώρα πιστεύω ότι ψήθηκε για τα καλά!! Δεν ξέρω όταν έχω το cascade αν θα με ξαναπιάσει η τρέλα.. Καιρός πάντος να πιάσω κανα καλό pi τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Εχεις καμια γεννητρια εκει κοντα?Τοστιερα το εκανες.. .Οπως και να'χει συγχαρητηρια κι απο μενα για την προσπαθεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenrir Σεπτέμβριος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Πολυ Cool 6.81GHz σε μια CPU.Μπραβο μπραβο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από fenrir Πολυ Cool 6.81GHz σε μια CPU.Μπραβο μπραβο....... γκουχ γκουχ . . οχι ακριβως... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ man....μαζι με την εθνικη και εσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenrir Σεπτέμβριος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 18:56] γκουχ γκουχ . . οχι ακριβως... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ man....μαζι με την εθνικη και εσυ... Ε ναι αλλα ειναι Cool να εχεις 2 CPU που η καθε μια τρεχει στα 3.405GHz αν τρεχεις κατι σαν το Seti τρεχεις 2 μαζι,εχεις στην διαθεση σου 6.81GHz υπολογιστικης ισχυος.Φυσικα κατα τα αλλα μεχρι να γινουνε games κτλ multithreaded εχουμε καιρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 24, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από fenrir Ε ναι αλλα ειναι Cool να εχεις 2 CPU που η καθε μια τρεχει στα 3.405GHz αν τρεχεις κατι σαν το Seti τρεχεις 2 μαζι,εχεις στην διαθεση σου 6.81GHz υπολογιστικης ισχυος.Φυσικα κατα τα αλλα μεχρι να γινουνε games κτλ multithreaded εχουμε καιρο..... Εισαι Mystery μηπως?????? crmaris.....σε εβαλα εδω.... και επισημα... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1054923#post1054923 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 24, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 thanks Βασίλη αν και με είχε βάλει και ο Esdee πιο πριν. Αστο να το βλέπουνε 2 φορές στο XS Χε χε το link στο info μου στο lab μου άρεσε . Πολύ cool!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris thanks Βασίλη αν και με είχε βάλει και ο Esdee πιο πριν. Αστο να το βλέπουνε 2 φορές στο XS σε ειχε βαλει αλλα πιο χαμηλα.........γεια σου ρε φιρμα....χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 24, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Μπραβο παλικαρε....:T: , του πεταξες τα ματια εξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 24, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 ’ξιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Σεπτέμβριος 24, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αν και στα εχω ξαναπει, μπραβο και παλι απο εμενα. Τελικα τωρα που επεσαν οι θερμοκρασιες περιβαλλοντος σε τι συχνοτητα τον δουλευεις καθε μερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 26, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 thanks και πάλι παιδιά. Να στε καλά..@geoal.. Στα 2850 που τον εχω με 1,56 εχω -26 idle και -21,7 σε dual pi 32 mb(μετρημένα στο πλάι του μπλοκ) και -20.4 στο καπάκι με 2 hexus pi fast(20 λεπτά έτρεχαν) .. Το σύστημα το ξαναέκανα κενό και το ξαναγέμισα για να πειραματιστώ πιο πολύ και την δεύτερη φορά το ρύθμισα καλύτερα.. Ο άλλος που είχε στο XS το προηγούμενο ρεκόρ πριν βγάλει το IHS ( το δικό μου ειναι ακομη πάνω) πήγε μέχρι τα 2800 σταθερά και όταν το έβγαλε έφτασε τα 3 giga σταθερά,οπότε αν κάποια στιγμή βρω το κουράγιο και το βγάλω και εγώ πιστεύω να τα περάσω τα 3 giga.. Και θα περάσω σίγουρα τα 3405;) Το θέμα είναι ότι φοβάμαι μην πάρω κανά πυρήνα στο χέρι..Και δεν μπορείς να κάνεις και RMA μετά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 26, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 κανεις rma . Απλά πάρε και ενα σωληνάριο μαυρη σιλικόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 26, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 χε χε ξέρω κάτι καλύτερο αν ειναι έτσι.. Logo πάνω στο core και καλό πάτημα το IHS πάνω μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 26, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Πολύ όμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Σεπτέμβριος 26, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αφου την ξερεις την λυση (το εχω κανει και εγω παλαιοτερα σε Pentium4) το μονο που σου μενει ειναι να βρεις τον χρονο να το κανεις. Ετσι και αλλιως εισαι απο τους ψαγμενους χρηστες εδω μεσα και δεν πιστευω οτι θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα. Απο οτι εχω ακουσει μαλιστα το ξεκαπακωμα των Α64 ειναι ποιο ευκολο απο των P4 για τους διπυρηνους δεν ξερω αλλα πιστευω οτι δεν θα ειναι και πολυ διαφορετικο απο των μονοπυρινων. Αντε τρελανε μας και εσυ οπως εκανε χθες η Εθνικη.:happy2: :happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 26, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Aλλα 45mhz αν δωσεις θα εχεις το WR σε ολους τους διπυρηνους.....απο 3800 μεχρι 4800......μεχρι στιγμης σε τρωει ο misteroadster με εναν 4600+ στα 3.445 αν θυμαμαι καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Σεπτέμβριος 26, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Βασίλη βάζε μου λόγια τώρα Βασικά περιμένω το cascade από τον γνωστό άφαντο.. με πάει και αίμα στην δουλειά τελευταία και δεν προλαβαίνω για πολλά.. Πάντος με το που βρω λίγο free χρόνο πρέπει να βγάλω το ihs για να γίνει σωστή δουλειά.. Το πολύ πολύ επειδή φοβάμαι το core θα ξαναβάλω το ihs πάνω αλλά ceramique ώστε να κάνει καλή επαφή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.