Jump to content

WINXP SP2 πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες

dread

Recommended Posts

Προσφατα εβαλα τα WIN XP SP2 και βάζωντας να δω ταινία σε DIVX μορφή βλέπω οτι δν αναγνωριζει τους ελληνικούς υπότιτλους , και μπαινοντας στισ ιδιοτητες μετα να δω τις ρυθμίσεις για την nvdia βλέπω οτι μ τα βγαζε ολα κινεζικα επειδή ήταν στα ελληνικά το menu της nvidia, για περίπτωση ιου δν υπαρχει γιατι προσφατα εκανα format εχω norton , zone alarm , antispyware και το spybot με ολα τα updates τους , που οφείλετε αυτο ? Ζητάω απεγνωσμένα την βοηθειά σας . δν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες ενω εδω στα forum και στο word μπορώ να γράψω και να τα αναγνωρισει , συγκεκριμενα στα 2 αυτα σημεία το παρατήρησα αυτο το πρόβλημα . :-( Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .

παιδια σας ευχαριστώ ολους , τελικα αυτό ήταν το προβλημα και ειλικρινά απορώ πως δν μου πήγε στο μυαλο, μετα απο τοσα που εχω δει με τους υπολογιστες και τα λειτουργικα..! τα τσεκαρα ολα τα απο κατω οχι οσα εχουν μονο σχέση με το greek unicode , δν θα υπάρχει προβλημα ετσι ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.