Jump to content

Είναι αυτό τώρα ωραίο θέαμα?

---Zapotek--

Recommended Posts

Έκανα ένα google search κατά λάθος στην λέξη flex και μου έβγαλε το περιοδικό, και από περιέργεια πήγα στην σελίδα όπου είδα αυτό:

1798.jpg

[More Pics]

Εντάξει όλοι λίγο πολύ πάμε γυμναστήριο να αδυνατίσουμε λίγο οι ποιο γεματούτσικοι και να βάλουμε λίγο όγκο οι αδύνατοι :hehe:, αλλά το να το τραβάς στα άκρα καταντάει μλκια, δεν συμφωνείτε?

Δεν έχει κανένα ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης το νήμα απλά ήθελα να δω τι πιστεύετε εσείς.

Συγνώμη αν είναι τελείως άκυρο :hehe: .

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

σε 10 χρονια ξες πως θα ειναι ε? ολα θα εχουν κρεμασει...

αν ζει...και αν εχει συκωτι...και αν δεν πασχει απο καρδιακες ανεπαρκειες...και αν κι αν κι αν κι αν

Μπορείτε να φανταστείτε λόγους για τους οποίους κάποιος άνθρωπος θα ήθελε να γίνει έτσι?

Και μάλιστα να ξεπατωθεί για να γίνει έτσι!

Δεν είμαστε καλά, αφού είχε όρεξη γιατί δεν γινόταν αθλητής, να γουστάρει και αυτός να είναι και υγιείς.

Δεν είναι καλά ο κόσμος ρε παίδες.:blink:

ειναι ψονιο ρε... αστο. και εγω στο γυμναστιριο εβλεπα τυπαδες,τερατα, αλλα παντα ειχανε μαζι τους ενα μπουκαλι κρεατινη,αμινοξεα και οτι ***** θες...

Ξέρω ξέρω δυστυχώς.

Εμ μου θέλουνε κορμάρα εμ θέλουνε και γρήγορα, πλακώνονται στα χάπια και στα λιποδιαλυτικα (sp?) και αν κάτσει η στραβή μετά ψάξε βρες ποιος φταίει.

Παρόλο που μου αρέσει πάρα πολύ το γυμνασμένο σώμα, η πρώτη φωτογραφία είναι όντως υπερβολή. Το σώμα της γυναίκας θα ήταν ένα ωραίο ανδρικό κατά τη γνώμη μου. Εννοώ όσον αφορά τους μυς.:daisy:

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι μοντάζ η εικόνα μου (έπεσα τυχαία επάνω της άλλωστε) πάντως υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα σε γυναίκες, και εκεί είναι το μεγάλο χάλι!

Θα έπαιρνε κανείς σας γυναίκα body-builder?

ΥΓ. έχω άλλη μια παρόμοια, όποιος ενδιαφέρεται για την πλάκα του...

Αρχική απάντηση από anonymous-root [Σήμερα, στις 22:03]

Παιδιά δεν ξέρω αν είναι μοντάζ η εικόνα μου (έπεσα τυχαία επάνω της άλλωστε) πάντως υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα σε γυναίκες, και εκεί είναι το μεγάλο χάλι!

Θα έπαιρνε κανείς σας γυναίκα body-builder?

ΥΓ. έχω άλλη μια παρόμοια, όποιος ενδιαφέρεται για την πλάκα του...

Με τίποτα...Τρελοί είστε? Θα τη βλέπω την νύχτα και θα φοβάμαι...:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.