suboy Σεπτέμβριος 13, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 01:51] ενα Ευχαριστω στους γονεις μου για οτι κανανε για μενα μεχρι τωρα:flower: να πω και εγω ενα Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 13, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 def giati exeis auti tin entiposi?huhu eliosa me auto to thread k me to xronia polla sotoirei PS:Siggnomi for greeklish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 13, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Ευχαριστώ τον εαυτό μου που όντας ο πιο όμορφος, έξυπνος, γοητευτικός, ευαίσθητος, ρομαντικός και μετριόφρον άντρας στον κόσμο απολαμβάνω όλες τις γυναίκες του κόσμου στα πόδια μου... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 13, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Ευχαριστώ που έχω την δυνατότητα να στέλνω threads στο black hole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 13, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Βρουτε...βαρβαρε...βεβυλε...βιαστη των threads... ασε μας να ευχαριστησουμε ολη τη πλαση... αα btw... σ' ευχαριστω και για την βοηθεια στο wow παλιοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.