Jump to content

AMD ATHLON64 3800+ X2 (E6)

stratos1978

Recommended Posts

δεν εχει ακουστει κατι.... Στην Ελλαδα 2.5* στεπινγκ υπαρχουνε και τα 2 πανε μινιμουμ 2600 με 1.5 (νερο)...

*Υπαρχει και το στεππινγκ "Φαρμα" ο οποιος (φαινομενικα μονο) εχει ιδιο με το δικο μας αλλα... ψηνει και θα σκασει με 3000GHz @1.475volt

Keep baking...

Υ.Γ. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 1000στο ποστ!!!!!!!!!!!

Μπηκα "επισημα" στο club των spammerzzz

Αρχική απάντηση από ea6gka

ναι αλλα δε φτανει μονο ο Χ2 για να παει ψηλα. απο γυρω γυρω του τι εχει βαλει ? μητρικες μνημες κλπ

Φυσικα, αλλα ενα καλο o/c (2400-2500) θα το πετυχει με τον ενα η τον αλλο τροπο.

Ok λοιπον ( αν και δεν νομιζω να καταφερω κανα "τρελο" OC ) "γυρω" απο τον επεξεργαστη υπαρχουν :

Mobo : Msi K8N Neo4 Platinum

Ram : 2X512 Kingston 3200 3-3-3-8

Vga : Msi 6800GT 256Mb

δεν νομιζω να χρειαζεσται τιποτα αλλο για να προτεινεται το "πιθανον" OC.

Ακουω εντολες....

Φιλε stratos1978... επειδη βλεπω οτι εισαι Πατρα παιρνω το θαρρος να σου προτεινω την ακολουθη λυση, για να μην ταλαιπωριεσαι αδικα και να μην κανεις κατι και καψεις τον υπολογιστη σου. Παρε ενα τηλεφωνο τον unstoppable... Γενικα ειναι πολυ φιλικος και θα ερθει σπιτι σου 24/24ωρο για να σου δειξει και να σε καθοδηγησει σε οτι χρειαστει ο υπολογιστης σου, ειτε απο oc, ειτε απο software. Εμενα αυτος μου εδειξε οτιδηποτε ξερω... Το κανει με το αζημειωτο και ξερω τουλαχιστον αλλους 5-6 χρηστες στο lab που ολοι φωναζουν τον unsto για καθε προβλημα τους. Απο αγορα νεου εκτυπωτη και εγκατασταση harware, μεχρι την μπλε οθονη που τους πεταξε... Ειναι παντα προθυμος να εξυπηρετησει...

Μην τον ντρεπεσαι καθολου!!! Ξερει τα παντα!!Εμεις τον φωναζουμε ο troubleshooter! Ειναι κατι σαν τον Βεγγο αλλα 95 κιλα πιο αδυνατος και με μαλλια....

Μην ξεχνας :

UNSTOPPABLE και.... καθαρισες!!!!

Γιατι να ταλαιπωριεσαι μονος σου οταν ο αλλος το κανει για σενα και μαλιστα τζαμπα???

Χιχιχιχιχιχι ειμαι σατανικος

Αρχική απάντηση από SLN

........... Εμενα αυτος μου εδειξε οτιδηποτε ξερω... .....

Aλλος ενα ευχαριστημενος μου μαθητης (αν και ηταν λιγο σκραπας - χημικος τι περιμενεις):hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από SLN

.......Ειναι κατι σαν τον Βεγγο αλλα 95 κιλα πιο αδυνατος και με μαλλια....

.........

Αυτο το προβλημα με τα μαλλια προσπαθω να το λυσω:tomato:

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.