---Zapotek-- Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2005 Έκανα ένα google search κατά λάθος στην λέξη flex και μου έβγαλε το περιοδικό, και από περιέργεια πήγα στην σελίδα όπου είδα αυτό: [More Pics] Εντάξει όλοι λίγο πολύ πάμε γυμναστήριο να αδυνατίσουμε λίγο οι ποιο γεματούτσικοι και να βάλουμε λίγο όγκο οι αδύνατοι , αλλά το να το τραβάς στα άκρα καταντάει μλκια, δεν συμφωνείτε? Δεν έχει κανένα ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης το νήμα απλά ήθελα να δω τι πιστεύετε εσείς. Συγνώμη αν είναι τελείως άκυρο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 σε 10 χρονια ξες πως θα ειναι ε? ολα θα εχουν κρεμασει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 εχει πολυ κρεας επανω του , Δεινοπουλε βρηκαμε το ζωντανο που θα σφαξουμε για τη συναντηση μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Ισως και να υπάρχουν μερικοι που να τους αρέσει . Εγώ ''αυτο'' το αποκαλώ βιασμό του σώματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN σε 10 χρονια ξες πως θα ειναι ε? ολα θα εχουν κρεμασει... αν ζει...και αν εχει συκωτι...και αν δεν πασχει απο καρδιακες ανεπαρκειες...και αν κι αν κι αν κι αν Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Μπορείτε να φανταστείτε λόγους για τους οποίους κάποιος άνθρωπος θα ήθελε να γίνει έτσι? Και μάλιστα να ξεπατωθεί για να γίνει έτσι! Δεν είμαστε καλά, αφού είχε όρεξη γιατί δεν γινόταν αθλητής, να γουστάρει και αυτός να είναι και υγιείς. Δεν είναι καλά ο κόσμος ρε παίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 ειναι ψονιο ρε... αστο. και εγω στο γυμναστιριο εβλεπα τυπαδες,τερατα, αλλα παντα ειχανε μαζι τους ενα μπουκαλι κρεατινη,αμινοξεα και οτι ***** θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Ξέρω ξέρω δυστυχώς.Εμ μου θέλουνε κορμάρα εμ θέλουνε και γρήγορα, πλακώνονται στα χάπια και στα λιποδιαλυτικα (sp?) και αν κάτσει η στραβή μετά ψάξε βρες ποιος φταίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Σεπτέμβριος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Αντε το παραπάνω τρώγεται, αυτό όμως: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Καλα καθομαι και κοιταω τα χερια μου... Με παιρνει..... Αν και η φωτο ειναι fake Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 οντως . μετα τοσα που πηρε αμφιβαλεις αν οντως ειναι γυναικα. (πιστευω να το πιασατε το υπονοουμενο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Το σόμα μπορεί να είναι αληθινό αλλά δεν μου κολλάει το κεφάλι η φάτσα δλδ, θα έπρεπε να πετάγονται τα κόκαλα του σαγονιού έξω κτλ...Τεσπα όπως και να εχει κρίμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 11, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Παρόλο που μου αρέσει πάρα πολύ το γυμνασμένο σώμα, η πρώτη φωτογραφία είναι όντως υπερβολή. Το σώμα της γυναίκας θα ήταν ένα ωραίο ανδρικό κατά τη γνώμη μου. Εννοώ όσον αφορά τους μυς.:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 11, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Η υπερβολικη γυμναστικη εκλαμβανεται απο τις γυναικες ως ματαιοδοξια και για αυτο τυποι σαν τον παραπανω δυσκολα εχουν επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 11, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 μλκς νταξει , , , τον κοιτάω τον ξανακοιτάω , , , αυτός δεν είναι ανθρωπος πλέον πιο πολύ με 60lvl orc μοιαζει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Σεπτέμβριος 11, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Παιδιά δεν ξέρω αν είναι μοντάζ η εικόνα μου (έπεσα τυχαία επάνω της άλλωστε) πάντως υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα σε γυναίκες, και εκεί είναι το μεγάλο χάλι!Θα έπαιρνε κανείς σας γυναίκα body-builder?ΥΓ. έχω άλλη μια παρόμοια, όποιος ενδιαφέρεται για την πλάκα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Σεπτέμβριος 11, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από anonymous-root [Σήμερα, στις 22:03] Παιδιά δεν ξέρω αν είναι μοντάζ η εικόνα μου (έπεσα τυχαία επάνω της άλλωστε) πάντως υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα σε γυναίκες, και εκεί είναι το μεγάλο χάλι! Θα έπαιρνε κανείς σας γυναίκα body-builder? ΥΓ. έχω άλλη μια παρόμοια, όποιος ενδιαφέρεται για την πλάκα του... Με τίποτα...Τρελοί είστε? Θα τη βλέπω την νύχτα και θα φοβάμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 11, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από anonymous-rootΘα έπαιρνε κανείς σας γυναίκα body-builder? body builder ποτε, για την κατηγορια fitness πιος εχει αντιρηση?http://fitnesswomen.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 11, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 κοιταξται παιδες......... επαθα πλακα............. :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Σεπτέμβριος 11, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 και αλλη μια..... :confused: ρε παιδες........δεν ειναι πλεον γυναικες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.