spresv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2005 Που θα βρω το υλικο της φωτογραφιας? Λιγο πιο λεπτο αν ειναι δυνατον. Θα παει για την ηχομονωση του κουτιου. Ευχαριστω.
PGM Σεπτέμβριος 13, 2005 #2 Σεπτέμβριος 13, 2005 Εγω εχω βρει ενα μαγαζι Ν.Φιλαδελφεια, εσυ που μενεις? δωσε κανενα hint ρε αδερφε...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 13, 2005 #4 Σεπτέμβριος 13, 2005 ’μα βρεις για πες και τιμές. Βασικά αν μπορείς Please ρώτα και για αυτό το πάχος γιατί σκέφτομαι να μονώσω ένα χώρο αλλά δεν ξέρω πόσο θα πάει...
PGM Σεπτέμβριος 13, 2005 #5 Σεπτέμβριος 13, 2005 Καταρχην το υλικο λεγεται ricofon και εχε υποψην σου οτι θα ανεβασει θερμοκρασια το μηχανακι γιατι το κουτι δεν θα "αναπνεει" οπως πριν .. Βαλε sto google ricofon και θα σου βγαλει καποια αποτελεσματα. Δες ποιο σε βολευει και πηγαινε........
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 13, 2005 #7 Σεπτέμβριος 13, 2005 Εμμμμ Εμμμ εεεε.... Τι άλλα νέα παιδιά;;;; Ήξερα οτι κάπου τόσο πήγαινε αλλά για να μονώσω αυτό το χώρο (40τετραγωνικά είναι στο υπόγειο και το πάω για studio), ταβάνι και γύρω γύρω πάει γύρω στα 800+... Μάλλον να την εγκαταλείψω την ιδέα λέτε, ε; ’λλο υλικό πιο φτηνό αλλά σχετικά καλό για ηχομόνωση; Βασικά ο χώρος αυτός έχει εσωτερική μόνωση στον τοίχο από πετροβάμβακα αλλά δεν κάνει ιδιαίτερη δουλειά...
haris1984 Σεπτέμβριος 13, 2005 #8 Σεπτέμβριος 13, 2005 στον πειραια ειναι ο λιωνης...πρεπει να βρω τη διευθυνση και θα σου πω...κοντα στην πλατεια ιποδαμειας ειναι... νομιζω στην οδο μακρων τοιχων.
spresv Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #9 Σεπτέμβριος 13, 2005 Thx Haris. Θα περασω απο praktiker να δω τι παιζει, αν και μπορει να με φτιαξει και φιλος.Οσο για τη θερμοκρασια δεν με πολυνοιαζει. Μεγαλο κουτι εχω, φουρφουρια μπολικα στις απαραιτητες θεσεις. και να ανεβει λιγο η θερμοκρασια δεν με νοιαζει, αρκει να μειωθει αναλογα και ο θορυβος.
ergotelis Σεπτέμβριος 13, 2005 #10 Σεπτέμβριος 13, 2005 Στο Ηράκλειο Κρήτης ενημερωτικά υπάρχει ένα στη λεωφόρο Ικάρου,στη διαστάυρωση απέναντι από την Αγροτική τράπεζα,στο Πόρο.
aristos87 Σεπτέμβριος 13, 2005 #11 Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από tassoss practiker περίπου 7 το τετραγωνικό (ricofon) Τέλεια θα πάρω να μονώσω τις πόρτες του αυτοκινήτου γιατι τρίζει το σύμπαν!
tassoss Σεπτέμβριος 13, 2005 #12 Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 14:20] Εμμμμ Εμμμ εεεε.... Τι άλλα νέα παιδιά;;;; Ήξερα οτι κάπου τόσο πήγαινε αλλά για να μονώσω αυτό το χώρο (40τετραγωνικά είναι στο υπόγειο και το πάω για studio), ταβάνι και γύρω γύρω πάει γύρω στα 800+... Μάλλον να την εγκαταλείψω την ιδέα λέτε, ε; ’λλο υλικό πιο φτηνό αλλά σχετικά καλό για ηχομόνωση; Βασικά ο χώρος αυτός έχει εσωτερική μόνωση στον τοίχο από πετροβάμβακα αλλά δεν κάνει ιδιαίτερη δουλειά... FIBRAN XPE για μεγαλους χωρους δεν ξερω τιμη ομως (υποψη τα περισσοτερα ηχομονωτικα ειναι και θερμομονωτικα)
Qlim4X Σεπτέμβριος 13, 2005 #13 Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Τέλεια θα πάρω να μονώσω τις πόρτες του αυτοκινήτου γιατι τρίζει το σύμπαν! αριστο για αμαξια δεν κανει αυτο............... κητα σε μαγαζια με car sound η σε φαναρτζι για πισο χαρτο απλος βαλε σε ολη την πορτα και οχι ενα μικρο κοματι οπως εχουν συνηθος,......
dpresv Σεπτέμβριος 13, 2005 #14 Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 14:45] Οσο για τη θερμοκρασια δεν με πολυνοιαζει. Μεγαλο κουτι εχω, φουρφουρια μπολικα στις απαραιτητες θεσεις. και να ανεβει λιγο η θερμοκρασια δεν με νοιαζει, αρκει να μειωθει αναλογα και ο θορυβος. τι λες ρε μικρέ στον κόσμο! αφού όλοι το ξέρουν ότι θα πάθεις καρδιακή διακοπή με 3 βαθμούς παραπάνω στο κουτί σου! άσε που μετά θα με παίρνεις τηλέφωνο να μου κλαίγεσαι! :tomato:
spresv Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #15 Σεπτέμβριος 13, 2005 Διαδιδεις ψευδεις φημες νεαρε gay! Νερο ρουλεζ λεμε, χ@στηκα αν ανεβασει 2-3 βαθμους αρκει να γινει uber αθορυβο.Τελικα απ' οτι εμαθα, σκετο το ricoffon δεν θα κανει πολλα πραγματα. Χρειαζεται ενα στρωμα απο φελλο πρωτα και μετα το ricoffon σαν συμπληρωμα απο πανω για τους πιο υψισυχνους θορυβους (δισκοι, drives κλπ)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.