Jump to content

san andreas κ προβλημα Hz...

amgamer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

το προβλημα βρισκεται στα hz της οθονης!

το παιχνιδι παιζει σε 60ΗΖ!μονο.

κ δν μπορω να κανω απο καπου ρυθμιση για τα 85ΗΖ.

με αποτελεσμα να μου βγαινουν τα ματια!

παλιοτερα που ειχα 98 επαιζε μια χαρα με 85 hz..

(εχω περασει τους πιο προσφατους οδηγους κ directx 9c) τπτ...

το προβλημα ειναι στα xp κ στο παιχνιδι..

υπαρχει καποιο patch που να το διορθωνει???:wassat:

το συστημα..ειναι αυτο της υπογραφης μου.

ευχαριστω εκ των προταιρων;)

Μέσα στις ρυθμίσεις της nVidia υπάρχει μια επιλογή που λέει "Override refresh rates". Πού είναι ακριβώς... θα σε γελάσω! Παίξε με αυτήν την επιλογή και (πιστεύω) θα λυθεί το πρόβλημά σου...

Και εγω εχω αυτο το προβλημα με ΑΤι 9800προ..Ακομα και αν παω στο dispaly properties->settings->advanced ->οθονες->παρακαμψη ρυθμου ανανεωσης και βαλω 100Hz παλι στο game θα εχω 60..

Η οθονη παει στα 100Hz γιατι και στα win ειμαι 1280χ1024@100 καθε μερα..

Πήγαινε start>run γράψε dxdiag και στην τελευταία σελίδα όρισε στο override value 85Hz

Με αυτό τον τρόπο τα περισσότερα παιχνίδια που δουλεύουν με DX3d θα παίζουν στα 85Hz αυτή η ρύθμιση θα ισχύει σε κάθε ανάλυση οπότε προσοχή όταν χρησιμοποιείτε πολύ υψηλές αναλύσεις >1280*1024

Παράθεση
Αρχική απάντηση από kaynd

Πήγαινε start>run γράψε dxdiag και στην τελευταία σελίδα όρισε στο override value 85Hz

Με αυτό τον τρόπο τα περισσότερα παιχνίδια που δουλεύουν με DX3d θα παίζουν στα 85Hz αυτή η ρύθμιση θα ισχύει σε κάθε ανάλυση οπότε προσοχή όταν χρησιμοποιείτε πολύ υψηλές αναλύσεις >1280*1024

kaynd εισαι μορφη...

σ'ευχαριστω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.