Jump to content

Κι άλλο modάρισμα σε PSU (UpDate 30/07/2005) TEΛΟΣ

morius

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες,επειδή με έχει πιασει μία μανία με το να δείχνει όμορφο το pc μου,σκέφτομαι να μοντάρω λίγο ακόμα το noname τροφοδοτικό μου.

Σκέφτομαι να κάνω 2 κινήσεις,αλλά έχω κάτι αποριούλες...

1.θέλω να το βάψω μαύρο αλλά το μέταλό του είναι πολύ γυαλιστερό,σαν "καθρέυτης" η απορία είναι το αν θα κολήσει το σπρέυ επάνω και αν ναι θέλει ειδικό σπρέυ

2.Θέλω να ανοίψω μία τρύπα από κάτω και να βάλω έναν 12άρη με led.Σε αυτή την σκέψη έχω 2 απορίες. a. Θα πρέπει να δίνει αέρα μέσα ή να διώχνει; ( ο 8άρης διώχνει αλλά μήπως θα πρέπει να αντιστρέψω τους ρόλους επειδή ο ένας είναι μεγαλύτερος από τον άλλο και δεν προλαβαίνει να διώξει τον αέρα) και b. από που θα τροφοδοτείτε(να βγάλω το καλόδιο για έξωτερική πηγή-Από πάνελ πχ. να ρυθμίζω και τις στροφές)

Αυτά ήθελα να ρωτήσω...

για το βαψιμο δεν γνωριζω

για την τρυπα σαφως ο 12αρης θα βαζει στο τροφοδοτικο.ολα τα τροφοδοτικα με 2 ανεμιστηρες ετσι λειτουργουν.

για το φανακι να βαζει ρε συ

οσο για την τροφοδοσια του κιτα πανο στην πλακετα που ειναι η 12αρα και κολατο η βγαλε καλοδιο εξω για να το ρυθμιζεις εσυ

Έχω βάψει τροφοδοτικό, κόκκινο-μάυρο.

Απλά επειδεί είχε γυαλάδα το έτριψα όλο με γυαλόχαρτο 500άρι, μέχρι που έφυγε η γυαλάδα και μετά πέρασα δύο χέρια αστάρι λευκό και μετά χρώμα... Το αποτέλεσμα μέχρι σήμερα δεν έχει ξεφλουδίσει ή πάθει κάποια άλλη ζημιά...

Photo006.jpg

Photo015.jpg

Να φανταστείς το αστάρι ήταν τόσο καλής ποιότητας που έπιασε το χρώμα και στο πλαστικό του ανεμιστήρα...

Οσο για ρευμα, γιατι δεν παιρνεις απο τις κλασσικες γραμμες +5,+3.3,+12 ??? Δεν θα το ελεγχεις, αλλα αν το βαλεις στα 7V μονιμα, δεν θα ακουγεται ιδιαιτερα (αναλογα κ το fanακι παντα)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:58]

Οσο για ρευμα, γιατι δεν παιρνεις απο τις κλασσικες γραμμες +5,+3.3,+12 ??? Δεν θα το ελεγχεις, αλλα αν το βαλεις στα 7V μονιμα, δεν θα ακουγεται ιδιαιτερα (αναλογα κ το fanακι παντα)

Dinopoule το φοβάμαι να το τροφοδοτίσω από μέσα...θιμάσαι τι είχα περάσει μετά το sleeving...

Βάψιμο

1. Τρίψιμο με 500 γιαλόχαρτο

2. Πέρασμα με αστάρι ( τι αστάρι όμως; )

3. Βάψιμο ( σπρέυ ή πινέλο; )

• 3 weeks later...

To modding φθάνει στο τέλος του.

Του άνοιξα τρύπα,το έτριψα του άνοιξα τρύπες για βίδες και τώρα είναι στην αυλή να στεγνώσει από το βάψιμο...

Δείτε μία φώτο πως ήταν στο τρίψιμο;)

post-1782-1416072219,678_thumb.jpg

Επιτέλους Τελίωσε...Μόνο που σε λίγες μέρες που 8α πάρω τον άλλο ανεμιστήρα με τα led θα κάνω μία αλλαγή.Τώρα έχω βάλει έναν UV της Akasa.

Δεν ΜΟΙΑΖΕΙ λίίίίγο με το Tagan...?????

post-1782-1416072219,7024_thumb.jpg

Nice!!!!΄

θέλω κι εγώ να προσθέσω έναν ανεμιστήρα στο τροφοδοτικό μου (φορτρον460) αλλά δεν έχει καθόλου χώρο μέσα όταν λέμε καθόλου καθόλου.... :(

Σκέφτομαι μόνο να το μεγαλώσω σε μήκος ώστε να χωράει ένας 80αρης και έτσι να έχει έναν πίσω και έναν μπροστά.Αλλά πως θα το μεγαλώσω σε μήκος???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.