Jump to content

σχετικα με aquagate της coolermaster

pc kid

Recommended Posts

Για σας,μολις γραφτικα και θελω να σας πω οτι το site σας τελειο!!!!!!!!!!!!!!Ας περασουμε τωρα στα αλλα.Πηρα ενα καινουργιο pc και αποφασισα να του βαλω watercooling.Εβαλα το aquagate της coolermaster.Ο επεξεργαστης ειναι ενας intel pentium 4 3,2Ghz 64bit.Οι θερμοκρασιες που πιανει ειναι συνηθως 35-39 βαθμους.Ειμαι αρχαριος στο θεμα watercooling και δεν ξερω αν οι θεμοκρασιες αυτες ειναι χαμηλοτερες που μπορει να δωσει το aquagate;

• 2 months later...

Ειπα να μην ανοιγω αλλο thread γι΄αυτο γραφω εδω.Εχω και εγω το aquagate(το εχω αναφερει και παλιοτερα)και εχω καποιες αποριες:

1)Το θερμομετρο του επεξεργαστη θα πρεπει να ακουμπαει στο μπλοκ η στον CPU?

1.a.εμενα ακουμπαει στο μπλοκ(???)

2)Αυτος που μου το συναρμολογισε εχει βαλει πανω στο μπλοκ και το κομματι αλουμινιου(εκει ακουμπαει το θερμομετρο).Εμενα ομως δεν μου αρεσει και λεω να το βγαλω.Πειραζει?(Τι σοι plexy μπλοκ ειναι αν δεν φαινεται το plexy?)

2)Aν δεν πειραζει,εχω να σας κανω καποιες αλλες ερωτισεις......

O αισθητήρας πρέπει σε όλες τις ψύκτρες να βρίσκεται στη βάση αλλα όχι ανάμεσα επεξεργαστή-ψύκτρα γιατί απο την πίεση θα καταστραφεί και θα χαλάει και την επαφή του επεξεργαστή με τη βάση της ψύκτρας. Βάλτον κάτω απο το block, όσο πιο κοντά μπορείς στο cpu.

Για τα άλλα τώρα επειδή δεν έχω aquagate και δεν ξέρω τι εννοείς δεν μπορώ να απαντήσω...

Ξερω οτι σε μπερδεψα!Λοιπον.Eιναι καπως ετσι.Στιν πρωτη ειναι χωρις το μεταλλικο καλυμα,στην δευτερη με.(Δεν ειναι δικες μου οι φοτος)

Εψαξα το net και δεν βρικα πουθενα αυτο υο μεταλλικο καλυμα.Το θεμα ομως ειναι οτι ταιριαζει ακριβως στο μπλοκ και δεν νομιζω ο τεχνικος να πειρε πρωτοβουλια και να το εβαλε απο αλλου!(ουτε να το σκεφτομαι)

post-3439-1416072299,5554_thumb.jpg

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.