Jump to content

Προβλημα με τα windows XP

thrasher

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από thrasher

Κανεις ρε παιδια????Χρειαζομαι αμεση βοηθεια.Βοηθειστεμε σας παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!! :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Διαβασες αυτα που σου γραψαμε πιο πριν?Δεν ειναι δα και κατι το τρομερο το format...

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

To εκανα το format.Αλλα τωρα δεν λειτουργει το πληκτρο PrtScn.Βοηθεια!!

edit.Προσπαθουσα να κατεβασω μια κανονικη εκδοση και γι αυτο μου ζητουσε τον κωδικο του προιοντος.

Αρχική απάντηση από helloween [31-10-2005 21:19]

Εφόσον περάσεις τα Win και εφόσον κάνεις την τελευταία επάνεκκίνηση θα σου ζητήσει να κάνεις ενεργοποίηση του προγράμματος. Θα πατήσεις εκεί και θα ζητήσεις να το κάνεις μέσω τηλεφώνου. Μετά θα σου ζητήσει χώρα και μόλις βάλεις Ελλάδα θα σου βγάλει ένα νουμερο της μορφής 801.... Εκεί θα βγεί αυτόματος στα Ελληνικά πλήρως κατανοητός και μην αγχωθείς τα λεει πολλες φορές και σου δίνει και την ευκαιρία λάθους. Καλή επιτυχία.

Πειρα τηλεφωνο και μου λεει να πατησω 3 αν χρειαζομαι ενα κλειδι πολλαπλων αδειων χρησης.Αυτο πρεπει να πατησω για να μου δωσουν ενα νεο κωδικο?Τι να πω στον αντιπρωσοπο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.