sotiris Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Occultist Τα Heroes 1-3 ήταν όλα απίστευτα. Το 3 ήταν μάλλον το καλύτερο από όλα . Υστερούσε μόνο στη μουσική σε σχέση με το 2. Το 4 προσέθετε λίγα καλά στοιχειάκια και αφαιρούσε...500. Μεγάλη μούφα . Ελπίζω το 5 να είναι εγγύηση:worship: PS. Aς μου επιβεβαιώσει κάποιος που έχει παίξει το beta ότι δεν κάνανε τίποτα realtime:crazy: αφού τό πα, έχει το χαρακτήρα των προηγούμενων ΔΕΝ είναι realtime, είναι περίπου σαν το 3, με full 3d γραφικά. πιστεύω ότι σαν εξέλιξη παιχνιδιού έχουν πάρει το 3 και τό χουν εξελίξει. είδα στο mage guild ότι τα background graphics είναι του 3 και όχι του 4 δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι, αλλά μάλλον κατάλαβαν το λάθος πιστεύω ότι στο beta πιο πολύ τεστάρουν τη νέα 3d engine, και λιγότερο το game (είχε τρελά bug, π.χ. όταν έμπαινες σε καράβι σερνότανε). να τους στείλω mail να με κάνουν beta tester? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Σεπτέμβριος 17, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Να ρωτήσω αν έχει κυκλοφορήσει demo; Πάντως προσωπικά και το 4 μου άρεσε πολύ, μέχρι και το εξπάνσιον έχω original Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Efialtis Να ρωτήσω αν έχει κυκλοφορήσει demo; Πάντως προσωπικά και το 4 μου άρεσε πολύ, μέχρι και το εξπάνσιον έχω original όχι, μόνο beta1 που δεν κυκλοφορεί επίσημα, μάλλον διέρρευσε ( ή το κάναν για να δουν εντυπώσεις ) δες το post #1. edit: ακόμη έχει πολλά προβλήματα, π.χ. δεν δουλεύουν τα περισσότερα μενού κλπ κλπ. αν θες να σώσεις, ανοίγεις κονσόλα αλά doom, quake, unreal etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 17, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Το 3 κορυφαίο,το 4 δεν ήταν τόσο καλό αλλά κατ ανάγκη παιζότανε.’ντε να δούμε με το 5 τί λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 27, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Παιδιά: η έκδοση που αναφέρω είναι alpha και κυκλοφόρησε παράνομα (όπως επιβεβαίωσα). Οπότε θεωρείται παράνομο να την έχει κανείς και επομένως όποιος την έχει κατεβάσει ας την σβήσει (όπως έκανα κι εγώ). Ευχαριστώ πολύ Γράφτηκα στο forum της ubisoft για να γίνω beta tester, έχει περάσει βέβαια η προθεσμία, ένας developer μου απάντησε το εξής: The fact that you have played the stolen version, and admit it, quite clearly disqualifies you to become a beta tester. Λίγο αυστηρό, αλλά θεμιτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Σεπτέμβριος 27, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2005 Δηλαδή άμα είχες παίξει την κλεψιμαίϊκη version αλλά δεν το έλεγες θα τους έκανε περισσότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Σεπτέμβριος 28, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Ελπίζω κι εγώ να είναι κατα πολύ καλύτερο και ανώτερο απο το 4, ότι πιο χάλια μπορούσε να κυκλοφορήσει.Πάντως νομίζω οτι το 1 για εμένα είναι ακόμα το καλύτερο! Φοβερό gameplay! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Σεπτέμβριος 28, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Ακόμα ένας καμμένος εδώ... Το 2 ήταν παιχνιδάρα, αλλά το 3 έτη φωτός μπροστά σε όλα. Το 4 ήταν για τα σκουπίδια κατευθείαν. Ανυπομονώ για το 5 Συμφωνω απολυτα κι εγω με το 3 καμενος, ωρες ατελειωτες μεχρι το ξημερωμα και κατ ευθειαν στη δουλεια. Τωρα το ξαναπιασα γιατι απ οτι ειδα ειχαν βγει και 2 expansion που δεν ειχα παιξει. Το 4 ηταν για τα πανυγηρια. Πρωτη αποστολη και Over. Το μονο που μου αρεσε ηταν που μπορουσες να χειριστεις στρατους ανεξαρτητα χωρις την υπαρξη καποιου hero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Σεπτέμβριος 28, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2005 Και εγώ έπαιξα την beta έκδοση και μπορώ να πω ότι ψιλο-απογοητεύτηκα. Ελπίζω η τελική έκδοση να είναι σαν τα video που υπάρχουν στις σελίδες. Στα video το παιχνίδι είναι πιο ατμοσφαιρικό και δεν θυμίζει warcraft 3, οι μάχες είναι πιο ωραίες και η πόλη είναι απλά τέλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Ιανουάριος 28, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2006 Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, έχει βγει open beta στο http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/hmmv_signup.aspx Για να το κατεβάσεται χρειάζεστε μόνο ένα acount στο site και για να πάιξετε ένα acount στην Ubisoft. Η beta αυτή παίζει μόνο σε multiplayer. Εγώ που το δοκίμασα λίγο μου φάνηκε πολύ καλύτερο από την πρώτη beta που είχε βγει. Περιμένω σχόλια, από όποιον καταφέρει και παίξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.