spc Σεπτέμβριος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Δεν ξερω,ισως ειναι τυχαιο] Πηρε ενας φιλος μου ενα της Creative 1gb με 140 -150 απο το e-shop,του εχει χαλασει εδω και 1 μηνα + και δεν το εχει παρει ακομα απο RMA.... [/Δεν ξερω,ισως ειναι τυχαιο] δεν είναι τυχαίο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος, Για τον SLN μιλάμε, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 14:48] αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος, μπορείς με 200+ να πάρεις της creative με τα 20giga να ακούς ό,τι αραπιά υπάρχει, από bambacha μέχρι βαμμένο μαύρο eminem. ρε δεν θελω να παρω σκληρο δισκο γιατι "κουνα-κουνα" (δεν θελω σχολια) τον φοβαμαι...Θελω να παραμεινω σε flash memory Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 14, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από SLNγιατι "κουνα-κουνα" (δεν θελω σχολια) too late my friend my spammeroapprentice already attacked: Αρχική απάντηση από RootX Για τον SLN μιλάμε, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από spc Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά το πως θα διαλέξεις να ακούσεις αυτό που θες εκείνη την ώρα. Εεεε... Αυτό εννοούσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 14, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Ε ρε... Καλιά να σου βγει το μάτι παρα τ'όνομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 14, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Δεν ξερω,ισως ειναι τυχαιο] Πηρε ενας φιλος μου ενα της Creative 1gb με 140 -150 απο το e-shop,του εχει χαλασει εδω και 1 μηνα + και δεν το εχει παρει ακομα απο RMA.... [/Δεν ξερω,ισως ειναι τυχαιο] Χμμ και εγω νομιζα οτι συνεβει μονο σε εμενα...μου ειχε χαλασει το muvo 512MB...στην αρχη επαιζε μονο wma..τα mp3 τα επαιξε για καμια ωρα και μετα τιποτα.Μετα απο μερικες μερες σταματησε να λειτουργει..μολις το ανοιγα αυτο εκλεινε..μου το αλλαξαν αμεσως και απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:51] Για τον SLN μιλάμε, ας είμαστε λίγο προσεκτικοί Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:54] too late my friend my spammeroapprentice already attacked: Πιο καλα μου αρεσε οταν δεν απαντουσε κανενας!!! Αποχωρω.....................................................:bye: :bye: :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 14, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 14:58] Χμμ και εγω νομιζα οτι συνεβει μονο σε εμενα...μου ειχε χαλασει το muvo 512MB...στην αρχη επαιζε μονο wma..τα mp3 τα επαιξε για καμια ωρα και μετα τιποτα.Μετα απο μερικες μερες σταματησε να λειτουργει..μολις το ανοιγα αυτο εκλεινε..μου το αλλαξαν αμεσως και απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα. Ακριβως αυτο ειχε παθει....:toomuchne εσενα μετα απο ποσο καιρο στο εστειλαν...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 14, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Τους το εδωσα πισω το πρωι και την ιδια μερα το μεσημερι με πηραν τηλεφωνογια να παω να παρω το καινουργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 14, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από defiant [Σήμερα, στις 15:16] Τους το εδωσα πισω το πρωι και την ιδια μερα το μεσημερι με πηραν τηλεφωνο για να παω να παρω το καινουργιο. 1,5 μηνα περιμενει ο φιλος μου....:X: Του ειπαν οτι θα ειναι εδω την Παρασευη...:whistling @SLN εγω θα προτεινα να πας Creative μερια,αλλα δεν ξερω ποσο εμπιστοσ. ειναι απο αυτα που υποθηκαν...περι RMA.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 14, 2005 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Κοιτα και το iriver ειναι πολυ καλο και εχει 2 χρονια εγγυηση..αλλα ειναι λιγο ακριβογυρω στα 150 ευρο το 512ΜΒ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 15:56] @SLN εγω θα προτεινα να πας Creative μερια,αλλα δεν ξερω ποσο εμπιστοσ. ειναι απο αυτα που υποθηκαν...περι RMA.... Ρε δεν εχω προβλημα με το rma... ετσι κι αλλιως δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για την rainbow. Αλλα τα ατιμα εχουν παραπλησιες τιμες... Οι επιθυμητες δυνατοτητες εξαντλουνται στο απλα να παιζουν mp3 και να μπορεις να κουβαλησεις και κανα αρχειο πανεπιστημιο-σπιτι οποτε δνε προσφερει κατι παραπανω το creative. Απο κει και περα θα γουσταρα να δοκιμασω apple... Αν πετυχω και καμμια καλη τιμουλα στο mini που απο οτι φαινεται αποσυρεται για το nano..... Τωρα εχουν 4GBμινι ιδια τιμη με 2GBνανο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Σεπτέμβριος 14, 2005 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 φίλε σόλωνα, έχω παραγγείλει το κάτωθι mp3 player από e-shophttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770133είναι 256ΜΒ και έχει 70Ε. όταν έρθει, έλα και τσέκαρέ το πριν αποφασίσεις. θεωρώ ότι είναι max λεφτά που αξίζει να δώσεις για mp3όφωνο με flash αλλιώς αξίζει να δώσεις 212Ε και να πάρεις ένα από τα καινούρια με τα 4-5GB. άσε που αυτό που λες δεν έχει οθόνη και πρέπει να πηγαίνεις τα τραγούδια ψαχτά μέχρι να βρεις το τραγούδι του nigga που θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 14, 2005 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Όντως ρε συ, γιατί δεν κοιτάς καλύτερα κάτι σε iriver; Κατ'εμέ είναι τα καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Ακριβα τα iriver Μακη... Φτωχοι Κρητικοι ειμαστε εμεις! Ουτε ελιες, ουτε ξενοδοχεια στη Χερσονησο....Ρε Μητσο, ωραιο αυτο το amstrad, αλλα το γραφω στο google να διαβασω καμια 2η γνωμη, και μου βγαζει μονο το eshop!! Το ξερει η amstrad οτι το εχει βγαλει αυτο το προιον?????edit . Σε αρκετα καλη τιμη και αυτο....http://www.pixmania.com/gr/gr/127084/art/creative/mp3-player-muvo-tx-se-1-g.htmlΜαλλον value εκδοση του muvo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 14, 2005 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv φίλε σόλωνα, έχω παραγγείλει το κάτωθι mp3 player από e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770133 είναι 256ΜΒ και έχει 70Ε. όταν έρθει, έλα και τσέκαρέ το πριν αποφασίσεις. θεωρώ ότι είναι max λεφτά που αξίζει να δώσεις για mp3όφωνο με flash αλλιώς αξίζει να δώσεις 212Ε και να πάρεις ένα από τα καινούρια με τα 4-5GB. άσε που αυτό που λες δεν έχει οθόνη και πρέπει να πηγαίνεις τα τραγούδια ψαχτά μέχρι να βρεις το τραγούδι του nigga που θες... Ολόκληρο γομάρι (για την μνήμη του) για 256ΜΒ 256ΜΒ πλέον δεν φτάνουν πλέον ούτε για ζήτω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 14, 2005 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Ε, καλά. Εννοείται οτι ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Δεν είπα οτι εγώ είμαι πλούσιος και θα το παιρνα αλλά αν έβρισκα σε καλή τιμή σίγουρα θα το προτιμούσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 14, 2005 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από dpresv φίλε σόλωνα, έχω παραγγείλει το κάτωθι mp3 player από e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770133 είναι 256ΜΒ και έχει 70Ε. όταν έρθει, έλα και τσέκαρέ το πριν αποφασίσεις. θεωρώ ότι είναι max λεφτά που αξίζει να δώσεις για mp3όφωνο με flash αλλιώς αξίζει να δώσεις 212Ε και να πάρεις ένα από τα καινούρια με τα 4-5GB. άσε που αυτό που λες δεν έχει οθόνη και πρέπει να πηγαίνεις τα τραγούδια ψαχτά μέχρι να βρεις το τραγούδι του nigga που θες... Βασικά άμα είναι παίρνει αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770132 που είναι και πιο μικρό... ’σχετο: Το "Amstrad" έχει καμια σχέση με τα γνωστά amstrad; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Σεπτέμβριος 14, 2005 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από spc’ρα τελικά δεν παίζουν τα mp3 με απλό drag n drop; Eιπα οτι μπορεις να βαλεις εκει μεσα οτι αρχειο γουσταρεις αρκει φυσικα να το χωραει.Το iTunes ειναι απλα για να ενημερονεις καιοργανωνεις την playlist του iPod. Oταν για παραδειγμα βαλεις ενα mp3 με την μεθοδο drag n' drop δεν θα μπει στην playlist αλλα στην μνημη που ειχει για αποθηκευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.