morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 Καλησπερα. Το ζητημα ειναι απλο. Μενω οπως πολλοι φοιτητες σε γκαρσονιερα και επειδη πολλοι που ερχονται καπνιζουν,επειδη το χειμωνα στα γιαννενα κανει κρυο και το να αεριζεται το σπιτι καθε λιγο δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο και επειδη δε θελω να ερχεται καποιος στο ασχετο και να εχω το αγχος μην εχει μυρωδια "κλεισουρας" οπως σε πολλα μικρα σπιτια σκεφτηκα να παρω εναν καθαριστή-απιονιστη αέρα.Ψαχνοντας καμποση ωρα βρηκα αυτα http://www.water-air.gr/_pages/products.asp?LID=1&SID=1Δεν εχω ιδεα απο τιμες και σε περιπτωση που ειναι πανακριβα εχετε καποια εναλλακτικη?Εχει κανεις εμπειρια απο παρομοιο συστημα?Ευχαριστω εκ των προτερων.
madmetal Σεπτέμβριος 12, 2005 #2 Σεπτέμβριος 12, 2005 και μιας και μιλας για ιονιστη εχει κανεις το Link για ενα gadget usb ιονιστη φυσικα απλα?ενα μικρουλη ηταν..
YDinopoulos Σεπτέμβριος 13, 2005 #3 Σεπτέμβριος 13, 2005 Βαλε το στον γουγλη να δεις τι θα βγαλει.....
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #4 Σεπτέμβριος 13, 2005 Το εβαλα αλλα μονο για ελληνικα site, μην εχω προβληματα και εκτελωνισμο απο εξωτερικοEdit. γμτ ειναι ακριβα.Αρχικη τιμη 460 ευρω
SpyNet Σεπτέμβριος 13, 2005 #5 Σεπτέμβριος 13, 2005 Γιατι δεν πας σε ενα καταστημα ηλεκτρικων ειδων, π.χ κωτσ****ος? Περιπου 100-150 εχουν.
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 13, 2005 Εψαξα στο site του αλλα δεν ειχα βρει κατι. Τεσπα ισως περασω αν και παροτι ειναι πολυ ακριβα αυτα που βρηκα φαινονται τελεια και μαλιστα τα εχουν πολλοι στο εξωτερικο.Αν τωρα τυχει και βρω κατι φθηνοτερο με παρομοιες επιδοσεις μια χαρα ειμαστε!
Sbeetle Σεπτέμβριος 13, 2005 #7 Σεπτέμβριος 13, 2005 Κοίτα, εγώ έχω ένα ιονιστή, μάλλον ...σέβεντις, και εντάξει κάνει δουλειά. Επειδή το δωμάτιο του υπολογιστή το χειμωνα με κλειστά παράθυρα μοιάζει με ...τεκέ, σίγουρα απορροφάει αρκετά, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να ανοίγεις το παράθυρο. ’σε που για την κλεισούρα που λες δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι. Συν ότι θα τον έχεις ανοιχτό δηλαδή 24/7;Πάντως ακόμη και 150 ευρώ είναι πολλά ρε συ..........Για ξανασκέψου το............και το παραθυράκι καλό ειναι.
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #8 Σεπτέμβριος 13, 2005 Βασικα με πειραζει και που ερχονται κατι φιλοι και καπνιζουν,και δεν μπορουμε να ανοιξουμε λογω κρυου και μετα πρεπει να μυριζει το δωματιο + το οτι πρεπει να αναπνεω ολα τα μικροσωματιδια μετα
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 14, 2005 #9 Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 01:50] Βασικα με πειραζει και που ερχονται κατι φιλοι και καπνιζουν,και δεν μπορουμε να ανοιξουμε λογω κρυου και μετα πρεπει να μυριζει το δωματιο + το οτι πρεπει να αναπνεω ολα τα μικροσωματιδια μετα Ειναι απλο.... ΝΟ SMOKING..... Καλητερα ειναι ρε συ να αεριζεις το δωματιο...εχεις ποβλημα θερμανσης...?????
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #10 Σεπτέμβριος 14, 2005 Οχι το αεριζω συχνα,απλα με ενοχλει που το χειμωνα ενω εισαι ζεστα πρεπει να το αερισεις και μετα παλι κρυο μεχρι να ζεσταθει!Υγ. και καλα σε κανενα φιλο αλλα αν ειναι κοριτσια μαζι τι να πεις? Μην καπνιζεις θα βρωμαει? Λολ θα σου πει!
blacK_iCe1416003182 Σεπτέμβριος 14, 2005 #11 Σεπτέμβριος 14, 2005 Καλησπερα πηρα και εγω ενα τετιο μαραφετη αλλα δεν αξιζη μια το φιλτρο ενα απο τα 2 ειναι πανακριβο και οσο πιο πολυ καπνιζεις τοσο πιο γρηγορα το αλλαζης 50 ευρω εχει,το μηχανημα εινια ντελονζτη ειναι πλεον στην αποθηκη μου
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 14, 2005 Author #12 Σεπτέμβριος 14, 2005 Εννοεις δεν αξιζει μια επειδη δεν κανει καλα τη δουλεια του ή επειδη ειναι ακριβο.Μου ειπαν παντως πως θελω 50ευρω το εξαμηνο. Οντως πολλα ειναι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.