Jump to content

τι έκανα ΤΕΛΙΚΑ για να μην σκάσει ο δίσκος

SirGeorge

Recommended Posts

The Greek patenta is alive...

-’μα έχεις 2 καυτούς σκληρούς και μόνο μια θέση για σκληρό στο κουτί σου τι κάνεις???

-Πατέντες κάνεις...

EDIT: μην αρχίσετε τώρα μάζεψε τα καλώδια κτλ, δεν κάνω τέτοια εγώ, είμαι καλό παιδί :innocent: :innocent:

post-1077-1416072181,0665_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από gsmaster [Σήμερα, στις 16:14]

-’μα έχεις 2 καυτούς σκληρούς και μόνο μια θέση για σκληρό στο κουτί σου τι κάνεις???

-Πατέντες κάνεις...

EDIT: μην αρχίσετε τώρα μάζεψε τα καλώδια κτλ, δεν κάνω τέτοια εγώ, είμαι καλό παιδί :innocent: :innocent:

:clap: ωραιοςςςςςςςςςςςςςςςςςς:clap:

Αρχική απάντηση από ergotelis

To ίδιο πράγμα σκέφτομαι να κάνω και εγώ!Να είσαι καλά που έδωσες μια "εικόνα"!!!

Μηχανικό έκανε το παληκάρι στο στρατό... σαν γέφυρα μοιάζει :)

:clap: :clap: :clap: :clap:

Thnx για τα καλά σας λόγια, αφού σας άρεσε τόσο, δείτε και μια μπροστινή.

Απο μπροστά έβγαλα ένα κομμάτι της πρόσοψης και φυσικά κόπηκε και το σασί (με βίαιο τρόπο) για να μπορεί να τραβάει απροβλημάτιστα αέρα. Τώρα βρίσκομαι στην αναζήτηση τρόπου για να καλύψω την τρύπα στην πρόσοψη. Κάποια πατέντα θα κάνω πάλι...

post-1077-1416072185,7153_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από gsmaster [13-09-2005 16:14]

-Πατέντες κάνεις...

εξαιρετο , μια συμπληρωση μονο προς αυτους που θελουν να το κανουν .

Μπορει να χρησιμοποιηθει αντι για λαμα , το ''συρμα'' των υδραυλικων που εχει τρυπες ετοιμες , μονο κοψιμο απαιτειται δηλ.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.