Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 11, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από esdee body builder ποτε, για την κατηγορια fitness πιος εχει αντιρηση? http://fitnesswomen.com/ καμια αντιρηση!αυτη η κατηγορια ειναι καλη......... καταπλικτηκη μπορω να πω.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Σεπτέμβριος 11, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 πωπω, να τα έχεις με body builder κοπελα, να θέλει τρίτο γύρο και να είσαι κουρασμένος από την δουλειά, η με γ----ας η σε γ----ω στο ξύλο κατάσταση! :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Σεπτέμβριος 12, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Καλά ας τους πετύχω σε καμιά πισίνα και θα δείτε τι θα τους κάνω κι αυτούς και τους μυς τους. Σαν βαρύδια θα βρεθούν στον πάτο της πισίνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 12, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Ηθελα να ξερα το σουτιέν γιατί το φοράνε ? :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 12, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Ηθελα να ξερα το σουτιέν γιατί το φοράνε ? :baby: Eχουν δυο αντιαισθητικά σπυρακια και για αυτο τα φορανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 12, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αηδεια..σαν τραβελια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 12, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 στο γυμναστηριο που πηγαινω 3-4 φορες την βδομαδα ( www.gym331.gr ) εχοντας χασει 7 κιλα σε 2 βδομαδες, οτι κανω το κανω για μενα πλεον, κ μπορω να πω οτι με εχει διαβρωσει ο ναρκισσισμος σε ενα βαθμο , οταν προκειται παντως για τσαμπουκα 3 πραματα χρειαζεσαι για να μην βγεις ο λακαμας τη υποθεσης, κοτσια,ετοιμολογια και ΤΡΕΛΑ, αν αυτα τα 3 υπαρχουν σε επαρκεις ποσοτητες οσες ζωνες/μυικη μαζα εχει ο αλλος μπορεις να τον αντιμετοπισεις στα ισα πιστευω κ εγω θαυμαζω το γυμνασμενο σωμα (χωρις υπερβολες) αλλα κυριως στους ανδρες ( θαυμαζω ειπα, don't give me that look ) για τις γυναικες που ποζαρανε στο flex τι να πω, πιο πολυ για gargoyle μου μοιαζουν παρα για ανθρωποι, γενικα δεν προσεχω ποτε τους κοιλιακους σε μια γυναικα εκτος αμα εχει κανονικο σωσιβιο, δλδ αμα ειναι σαν την yoko matsugane θα μου κανει περισσοτερο κουκου αμα εχει τους κοιλιακους της (50αρας) βισση ? δεν νομιζω ........ γενικα πιο πολυ με ελκυουν γυναικες της διπλανης πορτας, οι περρισοτερες απο αυτες ειναι προσγειωμενες κ δεν τρελενονται αν δουν πως εχουν λιγο μπουτακι/στηθος/3-4 κιλα παραπανω, στο κατω κατω συγκρινεται το ποδι της druuna με αυτο της ευα χερτζικοβα ? συγκρινεται ο dean cain με τον γεωργουλη νινο νοτη αντρεα κ οποιονδηποτε αλλο βλακα θεοποιειται απτα γυμνασιοπαιδα ? συγκρινεται το στηθος της ανετ με αυτο(το ανορθωμενο) της κοκκινου ? συγκρινεται η γαρμπη με την βισση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 12, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από defiant Αηδεια..σαν τραβελια ειναι σαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 να βγαλω το κορμι μου να πεσετε ολοι ξεροι?? ασε που μερικοι θα παραιτηθουνε απο το γευμα αναγνωριζοντας μου τη καθολικη υπεροχη σε δυναμικο, κυβικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Σεπτέμβριος 12, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 η εμφάνιση δεν έχει καμμία σχέση με την απόδοση στο φαι! θα το δείτε στο τραπέζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 12, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka να βγαλω το κορμι μου να πεσετε ολοι ξεροι?? ασε που μερικοι θα παραιτηθουνε απο το γευμα αναγνωριζοντας μου τη καθολικη υπεροχη σε δυναμικο, κυβικα :whistle2: Eισαι νινι ακομα....:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.