thrasher Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 ΗΕLP!!!!!!!!Πηρα ενα καινουργιο pc με εγκατεστημενα τα windows XP.Απο τοτε που ανοιξα τον υπολογιστη τα windows βρισκουν συνεχεια σφαλματα.μπορω να κανω κατι για να μην εμφανιζονται συνεχεια σφαλματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Μπορεις να περιγραψεις καλυτερα το προβλημα σου?Τι προγραμματα τρεχεις οταν σου βγαζει το σφαλμα και τι λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 εγώ βασικά θα σου έλεγα παρε το μαγαζί που πήρες το pc σου κ πες τους να στο φτιάξουν ΑΥΤΟΙ!κουνούργιο PC kai να κολλάει δεν επιτρέπετε~!πίσω πίσω να βγάλουν τα σφάλματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 π.χ οταν ανοιγω δευτερο παραθηρο του internet explorer χανεται το δευτερο η οταν κλεινω καποια προγραματα η μπαινω σε site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 άμα έχεις κανένα antivirus για κάνε ένα scan......άμα δεν βρεις τπτ εγω λέω να το πας στο μαγαζί κ να κραξεις !από την αρχή τα είχε τα προβλήματα?η μετα από λίγες μέρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Απ'την αρχη.Κατι που δεν ειπα ειναι οτι μου λεει να κανω αναφορα σφαλματος στη microsoft,αλλα ειναι στα αγγλικα και δεν τα πολυκαταλαβαινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 12, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αυτο που μπορεις να κανεις για να σε βοηθησουμε λιγουλακι ειναι να κανεις copy paste το κειμενο που σου βγαζει σαν ερρορ ή να κανεις ενα print screen και να ανεβαζεις την φωτο εδω. Καλως ηρθες στο φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 δεν γινεται τιποτα απο τα παρα πανω,γι αυτο θα σας γραψω ακριβως οτι λεει¨Η εφαρμογη iexplore.exe αντιμετωπισε προβλημα και πραπει να τερματιστει η λειτουργια της.Ζητουμε συγνωμη για την αναστατωση.Εαν βρισκοσαστε στο μεσο μιας εργασιας,οι πληροφοριες με τις οποιες εργαζοσαστε ενδεχεται να εχουν χαθει.Αναφερετε στο Microsoft αυτο το προβλημα.Δημειουργησατε μια αναφορα σφαλματος την οποια μπορειτε να μας στειλετε,ωστε να μας βοηθησει να βελτιωσουμε την εφαρμογη iexplore.exe.Θα χειρηστουμε αυτην την αναφορα ως εμπιστευτικη και ανωνυμη.για να δειτε τα δεδομενα που περιεχει αυτη η αναφορα σφαλματος,καντε κλικ εδω.thrasher:αυτη ειναι αναφορα για σφαλμα του internet explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 axm!για κάνε ενα scan για ερρορς τον σκληρό σου κ ένα σνακ για ιους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από F117 axm!για κάνε ενα scan για ερρορς τον σκληρό σου κ ένα σνακ για ιους.... Σνακ για ιούς;;; Αυτά μπορεί να προκαλούνται και από άλλες εφαρμογές. Μπορεί να προκαλούνται λόγω ελαττωματικής μνήμης... Πολλά μπορεί να φταίνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 :O μαργαριταράκι ντε άμα τους δώσεις σνακ αστο αστο παει.....!πήγαινετο στο μαγαζι που σου λέω......... θα σου δώσουν new Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 πριν λιγες μερες εγκατεστησα το norton internet security.Οταν εκανα scan με το antivirus μου εβρισκε 1000 και ιους,εκ των οποιων το 4/1000 τα εβρισκε (trojan) και τα υπολοιπα (δεν θυμαμαι καλα το ονομα)λεγοντουσαν καπως σαν (HTML exploit).εχω και το nod 32 αλλα ποτε δεν βρηκε ιο.Υπαρχει περιπτωση να φταινε αυτοι οι ιοι;αυτο που ειπατε παραπανω για errors στο σκληρο το κανει και ανασυγρωτιση δισκου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Κανε update το antivirus και ξανασκαναρε.Και βαλε firefox μη χρησιμοποιεις τον internet explorer.http://www.mozilla.org/products/firefox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 12, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 για κάνε καλύτερα update οπως λέει ο defiant κ κατέβασε κ το AVG antivirus άμα θες....μάλλον κάτι παίζει με τους ιους....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 ειχα κανει μεσα σε μια μερα 3 live update,παρολα αυτα το norton ελεγε οτι δεν μπορει να δια γιαγραψει τον ιο.και το μυνημα αυτο εμφανιζοταν συνεχεια,δεν εφευγε καθολου απτην οθονη.το περιεργο ομως ειναι οτι καααααααααααααααθε φορα που εκανα scan με το norton μου εβγαζε ακριβως τα ιδια ιους στον ιδιο αριθμο.απελπιστηκα στο τελος και το εβγαλα.επισης to real protection tou notron μου εβγαζε και αυτον συνεχεια ιο στον φακελο programsfiles/windows/temp Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 12, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 κατέβασε ορε κάνενα άλλο antivirus οπως το AVG ..... try try .... ψάξε κ εκει που σου έλεγε ότι είχε βρει ιο κ αμα δεις τπτ περιεργο κανα file κανε το delete αν μπορεις!αλλά καλύτερα κατέβασε κανα αντι-virus Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 εβαλα το avg και εβγαλα τους ιους αλλα το σφαλμα για τον IE βγενει ακομα. help Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 12, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 για βάλε τώρα το ΝΟΡΤΟΝ mpas και βρει τπτ άλλο!αν κ πάλι δεν φύγει το prob δεν μ έρχετε κάτι τωρα......κάνε κ κανα scandisk αχμμμμμ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Σεπτέμβριος 13, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 οταν εκα να scan με το norton μου βρηκε δυο ιους και τους διεγραψα.αλλα to auto-protectτου norton μου εμφανιζει ενα παραθηρο που δεν φευγει απτην οθονη και λεει οτι βρισκει εναν ιο με το ονομα MHTMLRedir.Exploit ston fakelo C:\WINDOWS\TEMP KAI TROJAN.Byte.Verify ston idio fakelo kai sta program files.παταω ok αλλα οι ιοι δεν τελειωνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 13, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Πηγαίνεις εδώ κατεβαίνεις μέχρι εκεί που λέει Ελληνικά και πατάς τα μπλέ γράμματα που λένε download και έχουν δίπλα τους την σημαία των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.