def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 σε αυτο ποστ μπορουμε να ευχαριστησουμε σε οτιδηποτε που πιστευουμε οτι του ωφειλουμε ενα ευχαριστο.ας αρχισω εγω.ενα Ευχαριστω στους γονεις μου για οτι κανανε για μενα μεχρι τωρα:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Σεπτέμβριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Eυχαριστω το θεο που δεν υπαρχουν πολλα τετοια τοπικς....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Eυχαριστω τον jois21 που εχει την ιδια αποψη με μενα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Ευχαριστώ τη Microsoft που έβαλε το κόκκινο Χ πάνω δεξιά στα παράθυρα:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Ευχαριστώ τον Jois21 που δεν ήρθε να δώσει μαθηματικά 1 και να βοηθήσει και τα σκάτωσα! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 ευχαριστω τους 3 ζηταδες που δε με εσκισαν οταν με ειδαν να πηγαινω με 180+ στη συγγρου προχ8ες, και δε προλαβα να φρεναρω για να μη με δουνε...ευχαριστω επισης την αρμτ για το μπουνιδι που μου εριξε αμεσως μετα... αν και με 150 το χερι της φανηκε ιδιατερως βαρη...επισης... ευχαριστω το θεο...την οικογενια μου... το μανατζερ μου, και φυσικα ολους εσας που με στηριξατε σε αυτη μου την προσπαθεια, εισασταν ολοι υπεροχοι...το αγαλματιδιο απο που το παραλαμβανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 ευχαριστω το πατερα μου που ειχε "ορεξη" εκεινο το βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Σεπτέμβριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύμπαν για την ύπαρξή μου.:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Balafoutre σε ευχαριστουμε που υπαρχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από defενα Ευχαριστω στους γονεις μου για οτι κανανε για μενα μεχρι τωρα:flower: Αρχική απάντηση από ea6gka ευχαριστω το πατερα μου που ειχε "ορεξη" εκεινο το βραδυ Ευχαριστώ τους γονείς του def που δεν έχουν συχνά ''όρεξη'' (@def: μειν μαι παραιξειγάς - :flower: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Ευχαριστω το θεο που με εκανε τοσο τελειο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc Ευχαριστώ τους γονείς του def που δεν έχουν συχνά ''όρεξη'' (@def: μειν μαι παραιξειγάς - :flower: ) κανε δουλεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Σεπτέμβριος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 ευχαριστω την γιαγια μου που με μεγαλωσε απο μικρο παιδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 13, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 θα ηθελα να ευχαριστησω επισης την ομαδα του λαμπ που θα ριξει το θρεντ αυτο στη τρυπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 "...Ευχαριστω τον ea6gka που πουλαει-αγοραζει συχνα, αποτρεπωντας ετσι την "στασιμοτητα" του χρηματος σε μια μονο τσεπη και διασφαλιζοντας παραλληλα την αναπτυξη μιας υγιους αγορας..."Αποσπασμα απο την σιναινταιφξει του πρωθειπουργου στην 70η ΔΕΘ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 This thread sucks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka θα ηθελα να ευχαριστησω επισης την ομαδα του λαμπ που θα ριξει το θρεντ αυτο στη τρυπα Eyxaριστω τον Γιωργο που μου πηρε την κουβεντα απο το στομα! Ευχαριστω που ολες οι καλες δυναμεις του συμπαντος συγχρωνηστικαν κια σε συμπραξη με τον πατερα μου που εβαλε ολη του την τεχνη εκανε εμενα! Ευχαριστω εναν τυπακι μεσα απο το thelab....που θα μου κανει RMA ενα σωρο πραγματα!(σπσ) Kαι γενικα ευχαριστω τα εκκατομυρια των γυναικων που καθημερινα μου στελνουν τα δωρα και τα κορμια τους στο γραφειο μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 13, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K This thread sucks! Ευχαριστω θεε μου που επρεπε να ανοιχτει ενα τετοιο thread για να εμφανιστει επιτελους ο χαμμενος Φανης!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 13, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ευχαριστω θεε μου που επρεπε να ανοιχτει ενα τετοιο thread για να εμφανιστει επιτελους ο χαμμενος Φανης!!!! hahaha bill xathika e? Apo fetos mono S/K to pc...diaasma...leeeeme tora! PS:Signomi gia ta greeklish, ekana format k ekana mia mlkia k dn exo ellinika, tha diorthothei amesa to prob omos k tha kano edit to post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 επειδη βλεπω οτι μερικοι σνομπαρουνε το θεμα αυτο,παρακαλω πολυ να σβηστη.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.