Dj_morius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2005 Γεια σε όλους...Όπως παρατηρήσατε έχω το Nick ενός άλλου χρήστη του φόρουμ. Μην ανυσηχείτε δεν θα τον ξαναδείτε εδώ μέσα αυτόν...!!!!!Και αυτό ξέρετε γιατί? Γιατί εγώ είμαι αυτός...Αναγκάστηκα όπως βλέπετε και στην υπογραφή μου να φτιάξω νέο account λόγο αδιαφορίας των admin & moderators.Δεν το κάνω αυτό για να κατηγορήσω κάποιον, απλά για να πω σε όλους εσάς ποιος είμαι.Υ.Γ. Μπορεί να λέτε γιατί έφτασα σε κάτι τόσο ακραίο αλλά όταν προσπαθείς από μέσα Ιουνίου να ποστάρεις και δεν μπορείς και ειδικά όταν μέσω άλλον μελών επικοινωνώ με admins & mods και αυτοί με "γράφουν" τι να κάνω και εγώ...έκανα αυτή την κίνηση... Ευχαριστώ,Φιλικά morius Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Υποστηριξη στον morius!ρε παιδια αν εχει prob λυστε του, δεν θα ειναι τοσο δυσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 ..αλλά όταν προσπαθείς από μέσα Ιουνίου να ποστάρεις και δεν μπορείς..Δεν το επιασα αυτο..σε ειχαν banαρει?Εξηγησε λιγο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_morius Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 21:54] Δεν το επιασα αυτο..σε ειχαν banαρει?Εξηγησε λιγο.. Δεν ξέρω φίλε μου,δεν είδα κανένα μήνυμα που να με έχουν bannarei βοήθησε λίγο ο Σωτήρης αλλά αυτό κράτησε μόνο για μία μέρα...Δεν μπορώ να καταλάβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 πιος σου εκανε τι να τον μαλοσο...............μολογα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_morius Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 "Αγαπητοί" administrators,απαιτώ μία απάντηση,τι έχει γίνει.Γιατί δεν μπορούσα να ποστάρω και πάνω απ'όλα γιατί δεν υπάρχει το παλιό μου nick στην λίστα με τα μέλη. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Χωρις πλακα παντως μου φαινεται σοβαρο αυτο που εγινε.Ελπιζω να δωθει μια "επισημη" απαντηση,γιατι κι εγω αν ημουν στη θεση του και μ'εγραφαν ετσι θ'αντιδρουσα και με χαλαει πολυ σαν ιδεα!Δεν εχω κανενα προβλημα με οποιονδηποτε χρηστη και γι'αυτο πεφτω απ'τα συννεφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 αυτη τη στιγμη δεν ειναι κανεις μοντ αντμιν μεσα στο λαμπ οποτε καλο ειναι να περιμενετε μεχρι αυριο το μεσημερακι καποια απαντηση.παντως μακαρι να βρεθει μια λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 άντε να δούμε ... δεν μπορεί να χάθηκε έτσι το nickname nte mpam!κάνε υπομονή ως αύριο...try....άμα πας να το κάνεις register πάλι σου λέει τπτ?και να το κάνεις πάλι register μλκις βασικά αλλά απο το τπτ....!υπομονή μέχρι να μπει κάποιος απο πάνω.... :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma αυτη τη στιγμη δεν ειναι κανεις μοντ αντμιν μεσα στο λαμπ οποτε καλο ειναι να περιμενετε μεχρι αυριο το μεσημερακι καποια απαντηση.παντως μακαρι να βρεθει μια λυση ναι ρε fragma να περιμενουμεαλλα ο murious που λεει οτι μιλαγε και τον αγνοουσαν τι να πει........... ποσο να περιμενει???ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς πραγματικα ΕΛΕΟΣ(τελευτεα εδω μεσα κατι δεν παει καλα...............................πολι αγνοησει βλεπω προς καπια ατομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 ΩΧ!!!!????? Καποιο λαθος θα εχει γινει φιλαρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Το θέμα είναι απλό. Ο χρήστης morius άλλαξε το email του και το σύστημα ξαναέστειλε τα activation codes στο email. Το πρόβλημα ήταν ότι το email που δώθηκε ήταν λάθος (της μορφής user@mailboxl.gr αντί για user@mailbox.gr) κι έτσι ο χρήστης έμεινε σε status awaiting email activation. Όταν ο χρήστης βρίσκεται σε τέτοιο status δεν εμφανίζεται στη λίστα με τα μέλη. Αν έστειλες email για βοήθεια και δεν σου απάντησε κανείς, ζητάω ταπεινά συγνώμη εκ μέρους των administrator του TheLab. Στο email σου πλέον θα βρεις τα νέα activation codes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Σεπτέμβριος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Όχι μόνο, αλλά και άλλα άτομα επιθυμούν να φύγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_morius Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 22:56] ΩΧ!!!!????? Καποιο λαθος θα εχει γινει φιλαρα..... Τι λάθος να έχει γίνει ρε; ψάξε στα μέλη και αν με βρεις θα έρθω να μου τρυπίσεις την μύτη(Έλα λίγο από το msn) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Dj_morius Τι λάθος να έχει γίνει ρε; ψάξε στα μέλη και αν με βρεις θα έρθω να μου τρυπίσεις την μύτη Νομίζω εξήγησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_morius Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 22:57] Το θέμα είναι απλό. Ο χρήστης morius άλλαξε το email του και το σύστημα ξαναέστειλε τα activation codes στο email. Το πρόβλημα ήταν ότι το email που δώθηκε ήταν λάθος (της μορφής user@mailboxl.gr αντί για user@mailbox.gr) κι έτσι ο χρήστης έμεινε σε status awaiting email activation. Όταν ο χρήστης βρίσκεται σε τέτοιο status δεν εμφανίζεται στη λίστα με τα μέλη. Αν έστειλες email για βοήθεια και δεν σου απάντησε κανείς, ζητάω ταπεινά συγνώμη εκ μέρους των administrator του TheLab. Στο email σου πλέον θα βρεις τα νέα activation codes. Θα το κοιτάξω τώρα φίλε μου,αλλά που να το φανταστώ...αν πετύχει θα ποστάρω αμέσως τώρα.Αλλά η αδιαφορία με έκανε να χάσω πάσα ιδέα για τον Λάμπη. 3 μήνες σε αναμονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Σεπτέμβριος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Dj_morius [Σήμερα, στις 22:58] Τι λάθος να έχει γίνει ρε; ψάξε στα μέλη και αν με βρεις θα έρθω να μου τρυπίσεις την μύτη(Έλα λίγο από το msn) Μήπως άλλαξες το e-mail σου στο προφίλ σου και έβαλες κανένα λάθος και δε σου ήρθε ειδοποίηση για confirmation ώστε να ενεργοποιηθεί το Αccount σου και πάλι ????? Λέμε τώρα..... ΥΓ.... ΟΥΠΣ..... με προλάβανε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 13, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Stamatis Όχι μόνο, αλλά και άλλα άτομα επιθυμούν να φύγουν Ανοιχτη ειναι η πορτα, δεν τους κραταει κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 13, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Μήπως άλλαξες το e-mail σου στο προφίλ σου και έβαλες κανένα λάθος και δε σου ήρθε ειδοποίηση για confirmation ώστε να ενεργοποιηθεί το Αccount σου και πάλι ????? Λέμε τώρα..... too slow, παρε Χ2 λεμε ρεεεεεεεεεεεε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 13, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Dj_morius [Σήμερα, στις 00:58] Τι λάθος να έχει γίνει ρε; ψάξε στα μέλη και αν με βρεις θα έρθω να μου τρυπίσεις την μύτη(Έλα λίγο από το msn) Ρε ενεργοποιησε τον λογαριασμο σου.... ξανα (ΡΕ δεν ειμαι σπιτι για να μπω μσν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.