pc kid Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2005 Για σας,μολις γραφτικα και θελω να σας πω οτι το site σας τελειο!!!!!!!!!!!!!!Ας περασουμε τωρα στα αλλα.Πηρα ενα καινουργιο pc και αποφασισα να του βαλω watercooling.Εβαλα το aquagate της coolermaster.Ο επεξεργαστης ειναι ενας intel pentium 4 3,2Ghz 64bit.Οι θερμοκρασιες που πιανει ειναι συνηθως 35-39 βαθμους.Ειμαι αρχαριος στο θεμα watercooling και δεν ξερω αν οι θεμοκρασιες αυτες ειναι χαμηλοτερες που μπορει να δωσει το aquagate; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 γεια σου και καλως ηρθες, οι θερμοκρασιες σου ειναι οταν ο επεξεργαστης ειναι σε φορτιο? δλδ οταν του βαλεις να δουλευεις στο 100%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pc kid Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Ναι στο τριτο επιπεδο ανεμιστηρων,δηλαδη fan speed 4600rpm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Καλωσήρθες. ’λλο εννοεί. Οι θερμοκρασίες αυτές είναι όταν τρέχεις κάτι βαρύ ή όταν απλώς π.χ. είσαι στο internet; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pc kid Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Οταν παιζω παιχνιδια ειναι στους 38,6-40.Ενω ας πουμε,τωρα ειναι στους 36,6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Κατα τη γνώμη μου δεν είναι καθόλου άσχημες. Μετρημένες με το θερμόμετρο του aquagate φαντάζομαι, ε; Όχι από το BIOS ή μέσω software... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 αν ειναι μετρημενες οπως λεει ο μακης ειναι καλες και μπορεις να εισαι ησυχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
pc kid Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Τπτ. Γι'αυτό είμαστε εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Ειπα να μην ανοιγω αλλο thread γι΄αυτο γραφω εδω.Εχω και εγω το aquagate(το εχω αναφερει και παλιοτερα)και εχω καποιες αποριες:1)Το θερμομετρο του επεξεργαστη θα πρεπει να ακουμπαει στο μπλοκ η στον CPU?1.a.εμενα ακουμπαει στο μπλοκ(???)2)Αυτος που μου το συναρμολογισε εχει βαλει πανω στο μπλοκ και το κομματι αλουμινιου(εκει ακουμπαει το θερμομετρο).Εμενα ομως δεν μου αρεσει και λεω να το βγαλω.Πειραζει?(Τι σοι plexy μπλοκ ειναι αν δεν φαινεται το plexy?)2)Aν δεν πειραζει,εχω να σας κανω καποιες αλλες ερωτισεις...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 O αισθητήρας πρέπει σε όλες τις ψύκτρες να βρίσκεται στη βάση αλλα όχι ανάμεσα επεξεργαστή-ψύκτρα γιατί απο την πίεση θα καταστραφεί και θα χαλάει και την επαφή του επεξεργαστή με τη βάση της ψύκτρας. Βάλτον κάτω απο το block, όσο πιο κοντά μπορείς στο cpu.Για τα άλλα τώρα επειδή δεν έχω aquagate και δεν ξέρω τι εννοείς δεν μπορώ να απαντήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2005 Ξερω οτι σε μπερδεψα!Λοιπον.Eιναι καπως ετσι.Στιν πρωτη ειναι χωρις το μεταλλικο καλυμα,στην δευτερη με.(Δεν ειναι δικες μου οι φοτος) Εψαξα το net και δεν βρικα πουθενα αυτο υο μεταλλικο καλυμα.Το θεμα ομως ειναι οτι ταιριαζει ακριβως στο μπλοκ και δεν νομιζω ο τεχνικος να πειρε πρωτοβουλια και να το εβαλε απο αλλου!(ουτε να το σκεφτομαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Νοέμβριος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2005 Ρε παιδια κανεις?Δηλαδη μονο εγω εκανα την μ@λ@κι@ και πηρα aquagate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Φεβρουάριος 7, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Παιδια λεω να παρω κ εγω το aquagate για 160 περιπου. Αξιζει να το παρω? Απο εμφανιση παντως ειναι φοβερο. Απο επιδοσεις ομως? Εχει κανεις κανα λινκ με σοβαρο review? Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 7, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 με 160 φτιαχνεις τσακιστερο custom build. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Φεβρουάριος 7, 2006 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2006 Βασικα δεν εχω ιδεα και θελω να ειναι κ ωραιο το κιτακι. Δεν αξιζει λες? απο επιδοσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.