Jump to content

Ανάκληση 17.000 μονάδων Sony Ps2 Slim

Τζώρτζης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόβλημα στο μετασχηματιστή εντοπίστηκε σε κονσόλες sony ps2 slim που κατασκευάστηκαν το 4Q/2004 και πωλήθηκαν στη χώρα μας από το Δεκέμβριο του 2004 και έπειτα.

Το πρόβλημα έγκειται στην υπερθέρμανση του μετασχηματιστή και ίσως την ανάφλεξή του με ότι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό.

17000 κομμάτια πουλήθηκαν στη χώρα μας και ανακαλούνται για αλλαγή.

Πηγή ANT1 .

Tώρα που το έλιωσαν οι πιτσιρικάδες ευκαιρία και για μια αλλαγή του μετασχηματιστή τους.

Έμενα το είχε πάθει...αλλά μου το αλλάξαν...

Και τι θα πάω να τους πω...ξερείς τι είναι προβληματικό;

Ώρα να αποσύρουν και τα χιλιάδες ελλατωματικά PSP που αγοράσαν όλα τα παιδιά με καμένα/φλίκερινγκ πιξελ . Μέχρι στιγμής , δεν είδα ΕΝΑΝ (1) που να του έτυχε καλή 100% error free οθόνη

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Χθες, στις 22:26]

Ώρα να αποσύρουν και τα χιλιάδες ελλατωματικά PSP που αγοράσαν όλα τα παιδιά με καμένα/φλίκερινγκ πιξελ . Μέχρι στιγμής , δεν είδα ΕΝΑΝ (1) που να του έτυχε καλή 100% error free οθόνη

εδω,εδω!:hi:

καλά ανάκληση στο psp δεν παίζει, δεν είναι major πρόβλημα και υπάρχει στους όρους της εγγύησης;)

γενικά για το ps2slim δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα από πλευράς αξιοπιστίας.

Καμμένο πίξελ νομίζω τα δικαιολογεί η Sony στην ελλάδα , και ο κολλητός είχε ένα με καμμένο και πρόλαβε και το άλλαξε , οπότε ψάξτο όσο είναι ακόμα καιρός . Τα flickering όπως τα αναφέρουν στο νετ δεν τα αλλάζει , δηλαδή τα always on-κολλημένα σε κάποιο χρώμα . Ήδη αποσύραν τα περισσότερα γιαπωνέζικα (με <1.52 firmware , το οποίο είναι ήδη σπασμένο) και φέραν 2.0άρια ευρωπαικά για τα οποία δεν ακούγονται και τα καλύτερα λόγια , άσε που τα νέα θα είναι made in china .

Αρχική απάντηση από CaptainMilo

Καμμένο πίξελ νομίζω τα δικαιολογεί η Sony στην ελλάδα , και ο κολλητός είχε ένα με καμμένο και πρόλαβε και το άλλαξε , οπότε ψάξτο όσο είναι ακόμα καιρός . Τα flickering όπως τα αναφέρουν στο νετ δεν τα αλλάζει , δηλαδή τα always on-κολλημένα σε κάποιο χρώμα . Ήδη αποσύραν τα περισσότερα γιαπωνέζικα (με <1.52 firmware , το οποίο είναι ήδη σπασμένο) και φέραν 2.0άρια ευρωπαικά για τα οποία δεν ακούγονται και τα καλύτερα λόγια , άσε που τα νέα θα είναι made in china .

δηλαδή δεν προλαβαίνω για 1.52?

ούτος ή άλλος 1.50 δε νομίζω να είχε έρθει.

Αρχική απάντηση από ea6gka

τι ειναι? what is GG?

τζι τζι, lg - gg που λέμε.

Oρίστε...

"Thank you for checking. We are pleased to inform you that your PlayStation�2 AC Adaptor is not affected. We would like to apologise for any inconvenience caused."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.