TiTo Σεπτέμβριος 14, 2005 #41 Σεπτέμβριος 14, 2005 μου φαίνετε οι περισσότεροι απαντάνε με το τι pc θα κάνατε αν είχατε 1500 ευρόπουλα !!! η κοπέλα δεν είναι και χωμένη μέσα στα pc για να έχει και τις τρελές απαιτήσεις με την μία απο το μηχάνημα της ούτε παίζει να μάθει μεσα σε 6 μήνες απο τώρα τόσα πολλά για να κάνει oc το μηχάνημα εξ αρχής.....ο jax7480 μίλησε σωστά για την οθόνη είναι κάτι το οποίο κρατάς καιρό και σπάνια το αλλάζεις απο τα πρώτα αλλά και το σύστημα που προτέινει είναι αρκετα καλό και φτάνει μόλις τα 1000 euros (και λίγο παρακάτω) και αφήνει και 500 euros για οθόνη ή και για κανα καινούριο φουστανάκι δώστε καμια πιο προσγειωμένη λύση και βάλτε στο πακέτο και μια adsl
Chosen Σεπτέμβριος 14, 2005 #42 Σεπτέμβριος 14, 2005 Πάντως Σοφία, ό,τι και να πάρεις από τα υπόλοιπα, στο θέμα του ποντικιού και του πληκτρολογίου, μην ακούσεις κανέναν και μην παραγγείλεις τίποτα online.Μπες σε ένα μαγαζί σαν το Πλαίσιο και όσο κι αν σου φαίνεται αστείο, ακούμπησε τα, δοκίμασέ τα. Κάτι που θα σου προτείνουν 30 άτομα και μπορεί να θεωρείται το τέλειο, μπορεί να σου βγει το πιο άβολο πράγμα στο κόσμο. Και η ειρωνία είναι ότι είναι το πιο σημαντικό μέρος του Η/Υ, μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ μιας 4ωρης εργασίας στον υπολογιστή, από ένα 4ωρο βασανιστήριο.
ΝTG Σεπτέμβριος 15, 2005 #43 Σεπτέμβριος 15, 2005 Μια τελειως διφορετικη προταση ειναι να μην παρεις τιποτα τωρα στην αρχη!!Ασε να κυλησει λιγο ο χρονος και στη πορεια βλεπεις!!1500 ειναι πολλα λεφτα για το τιποτα να τα δωσεις στην αρχη χωρις να ξερεις κιολας 5-10 πραματα!!Αν μπορεις να βρεις καποιον μεταχειρισμενο καλο θα ηταν κατω απο 1000Ε με 17αρα τφτ(αν οχι 19αρα τφτ)!!Και μια κοπελα που δεν ειχε υπολογιστη δεν νομιζω να θελει ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ 6600GT η καποια 6800- Χ800 με περισσοτερα λεφτα!! Για να μην πω για το κουτια των 170!!Θα επανελθω αργοτερα με καποια συνθεση!
sofia_bonny Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #44 Σεπτέμβριος 15, 2005 Σίγουρα δεν χρειαζομαι τον super-τελευταιας τεχνολογιας(που φτιάxνει και καφε!) υπολογιστή αλλά ένα αξιοπρεπές μηχάνημα που να μπορει να παιξει και κανα καλο παιχνιδακι (δεν μιλαω για τρελο gaming, ούτος η άλλος για αυτο υπάρχει και το PS2!). Όταν λέω 1500Ε εννοώ μαζί με οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία και λειτουργικό σύστημα! Η αλήθεια είναι οτι 170Ε για κουτί μου φαίνονται λίγο πολλά αλλά μέχρι 120Ε θα τα έδινα. Όσον αφορά την οθόνη με ενδιαφέρει να είναι αρκετά ξεκούραστη αλλά και αρκετά καλή για τα παιχνίδια χωρίς να ζητάω κάτι εξηζητημένο! To pc δεν θα το πάρω άμεσα, να αρχίσω πρώτα τη σχολή και να δω τι παίζει και μετά (δηλ σε κανα 2μηνο)!Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω έιναι αν είναι προτιμότερο να πάρω ένα πολυμηχάνημα ή ξεχωριστά εκτυπωτή και scanner
magicman Σεπτέμβριος 15, 2005 #45 Σεπτέμβριος 15, 2005 σε 2 μηνες θα αλλαξουν πολλα. θα πεσουν και οι τιμες... εγω θα ελεγα ενα πολυμηχανημα.
f117 Σεπτέμβριος 15, 2005 #46 Σεπτέμβριος 15, 2005 και ας μη το πάρεις τώρα όσο για το άλλο κ εγώ πολυμηχάνημα θα σου έλεγα να πάρεις...... :tomato: λείπει ένα μοντεμ απο το pc που γράφω ;P +15 ευρά
TiTo Σεπτέμβριος 15, 2005 #47 Σεπτέμβριος 15, 2005 πολλα αλλάζουν μέχρι Νοέμβρη περίμενε τότε για να δοκιμάσεις και πάλι για μια νέα σύνθεση σίγουρα θα ξέρεις και καλύτερα τις ανάγκες σου μέχρι τότε τα πολυμηχανήματα βολεύουν πράγματι
ΝTG Σεπτέμβριος 16, 2005 #48 Σεπτέμβριος 16, 2005 Ειπα και εγω με το καλημερα μηχανημα!Καλο θα ηταν να εβλεπες πολυ συχνα τις αγγελιες τοu thelab!Τα περισσοτερα συστηματα που προτεινουν πουλιουνται ως κομματια εκει!!Με 500 (αν δεν κανεις υπερβολες)καθαρισες και θα εισαι μια χαρα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.