Jump to content



product KEy WIN XP


racing

Recommended Posts

Λοιπον παιδια θέλω την βοηθεια σας γιατι εχω σοβαροτατο πρόβλημα..

Αλλαξα win (εβαλα τα XP pro en ) ολα καλα ,ολα ωραια μου ζηταγαν όμως product key για να γίνουν active... Ελα ομως που δεν του εδινα σημασια...(ετσι καποιος ...μου είχε πει... )

Τελειωσε τωρα ομως η περιοδος των 30ημερων...και στην ουσια κλειδωθηκα εξω απο το pc μου...

Μου ζηταει product key του βάζω αυτο που έχω(για ΧΡ ελληνικα home) τιποτα...

Τεσπα στεινω σε 2ο σκληρο τα ελληνικα XP home βαζω τον σκληρο τον αλλο να παρω τα αρχεια μου και μου βγάζει μύνημα οτι απαγορευετε και δεν μπορω να μπω...

Καμια ιδεα???

Στον σκληρο αυτο εχω τραγουδια ,αλμπουμς , ταινιες ,εργασιες για την σχολη(που πρεπει μεχρι την πέμπτη να της παραδωσω..)

ΕΙμαι σε απελπισια....

HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Link to comment
Share on other sites

Κλασσική περίπτωση δικαιωμάτων χρήστη και NTFS permissions.Δεν σε αφήνει να μπεις επειδή τα Windows θεωρούν ότι έτσι μπορείς να υποκλέψεις δεδομένα κάποιου άλλου χρήστη. Υπάρχει τρόπος να πάρεις τα δεδομένα σου αν τον βάλεις σαν δεύτερο δίσκο αλλά είναι ιδιαίτερα πολύπλοκος για να τον περιγράψω εδω, άμα είσαι από Θεσσαλονίκη φέρε τον σκληρό από το εργαστήριό μου να γίνει η δουλειά....:)

Link to comment
Share on other sites

Θα τα πω συνοπτικά: Κοτσάρεις τον δίσκο ως 2ο στο σύστημα και λογικά πρέπει να τον δουν τα Windows ως D ή κάποιο άλλο γράμμα. Μετά πηγαίνεις στις επιλογές φακέλων από τον Πίνακα Ελέγχου και από την καρτέλα προβολή πηγαίνεις κάτω κάτω στην προτελευταία επιλογή που λέει "Ενεργοποίηση απλής κοινής χρήσης κτλ" και το ξετικάρεις. Στη συνέχεια πηγαίνεις στο δίσκο κάνεις δεξί κλικ ->ιδιότητες και επιλέγεις την καρτέλα ασφάλεια.

Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι και ειλικρινά χάνεται η μπάλα αν πάει κάτι στραβά, να φανταστείς ότι για την συγκεκριμένη καρτέλα μόνο έχω παρακολουθήσει ένα σεμινάριο 2 εβδομάδων από τη Microsoft

Λοιπόν πηγαίνεις στην επιλογή κάτω δεξιά "Για προχωρημένους" και εν συνεχεία στην καρτέλα "Κάτοχος". Στο πλαίσιο που λέει "αλλαγή κατόχου σε" επιλέγεις το όνομα του administrator του συστήματος και επιλέγεις εφαρμογή και μετά ΟΚ. Στη συνέχεια έχουμε σαν σκοπό να εμφανίσουμε το όνομα του administrator στη λίστα με τα "ονόματα ομάδων ή χρηστών" για αυτό και πατάμε το κουμπί "προσθήκη"

Ακολούθως στο κενό πεδίο γράφουμε το όνομα του χρήστη/administrator του συστήματος και πατάμε το κουμπί στα δεξιά που λέει "έλεγχος ονομάτων" και μετά δίνουμε ΟΚ.

Αν όλα έχουν πάει καλά μέχρι τώρα θα εμφανιστεί το όνομα στην αρχική λίστα και μετά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το επιλέξουμε και να του δώσουμε Πλήρη Έλεγχο από την λίστα με τις επιλογές στο κάτω μέρος του παράθυρου.

.....................ουφ..........αυτά..........

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.