diablo13 Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 οι ανεμιστήρες σε απόσταση 25 εκατοστών τραβάνε το καπνό από το τσιγάρο. :) κάνουν πολύ θόρυβο όμως. κίνδυνος δεν υπάρχει κανένας γιατί έχω βιδώσει μέχρι και γείωση στο κουτί. μπορει να μου πει κανείς πως να τρέξω το prime? δεν μπορώ να καταλαβω πρέπει να πατήσω το benchmark η το torture test και με τι ρυθμίσεις? όταν λές οτί θες τέτοιες ψύκτρες ποιες εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 16, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 tortune και small Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Σεπτέμβριος 16, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 εννοω τις 220v λογικα ειναι πολυ δυνατες κ κανουν πολυ δουλεια ειναι αθοριβες η κανουν φασαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 κάνουν πολύ φασαρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 έκανα 2 ωρες prime tortune και small και δεν κόλλησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Χρησιμοποιώ αποκλειστικά παραφλού όπως προανέφερα. Μήπως θα έπρεπε να το αραιώσω με νερό για καλύτερα αποτελέσματα?Πάει και παραπάνω και ξεκινάει στο bios αλλά δεν μπαίνει στα windows. Δοκίμασα μέχρι 1.700v πραγματική τάση στον επεξεργαστή αλλά και πάλι δεν μπήκε στα windows. Αφού ο επεξεργαστής η μητρική ξεκινάει η μνήμη μπορεί να τρέξει ως τα 300 mhz 1:1 πιστεύω ότι φταίειή η κάρτα γραφικών ή ο σκληρός δίσκος.Τι γνώμη έχετε?Ο σκληρός δίσκος είναι σε raid 0, μήπως φταίει αυτό? Δοκίμασα και τους δύο raid controller που έχει η μητρικη και τον intel και το fasttrak. Δεν έχω δοκιμάσει σε ένα δίσκο να περάσω windows.Τι γνώμη έχετε να προσπαθήσω? Ξέρετε κάποια ρύθμιση για να μπορεί να πάει παραπάνω ο επεξεργαστης και να μπαίνει windows? (Η μητρική έχει το τελευταίο bios και ψύκτρες στα τρανσίστορ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 19, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 δεν ανεβαινει και δεν προκειται να ανεβει.ο επεξεργαστης σου απο αυτο το σημειο και μετα θελεικαλυτερη ψυξη,το ζηταει ο ιδιος να στο πω κ ετσι.στο λεω απο προσωπικη μου εμπειρια απο πολλα κομματια πρεσκοτ,βαλτου ενα phase και θα με θυμηθεις.(ας με διορθωσουν αν κανω λαθος...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 19, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Λοιπον, εγώ πιστεύω οτι απο την στιγμή που ένα πρόγραμμα παίζει κανονικά σε ένα CPU οταν αυτός έιναι default, τοτε το πρόγραμμα είναι μια χαρά και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ bug. Aπο την στιγμή που το πρόγραμμα είναι ΟΚ όσοι δεν το βγάζουν και λένε rock stable είναι LOL. Οπότε για μένα Prime = respect Ντάξει δεν λέω πως είναι αντελώς ασταθές αν δεν βγάζει prime αλλά ΔΕΝ είναι rock stable Αυτό πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 να αγοράσω το vapochil ?θα ανέβει και άλλο ο επεξεργαστης με μειον θερμοκρασία.φοβάμαι μόνο μήπως παρατηρείται υγρασία και κάψω κάποιο εξάρτημα.έχει βάλει κανέις το vapo να μου πεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 21, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 γι αυτο υπαρχει και η μονωση ,με καλη και σωστη μονωση ουτε υγρασια ουτε τιποτα. κανε μια αναζητηση,δε χανεις τιποτα. προσωπικα δεν ξερω για το vapo να σου πω. τωρα για τον επεξεργαστη,το σιγουρο ειναι οτι θα ανεβει,αυτο που δεν ειναι σιγουρο ειναι το ΠΟΣΟ θα ανεβει.Για να το μαθεις πρεπει να το δοκιμασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.