def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 τελικα ρε παιδια εσεις που δοκιμασατε τα διπλοπυρινα,σε σχεση με τους μονος πυρινες μπορειτε να μας πειτε τις διαφορες σε κλοκαρισμα,σε θερμοκρασια ποιοι συμπεριφερονται καλυτερα και αν ειναι νωρις ακομα για μεταβαση σε χ2.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Οτι είναι νωρίς είναι. Αλλά οτι είναι και πολυ καλύτεροι, είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Μονοπύρηνο amd 939 δεν έχω δοκιμάσει, από αυτά που διαβάζω οι venice τουλάχιστον ανεβαίνουν από 100~200 μεγάκυκλους παραπάνω από τους X2. Σε θερμοκρασία είναι κρύοι με λίγη τάση, ζεσταίνονται απότομα και αρκετά με μεγαλύτερη.Το νωρίς/αργά εξαρτάται από τις ανάγκες σου, το πόσα χώνεις στο hobby σου και το τι έχεις τώρα. Από prescott θεώρησα καλή την στιγμή, αν και την πλήρωσα ακριβά, για αναβάθμιση σε X2. Αν είχα 939 μονοπύρηνο, υποθέτω θα το καθυστερούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Μονοπύρηνο amd 939 δεν έχω δοκιμάσει, από αυτά που διαβάζω οι venice τουλάχιστον ανεβαίνουν από 100~200 μεγάκυκλους παραπάνω από τους X2. Σε θερμοκρασία είναι κρύοι με λίγη τάση, ζεσταίνονται απότομα και αρκετά με μεγαλύτερη.Το νωρίς/αργά εξαρτάται από τις ανάγκες σου, το πόσα χώνεις στο hobby σου και το τι έχεις τώρα. Από prescott θεώρησα καλή την στιγμή, αν και την πλήρωσα ακριβά, για αναβάθμιση σε X2. Αν είχα 939 μονοπύρηνο, υποθέτω θα το καθυστερούσα. οποτε πιστευεις σε κανενα εξαμηνο που θα εχει οριμασει η πλατηφορμα,τα συμπερασματα θα ειναι περισσοτερα,και η μεταβαση απαραιτητη,φυσικα για αυτους που ασχολουνται πιο πολυ με εργασιες και με cam/cad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Κατα τη γνωμη μου αξιζει να πας ΤΩΡΑ σε δυπυρηνο οταν εχεις athlox xp ,οπως εγω, και θελεις σιγουρα αναβαθμιση η οταν εχεις γενικα παλιο μοντελο.Αν εχεις κανενα fx ,οπως εσυ, η κανενα μονοπυρηνο 939 η ακομα και 749 καλυτερα να περιμενεις μερικους μηνες ακομα για να "ωριμασουν" ακομα περισσοτερο αλλα κυριως για να πεσουν οι τιμες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Elpisη ακομα και 749 478 ξέρω, 462 ξέρω, 754 ξέρω... το 749 τσούκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αν χρησιμοποιησεις τους δυο πυρηνες του Χ2, αξιζει να πουλησεις τον FX τωρα που δεν παυει να ειναι ακομα ενα high end cpu. Αν οι δυο πυρηνες δεν θα σου προσφερουν τιποτα παραπανω, κρατα τον FX... Το θεμα ειναι αν θες απλα να κανεις αναβαθμιση η αν χρειαζεται αναβαθμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 αν με ρωτουσες πριν 2 εβδομαδες ημουν ετοιμος να παρω καινουριο διπλοπυρινο,αλλα προς τον παρον δεν ασχολουμαι με κατι που θα μου ηταν χρησιμος,απλα παιζω παιχνιδια,αλλα αργοτερα θα ασχοληθω με επεξεργασια εικονας και θα παρω σιγουρα,τωρα θελω να ακουσω αποψεις και συμπερασματα απο τα παιδια που εχουν διπλοπυρινο,πιστευω για παιχνιδια μεχρι στιγμης για κανενα χρονο ο fx55 θα με παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Σε μονοπυρηνο δεν θα ξαναγυριζα, σε single threaded αφαρμογες λιγη διαφορα θα δεις και αυτη μονο σε benches. Αντιθετα κερδιζεις σε πολυεπεξεργασια που μετραει πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Σε μονοπυρηνο δεν θα ξαναγυριζα, σε single threaded αφαρμογες λιγη διαφορα θα δεις και αυτη μονο σε benches. Αντιθετα κερδιζεις σε πολυεπεξεργασια που μετραει πολυ. θα συμφωνησω απολυτα.θα περιμενω λιγο ακομα ναπεσουν οι τιμες.πιστευω ενας 4800 θα με καλυπτει στην επεξεργασια εικονας και στην δημιουργια βιντεο/κλιπ με εφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Σεπτέμβριος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Eγω τωρα κοιταγα για X2 4600+ και Χ2 4800+ μιας και ετοιμαζομαι για αγορες...αλλα παρατηρησα οτι κανενα Ελληνικο μαγαζι δεν εχει εκτος και αμα παραγγειλειςΜεχρι Χ2 4400+ υπαρχει σε Stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Οι καλυτερες αγορες ειναι μονο 3800 και 4400 τα αλλα ειναι πολυ ακριβα για αυτα που προσφερουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Οι καλυτερες αγορες ειναι μονο 3800 και 4400 τα αλλα ειναι πολυ ακριβα για αυτα που προσφερουν. για σας που ασχολειστε με overcloking και ενας 3800 Χ2 το ανεβαζεται οσο και εναν 4800 και παραπανω εγω που δεν ασχολουμαι ενας 4800 ειναι μια χαρα με 1mb L2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 14, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 3800 και εγω νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη... τα αλλα οχι. δεν αξιζει πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Σεπτέμβριος 14, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι δύο πυρήνες, τότε ένας 3800+ είναι μια καλή αγορά. Οι άλλοι είναι ακριβοί.... Για μια νορμάλ χρήση με τις πιο απαιτητικές εφαρμογές να είναι τα παιχνίδια, ο fx που έχεις παίζει να είναι πιο γρήγορος... Προσωπικά δεν έχω βρει ακόμη κάποιο λόγο να πάω σε διπύρηνο, εκτός του ότι έχω ψιλοβαρεθεί αυτά που έχω def, eλπίζω να πήρες οθόνη. Αν όχι, τότε πάρε πρώτα οθόνη και άσε τον διπύρηνο για αργότερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 14, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Sbeetle def, eλπίζω να πήρες οθόνη. Αν όχι, τότε πάρε πρώτα οθόνη και άσε τον διπύρηνο για αργότερα.... Στο μονο πραγμα που συμφωνω μεχρι τωρα. Βγαζεις τα ματια σου ενω προκειται να πεταξεις στην κυριολεξια 1000+ σε CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Στο μονο πραγμα που συμφωνω μεχρι τωρα. Βγαζεις τα ματια σου ενω προκειται να πεταξεις στην κυριολεξια 1000+ σε CPU. εχεις δικιο Ζαχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Σεπτέμβριος 14, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 παρε 2-3 opteron X2 ρε συ. θα σου φτάσει πιστεύεις ένας 4800+?? εξάλου θα πουλήσεις ακόμα πιο πολύ μουρη με opteron! που ξέρεις αν πάρεις κανένα τέτοιο σύστημα μπορει να αρχίσεις να στήνεις κ sites ή ακόμα μπορεί να γίνεις κ hackerάς.... μέχρι τότε βέβαια μπορείς να χρησιμοποιείς το σύστημα για παιχνίδια,να σερφάρεις στο ινετ και φυσικά να πουλάς μούρη συμαζευτείτε ρε! τεσπα δε μου πέφτει λόγως αλλα δε νομίζω ότι τέτοια post αντιπροσωπεύουν το thelab,ούτε καν αξίζουν για το φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe παρε 2-3 opteron X2 ρε συ. θα σου φτάσει πιστεύεις ένας 4800+?? εξάλου θα πουλήσεις ακόμα πιο πολύ μουρη με opteron! που ξέρεις αν πάρεις κανένα τέτοιο σύστημα μπορει να αρχίσεις να στήνεις κ sites ή ακόμα μπορεί να γίνεις κ hackerάς.... μέχρι τότε βέβαια μπορείς να χρησιμοποιείς το σύστημα για παιχνίδια,να σερφάρεις στο ινετ και φυσικά να πουλάς μούρη συμαζευτείτε ρε! τεσπα δε μου πέφτει λόγως αλλα δε νομίζω ότι τέτοια post αντιπροσωπεύουν το thelab,ούτε καν αξίζουν για το φορουμ Μαλλον εννοεις ποστ σαν το δικο σου. Ο ανθρωπος ζητησε μια γνωμη...αν ηθελε να τον κραξουν μπορουσε να απευθυνθει σε μενα. Το τι κανει ο καθενας τα λεφτα του ειναι δικο του θεμα. Η μαγκια δεν ειναι να τον κραξεις γι'αυτο που θα κανει, αλλα να μπορεσεις να του δειξεις τις πραγματικες του αναγκες. Και στην συγκεκριμενη περιπτωση μονο αυτο χρειαζοταν. Στην τελικη μπορει να συζηταμε τσαμπα γιατι ο def, παιζει να εχει φραγκα να παρει την 24αρα Dell Wide και εναν διπλοπυρηνο 4800+ επειδη χθες στραβω*αμησε και θελει καπου να ξεσπασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 15, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη εποχή για διπύρηνο θα είναι σε κανα χρόνο όταν θα βγουν και τα πρώτα παιχνίδια-εφαρμογές που θα τον εκμεταλλεύονται πλήρως. Ας ελπίσουμε μόνο να μη χρειάζονται τα πάντα σε 2 χρόνια διπύρηνο ή SLI/Crossfire απλά για να τρέξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.