Jump to content

τελικα,μονος η διπλος πυρινας

def

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gznp

Ας ελπίσουμε μόνο να μη χρειάζονται τα πάντα σε 2 χρόνια διπύρηνο ή SLI/Crossfire απλά για να τρέξουν...

Μεχρι τοτε θα υπαρχουν Χ2 Sempron... Και φυσικα θα ειναι πιο προσιτοι οι υπολοιποι...

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gznp

Εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη εποχή για διπύρηνο θα είναι σε κανα χρόνο όταν θα βγουν και τα πρώτα παιχνίδια-εφαρμογές που θα τον εκμεταλλεύονται πλήρως. Ας ελπίσουμε μόνο να μη χρειάζονται τα πάντα σε 2 χρόνια διπύρηνο ή SLI/Crossfire απλά για να τρέξουν...

Εγω απο την αλλη πιστευω οτι μια χαρα τρεχουν τα παιχνιδια και single core τωρα και το ιδιο ια γινεται και σε ενα χρονο, αν δεν ενδιαφερεσαι για multitasking αχρηστο θα σου ειναι τωρα και λιγα θα σου προσφερει σε ενα χρονο παλι.

Αρχική απάντηση από unstoppable

Εγω απο την αλλη πιστευω οτι μια χαρα τρεχουν τα παιχνιδια και single core τωρα και το ιδιο ια γινεται και σε ενα χρονο, αν δεν ενδιαφερεσαι για multitasking αχρηστο θα σου ειναι τωρα και λιγα θα σου προσφερει σε ενα χρονο παλι.

κοίτα ποιος μιλάει...

εσένα σου χρειάζεται στα faxαρίσματα? :p

Αρχική απάντηση από sotiris

κοίτα ποιος μιλάει...

εσένα σου χρειάζεται στα faxαρίσματα? :p

Δεν εχω fax, για τα 2 ταυτοχρονα downloads μου χρειαζεται:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Vasot

Eγω τωρα κοιταγα για X2 4600+ και Χ2 4800+ μιας και ετοιμαζομαι για αγορες...αλλα παρατηρησα οτι κανενα Ελληνικο μαγαζι δεν εχει εκτος και αμα παραγγειλεις

Μεχρι Χ2 4400+ υπαρχει σε Stock

Και να παραγγείλεις, την επόμενη μέρα θα έρθει αφού γενικώς στην αντιπροσωπεία υπάρχουν κανονικά όλα τα μοντέλα X2 από 3800 μέχρι 4800.

jax my friend, αυτο γράφω στη τελευταία μου πρόταση "δε μου πέφτει λόγως αλλά..."

αν προσπαθησεις λιγο να πιάσεις το νοημα του αλλα...

τεσπα αν θεωρεις μαγκια την έπαρση, καλως(ο καθένας ας κρινει μονος του)

σορρυ για οσους ενοχλισα. και προς θεου δεν εχω μαθει ποτε να μετραω τα λεφτα των αλλωνων κανω παντα τη δουλεια μου. δεν μιλησα καν για τα χρηματα του. δικα του ειναι οσα κ να ειναι κ εχει καθε δικαιωμα σαυτα. απλως εκανα μια παρατηρησουλα ως προς τις εκφρασεις του μονο κ μονο για την εικονα του φορουμ. δικαιολογει μαλιστα κ το υπεραριθμο των συνολικων του post το γεγονός...κοινος spamming?

Αρχική απάντηση από DuKe

jax my friend, αυτο γράφω στη τελευταία μου πρόταση "δε μου πέφτει λόγως αλλά..."

σορρυ για οσους ενοχλισα. και προς θεου δεν εχω μαθει ποτε να μετραω τα λεφτα των αλλωνων κανω παντα τη δουλεια μου. δεν μιλησα καν για τα χρηματα του. δικα του ειναι οσα κ να ειναι κ εχει καθε δικαιωμα σαυτα. απλως εκανα μια παρατηρησουλα ως προς τις εκφρασεις του μονο κ μονο για την εικονα του φορουμ. δικαιολογει μαλιστα κ το υπεραριθμο των συνολικων του post το γεγονός...κοινος spamming?

'

o καθενας μπορει να εκφερει την γνωμη του ελευθερα δεν παρεξηγησα τιποτα,αλλα θελω να ξερεις οτι δεν ειμαι ατομο της επιδιξεις.

και κατι αλλο και 10000 ποστ να συμπληρωσω θα θεωρω το ατομο ακομα αρχαριο και ουτε κανω ποστ για να φανει οτι εχω πολλα

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 00:13]

...αν ηθελε να τον κραξουν μπορουσε να απευθυνθει σε μενα.

Αυτο ειναι το επιπεδο του φορουμ........... :TD:

Αποχωρω...:bye:

Αρχική απάντηση από DuKe [Σήμερα, στις 22:58]

ok., δεν σου πεφτει λογος αλλα πρωτα λες αυτα που θες και μετα δεν σου πεφτει λογος.... σε χαλαει που θελει να παρει κατι καλυτερο? :) ή μαλλον το καλυτερο? αν και εγω λευτερη θα ελεγα να παρεις μια πολυ καλη οθονη και cpu παρε λιγο αργοτερα.

και φαινεται οτι ποσταρεις για τα ποστ, αλλιως δεν θα τα ΄΄μετρουσες΄΄ τη 2 τη 20000000 το ιδιο ειναι,ολοι μελη του λαμπη ειμαστε. ;)

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

ok., δεν σου πεφτει λογος αλλα πρωτα λες αυτα που θες και μετα δεν σου πεφτει λογος.... σε χαλαει που θελει να παρει κατι καλυτερο? :) ή μαλλον το καλυτερο? αν και εγω λευτερη θα ελεγα να παρεις μια πολυ καλη οθονη και cpu παρε λιγο αργοτερα.

και φαινεται οτι ποσταρεις για τα ποστ, αλλιως δεν θα τα ΄΄μετρουσες΄΄ τη 2 τη 20000000 το ιδιο ειναι,ολοι μελη του λαμπη ειμαστε. ;)

Γιωργο αυτο κοιταζω αυτες τις μερες εχει εκπτωσεις στις οθονες και λεω να παρω καμια

:flower: :flower:

παρε καμια 21αρα ρε. ειχε μια μαματη ο spc νομιζω... δεν ειμαι σιγουρος. συριε που εισαι ρεε? πως θα την φερεις ομως? δεν υπαρχει προβλημα?

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

παρε καμια 21αρα ρε. ειχε μια μαματη ο spc νομιζω... δεν ειμαι σιγουρος. συριε που εισαι ρεε? πως θα την φερεις ομως? δεν υπαρχει προβλημα?

δεν υπαρχει προβλημα με την μεταφορα

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 23:11]

...............

Αποχωρω...:bye:

Ρε φιλε θες να αποχωρησεις ή οχι??? Ασε μας πια:tomato:

Διπλο....

Και 4 ghz μονο να εχεις η αισθση τελικα που θα εχεις εσυ στα windows θα ειναι πολυ καλυτερη με το διπλο..

τι πραμα ειναι αυτο ολοι να αποχωρουνε... καινουρια απειλη ειναι?:hm::hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :OT: :OT: :OT:

Εγώ λέω def να πουλήσεις το pc και να πάρεις PS3 όταν θα βγει... άσε που έχει και 7-8 πυρήνες...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:46]

αθενς 2004 , το μελαχροινακι το θες διπλο ή μονο?

snemoticon87od.gif X2

horrormovie8pb.gif ea6gka

thatwasgay6bo.gif Single Core

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.