Clementary Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 Φίλοι μου έχω το εξής προβλημα. Πήρα και εγώ ο άμηρος έναν υπολογιστή απο αμερική με το τροφοδοτικό του φυσικά με αμερικάνικη πρίζα. δουλέυει απο 110/240 V οπότε δεν έχει προβλημα λογικά. Όμως με το που μπαίνει στα windows κλείνει και δεν φορτίζει καν τη μπαταρία. Τροφοδοσία φυσικά ειναι το πρόβλημα. Μέτρησα λοιπόν και δίνει 16.2 V όσο για τα amper δεν μπορεσα να δώ. Ο υπολογιστής ζητάει 19. Έμαθα πως έχουν προστασία και μόνοι τους κλείνουν όταν δεν έχουν σωστή τροφοδοσία. Ισχύει κάτι τέτοιο? επίσης μάλλον θα χρειαστώ καινούριο τροφοδοτικό. Ξέρετε κανένα οικονομικό που να δίνει 19V με 7Α? αν ξέρετε και δεν θέλετε να κάνετε διαφήμιση μπορείτε να μου στείλετε στο mail μου. Clementary@yahoo.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΟ υπολογιστήε ειναι gateway kai το τροφοδοτικό targus που υποτίθεται είναι καλή μάρκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Δεν κατάλαβα γιατί το τροφοδοτικό του laptop είναι διαφορετικής μάρκας (targus). Κανονικά το μόνο που χρειάζεται είναι ένας προσαρμογέας για την πρίζα και τίποτα άλλο. Αν πάλι πήρες μεταχειρισμένο μηχάνημα και σου έδωσαν άλλο για άλλο τροφοδοτικό ζήτα να σου στείλουν το original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Καλώς ήλθες :flower:αν τα χεις κάνει όλα σωστά και πάλι δεν παίζει (μετατροπή στην πρίζα δηλαδή)τότε μπορείς να πάρεις ένα universal τροφοδοτικό.δεν ξέρω πόσο ρόλο έχει η τάση, καθότι οι μπαταρίες έχω την εντύπωση ότι δουλεύουν σε αρκετά χαμηλότερη.όταν είναι σβηστό το pc φορτίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Το πρόβλημα θα είναι τα 7Α. Δύσκολο να βρεις φορτιστή με τέτοια ένταση που να κοστίζει λιγότερο από 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Το πρόβλημα θα είναι τα 7Α. Δύσκολο να βρεις φορτιστή με τέτοια ένταση που να κοστίζει λιγότερο από 50. πόσο είναι το σύνηθες? το δικό μου 19V - 3.42A λέει. (είναι κι αυτό 110/240V) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Στα 3-4ν παίζουν τα περισσότερα. Τα AMD θέλουν παραπάνω γενικά (AMilo πρέπει να θέλουν 5Α τουλάχιστον). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clementary Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 είναι AMD και ζητάει 6.3 Αμπερ για την ακρίβεια. Τέλος πάντον σήμερα το δοκίμασα με ένα άλλο τροφοδοτικό με 19V και 7.1 A και δούλεψε κανονικα φορτίζοντας και τη μπαταρία μια χαρά. Επειδή το τροφοδοτικό δεν είναι δικό μου και σκέφτομαι να αγοράσω ένα ίδιο,λέτε να υπάρχει προβλημα με τα 7.1Α? Ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεών σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι που θα βρεις και πόσο θα σου κοστίσει. Τελικά γιατί δεν είχες φορτιστή εξ αρχής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Clementary είναι AMD και ζητάει 6.3 Αμπερ για την ακρίβεια. Τέλος πάντον σήμερα το δοκίμασα με ένα άλλο τροφοδοτικό με 19V και 7.1 A και δούλεψε κανονικα φορτίζοντας και τη μπαταρία μια χαρά. Επειδή το τροφοδοτικό δεν είναι δικό μου και σκέφτομαι να αγοράσω ένα ίδιο,λέτε να υπάρχει προβλημα με τα 7.1Α? Ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεών σας. δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, πάρε ένα τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clementary Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Τον πήρα μεταχειρησμένο απο αμερική και αυτόν μου στείλανε. Τι να πώ εκει δουλευε; δεν νομίζω.. Σας ευχαριστώ πολυ για την πολύτημη βοήθειά σας. Αν τύχει και ακούσετε κάτι ειδοποιήστε. Να'στε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.