Qlim4X Σεπτέμβριος 15, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 για πες τι τιμες να βαλω........πιες θα ειναι οι καλητερες χορις προβλημα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 15, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Είπα και πιο πάνω ότι 10" είναι καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 15, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Μιας και έχει ανοιχτεί το θέμαέχω ένα χρήστη στον υπολογιστή αλλά όταν ξεκινά ο υπολογιστής πρέπει αν επιλέξω με ποιο χρήστη θέλω να συνδεθώ :...: πως μπορώ να το παρακάμψω αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Έβαλα τις τιμές που έδωσε ο gtr_84 στην πρώτη απάντηση και ο χρόνος κλεισίματος έπεσε στο μισό λεπτό πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 15, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Μιας και έχει ανοιχτεί το θέμαέχω ένα χρήστη στον υπολογιστή αλλά όταν ξεκινά ο υπολογιστής πρέπει αν επιλέξω με ποιο χρήστη θέλω να συνδεθώ :...: πως μπορώ να το παρακάμψω αυτό? Ναι με τα powertoys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 16, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Μιας και έχει ανοιχτεί το θέμα έχω ένα χρήστη στον υπολογιστή αλλά όταν ξεκινά ο υπολογιστής πρέπει αν επιλέξω με ποιο χρήστη θέλω να συνδεθώ :...: πως μπορώ να το παρακάμψω αυτό? Start -> Run -> Γράψε Control userpasswords2 -> πάτα [ENTER] Και μετά θα καταλάβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 17, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Start -> Run -> Γράψε Control userpasswords2 -> πάτα [ENTER] Και μετά θα καταλάβεις tnx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.