dread Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2005 Προσφατα εβαλα τα WIN XP SP2 και βάζωντας να δω ταινία σε DIVX μορφή βλέπω οτι δν αναγνωριζει τους ελληνικούς υπότιτλους , και μπαινοντας στισ ιδιοτητες μετα να δω τις ρυθμίσεις για την nvdia βλέπω οτι μ τα βγαζε ολα κινεζικα επειδή ήταν στα ελληνικά το menu της nvidia, για περίπτωση ιου δν υπαρχει γιατι προσφατα εκανα format εχω norton , zone alarm , antispyware και το spybot με ολα τα updates τους , που οφείλετε αυτο ? Ζητάω απεγνωσμένα την βοηθειά σας . δν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες ενω εδω στα forum και στο word μπορώ να γράψω και να τα αναγνωρισει , συγκεκριμενα στα 2 αυτα σημεία το παρατήρησα αυτο το πρόβλημα . :-( Ευχαριστώ για τον χρόνο σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Σε Αγγλικά ή Ελληνικά XP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 12, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Regional Settings -> AdvancedΒάζεις Greek για non-Unicode και απο κάτω όσες γραμματοσειρές έχουν να κάνουν με Ελληνικά και δεν είναι ήδη τσεκαρισμένες τις βάζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Σεπτέμβριος 12, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Control Panel -> Date, Time, Language, and Regional Options -> Regional and Language Options -> Advanced -> Greek (στο 1ο παραθυράκι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 12, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Το κυκλωμένο και όλες τις επιλογές από κάτω που λένε για Greek. Για τους υποτίτλους έλεγξε την γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί ο player σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dread Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 παιδια σας ευχαριστώ ολους , τελικα αυτό ήταν το προβλημα και ειλικρινά απορώ πως δν μου πήγε στο μυαλο, μετα απο τοσα που εχω δει με τους υπολογιστες και τα λειτουργικα..! τα τσεκαρα ολα τα απο κατω οχι οσα εχουν μονο σχέση με το greek unicode , δν θα υπάρχει προβλημα ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.