abarth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2005 πλζ πειτε μου τα καλυτερα απο αυτα , ειδικα για το popup blocker .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 POP-UP STOPPER : http://www.panicware.com/ , χωρις να εχω δοκιμασει πολλα, αυτο με ειχε βολεψει απιστευτα! Antivirus: Symantec Corporate 10 (νομιζω αυτη ειναι η τελευταια εκδοση) EDIT: Αν κανεις μια αναζητηση στο φορουμ θα βρεις ΠΑΡΑ πολλα αποτελεσματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Σεπτέμβριος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Firefox...για popup... Δεν υπαρχει καλυτερο antivirus εξαρτατε απο το τι θες...perfomance stability security? Τι ? Εγω εχω nortona... Πολυ καλο αλλα βαρυ ειναι το kaspersky.... :OT: Που χαθηκες εσύ? | Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Μπορεις να δεις καποιο review Εδω . Εναλλακτικα ψαξε και στο φορουμ για παλιοτερες συζητησεις επι του θεματος.Προσωπικα, επελεξα τα εξης προγραμματα για την ασφαλεια των Windows:Kaspersky AntivirusKaspersky Anti-HackerFirefoxSpyBotAd-aware Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Σεπτέμβριος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 firefox & kaspersky Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 κοιτα τα popup δεν ειναι μονο μεσα απο τον browser αλλα και απο αλλα προγραμματα (πχ flashget) και γιαυτο θελω ενα εξωτερικο 'κιλλερ' και οχι εναν browser addon Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Το zone alarm pro εχει ενσωματομενο pop up blocker και ειναι ενα πολυ καλο software firewall... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 το zone εχω αυτη τη στιγμη κ δεν κοβει κανενα popup Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από abarth το zone εχω αυτη τη στιγμη κ δεν κοβει κανενα popup Περιεργο... Εχω το zone alarm pro και τον Firefox σε καποιο pc, και δεν εχει πεταχτει ουτε ενα παραθυρακι... Τι ακριβως σου βγαζει εσενα? Μηπως να απενεργοποιησεις το messenger service? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Σεπτέμβριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 zone alarm pro,symantec corp 9.0,ad-aware pro,spyware doc 3.2,firefox 1.06 και δεν ξερω τι θα πει pop-up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.