Jump to content

X2 3800 3337.61 ΜΗΖ ( Is this a WR?) and now 3390.56!!!

crmaris

Recommended Posts

η βλακεία είναι ότι ήμουνα στα 3398 και το cpuz εσωσε στα 3390!!!!Αντε 10 MHZ ακόμη αν και είναι πολύ δύσκολα πια τα πράγματα. Εχω αρχίσει και παίζω με πολύ μεγάλο vcore πια...

δεν σε βοηθαει παντα το μεγαλο vcore, θα προτεινα να μεινεις κατω απο 1.85...

Έύγε παλίκαρε, άξιζε το παίδεμα με το promie tuning :T:

Ώρα να τον σταθεροποιήσεις τώρα :)

Σε ποστς ισως ακουει , αλλα σε benchable εγω 2 0.90 που έχω βασανίσει ώς τώρα μετά τα 1.7 είχαν διαφορετικές απόψεις απο μένα. παρουσιάζοντας ανυπακοή

Μπραβο και απο εμενα φιλε μου.Οπως σου ειπα ο κοπος σου στο τελος θα δικαιωθει...

thanks παιδιά. Να στε καλά όλοι...Αφου πάντος δεν πήρα την cpu στο χέρι με τα 2 volt που έφαγε τυχερός είμαι:D

Κάθησα και μέτρησα για χαβαλέ τα watt που βγάζει ο Χ2 3800 (default 89) στα 3405 με 2,01 vcore από bios... 346 WATT!!!!! Βέβαια εννοείται ότι αυτά σε full load που δεν έτρεξε ποτέ.. Αν και γύρω στα 3200 με αυτό το vcore έδειξε ότι μπορώ να τον ζορίσω λίγο αλλά με αυτά τα watt (325 !!!) θα σκάσει το πρόμι πια.. ( πιο πρόμι και cascade θα τα έπαιζε!!)

Αρχική απάντηση από crmaris

thanks παιδιά. Να στε καλά όλοι...Αφου πάντος δεν πήρα την cpu στο χέρι με τα 2 volt που έφαγε τυχερός είμαι:D

Κάθησα και μέτρησα για χαβαλέ τα watt που βγάζει ο Χ2 3800 (default 89) στα 3405 με 2,01 vcore από bios... 346 WATT!!!!! Βέβαια εννοείται ότι αυτά σε full load που δεν έτρεξε ποτέ.. Αν και γύρω στα 3200 με αυτό το vcore έδειξε ότι μπορώ να τον ζορίσω λίγο αλλά με αυτά τα watt (325 !!!) θα σκάσει το πρόμι πια.. ( πιο πρόμι και cascade θα τα έπαιζε!!)

ειναι ολα θεμα capacity ... και μονοβαθιο με r134 θα μπορουσε να κρατησει (τα 350watt) σε temps κατω απο το 0 ΑΝ ηταν σωστα στημενο

Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 14:38]

3400ΜΗz με 2.01VCore = 311 Watts on DUAL full load......... ;)

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 15:39]

ειναι ολα θεμα capacity ... και μονοβαθιο με r134 θα μπορουσε να κρατησει (τα 350watt) σε temps κατω απο το 0 ΑΝ ηταν σωστα στημενο

Μπααααα......... :D

το προγραμματακι που έχω εγώ βγάζει τότε υπεραισιόδοξα watt :) Και πάλι αρκετά είναι πάντος.. Ούτε dual Prescott να ητανε:p

Αρχική απάντηση από hipro5

Μπααααα......... :D

ειπα απλα μονοβαθμιο... δεν ειπα τιποτα αλλο (πχ για compressorες...) ;)

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 17:33]

ειπα απλα μονοβαθμιο... δεν ειπα τιποτα αλλο (πχ για compressorες...) ;)

Αααααα.......... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.