Jump to content

Προβλημα με Fatality AA8XE.Helppp

Guest Insane

Recommended Posts

Χαιρετω τα παιδια του the Lab.Λοιπον πριν απο μερικες μερες αρχισα να στηνω το καινουριο μου συστημα.Το συστημα αποτελειται απο μια Abit Fatality AA8XE,P4 640,μνημες ocz gold 4200 και prolink 6600.Το προβλημα ειναι οτι μολεις εστησα το ολο συστημα και το αναψα,δεν εδειχνε τιποτα η οθονη.Η μητρικη και ολα αναβαν κανονηκα οποτε φανταστηκα ειναι η καρτα γραφικων.Δοκιμαζω μια αλλη ενος φιλου και παλι τα ειδια.Λεω ocz μνημες σε Abit, μαλλον προβλημα συμβατοτητας.Δοκιμαζω μια transcend 4200 και μια απο τα ειδια.Τι παιζει ρε παιδια?Η μητρικη ειναι?Η παλι θεμα συμβατοτητας ειναι το προβλημα.Βοηθηστε γιατι θα τα παιταξω απο το παραθυρο ολα.Εχω δοκιμασει τα παντα.

Αν μπορείς δοκίμασε με άλλο cpu 5ΧΧ καλύτερα και άλλες μνήμες. Αν ανοίξει βάλε τις OCz και ξανά δοκίμασε αν ανοίξει πάλι φλάσαρε το bios με το τελευταίο και ξαναβάλε το δικό σου 6ΧΧ.

AA8XE BIOS

*δες τι διορθώνει το κάθε bios έχoυν fixes και για 6XX cpu και για OCZ DDR2-4200...

Αν δεν μπορείς κάνεις ή δεν πετύχεις, τίποτα με τα παραπάνω πάρε το m/b τις ram και το cpu και πάνε στο μαγαζί που τα αγόρασες και ζήτα να τα ελέγξουν γιατί δεν δουλεύουν.

Στην περίπτωση δεν δουλέψουν πρέπει να βρουν το ελαττωματικό κομμάτι και να το αντικαταστήσουν, σε περίπτωση που παίξουν μάλλον θα σε χρεώσουν τον τεχνικό έλεγχο, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις ότι παίζουν:p

Που να βρω cpu 5αρι.Του προηγουμενου συστηματος μου ο Cpu ηταν s478 και δεν παιζει και απο κανενα φιλαρακι.Το θεμα ειναι οτι το καθε κοματι το πηρα απο διαφορετικο μαγαζι,οποτε δεν παιζει να τα παω για ελεγχο.Θα κανω ακομα μια προσπαθεια με μνημη Kingston και αν δεν πετυχει και αυτο θα στηλω την μητρικη πισω.

Αρχική απάντηση από Insane

ΟΚ λυθηκε το προβλημα.Οι μνημες ηταν.

Τις άλλαξες με άλλες ddr2? Είχαν πρόβλημα οι συγκεκριμένες και πήρες άλλες ίδιες? Δοκίμασες το bios update?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.