Jump to content

HoMM 5

sotiris

Recommended Posts

Χαζεύοντας τα συμβατά με cedega games,

έπεσε το μάτι μου στο HoMM 5 !!!!!

Νόμιζα ότι η εταιρία είχε κλείσει άρα δε θά βγαινε άλλο, αλλά μάλλον θα συνεχιστεί η σειρά:)

(της ubisoft είναι το 5)

Screenshots-info στο www.mightandmagic.com .

Σε torrent κυκλοφορεί μια έκδοση "beta1", θα δούμε αν είναι πραγματικά αυτό (97% είναι τώρα).

Για όποιον παραπονεθεί για το torrent, το παιχνίδι όταν βγει σκοπεύω να το αγοράσω, και έχω και αυθεντικά τα 1 έως 4, απλά θέλω να δω πώς είναι;)

όσο τραγικό κι αν ακούγεται, είχα ξεχάσει την ύπαρξη του laptop (x600).

το πολύ διάβασμα βλάπτει, νεκρώνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα.

το έβαλα, και μου άρεσε. εντάξει, μια πίστα μόνο και έπαιζα με το touchpad, αλλά έχει το χαρακτήρα των προηγούμενων.

τα γραφικά είναι full 3d και η beta ήταν βαριά.

χρειάζεται 1GB ram (τουλάχιστον στα 512 που χει το laptop χρησιμοποιούσε συχνά το page file στο δίσκο). ειδικά στις μάχες ( στη 1 που έκανα :hehe: ) βαραίνει.

πάντως δεν πιστευα ποτέ ότι θα γινόταν 3d αυτό το game, πραγματικά από γραφικά σκίζει.

τα υπόλοιπα θα τα κρίνουμε όταν βγει, δεν πρόλαβα να ασχοληθώ και περισσότερο:)

Απο τα videos που είδα μου (και μάχες) μου φάνηκε η καλύτερη μεταφορά του heroes που θα μπορούσε να γίνει σε 3d. Τωρα κατα πόσο θα αξίζει θα το δούμε στο μέλλον...

H σειρα επρεπε να ειχε σταματησει στο 2 που ηταν by far το καλυτερο (μουσικη,γραφικα,gameplay,διαρκεια στο παιχνιδι).Τωρα τα υπολοιπα 3&4 οχι οτι δεν ηταν καλα απλως ηταν πολυ κατωτερα του θρυλου.Υποθετω οτι και το 5 ετσι θα παει (οχι οτι δεν θα το παιξω) αλλα ελπιζω σε θαυμα, αναγεννηση και σε λιωσιματα εποχης ΗΟΜΜ 2 :-) Χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι καμενοι της σειρας!!!

διαφωνώ.

το 3 μου άρεσε.

το 4 όχι.

στο 3 το μόνο που μπορείς να καταλογίσεις είναι ότι δεν είχε τη μουσική ως προς το τραγουδιστικό μέρος - τενόροι και τέτοια) που χε το 2. αλλά σαν σύνθεση ήταν πολύ καλό ( το pc master είχε γράψει για μουσική, γι' αυτό το λέω, μην αναμασάμε και όλες τις απόψεις;) )

πάντως και 2 και 3 έχω παίξει ατελείωτες ώρες, ειδικά hot seat.

το 4 πιο μέτριο πάντως, ειδικά αυτό με τον ήρωα στο πεδίο της μάχης ήταν χαζό.

στο 5 διορθώθηκε;)

Απλως δεν ηταν το ιδιο feeling μεταξυ 2 & 3.Ακομα μονο και μονο την εισαγωγη του 2 να παρεις (...He died on a tragic boating accident... etc )το game ηταν οπως και να το κανουμε κατι ξεχωριστο ενω τα αλλα οχι.Και οσον αφορα την μουσικη σου εχει μεινει κανενα τραγουδάκι στην μνημη απο τα υπολοιπα οπως το meadows του 2?Στο λεω γιατι εγω ακομα εχω το cd του Homm2 στο αυτοκινητο για να ακουω τα audio tracks.

Α ρε Larry τι εποχές κι αυτές,θυμάμαι έπαιζα το demo του Homm2 που σε άφηνε μόνο 3 βδομάδες και το είχα λιώσει μέχρι να βγεί το κανονικό,pure gaming το απόλυτο κόλλημα ρε γαμώτο,που είναι αυτά τώρα ρεεεεεεεεεε γυρίστε το χρόνο πίσω ρεεεεεεεεεεεεε

Οταν ειχε βγει το 3ο παιχνιδι ειχα ριξει τρελο καψιμο. Με το που βγαινει το 4 και το νοικιαζω

(παντα ετσι κανω πριν αγωρασω ενα παιχνιδι) και δεν μοθ αρεσε καθολου.

Ελπιζω το 5 να ειναι καλο!!

Αρχική απάντηση από Larry

Απλως δεν ηταν το ιδιο feeling μεταξυ 2 & 3.Ακομα μονο και μονο την εισαγωγη του 2 να παρεις (...He died on a tragic boating accident... etc )το game ηταν οπως και να το κανουμε κατι ξεχωριστο ενω τα αλλα οχι.Και οσον αφορα την μουσικη σου εχει μεινει κανενα τραγουδάκι στην μνημη απο τα υπολοιπα οπως το meadows του 2?Στο λεω γιατι εγω ακομα εχω το cd του Homm2 στο αυτοκινητο για να ακουω τα audio tracks.

σορρυ αλλά εγώ του 3 τη μουσική θυμάμαι;)

τα θεματάκια στα κάστρα ήταν απίστευτα!!

μη μου ρωτήσεις τίτλους, ποτέ δεν ασχολούμαι, αλλά τη μουσική τη θυμάμαι.

(νομίζω τα χω και σε mp3 μερικά).

όσον αφορά το feeling, είχα παίξει πρώτα το 3 και μετά το 2, οπότε μπορεί γι' αυτό να τα βλέπω ανάποδα. δηλαδή η πρώτη μου επαφή με τα heroes ήταν με το 3;)

Για αυτο φιλε σωτηρη δεν με "νιωθεις" ;) Αν είχες αρχισει οπως και εγω με το demo του Homm1 στο PC Master αρχες 96, μαλλον θα συμφωνουσες μαζι μου.Anyway χαιρομαι που η σειρα εχει followers και μακαρι το παιχνιδι να μας ικανοποιησει ολους.

Αρχική απάντηση από Larry

Για αυτο φιλε σωτηρη δεν με "νιωθεις" ;) Αν είχες αρχισει οπως και εγω με το demo του Homm1 στο PC Master αρχες 96, μαλλον θα συμφωνουσες μαζι μου.Anyway χαιρομαι που η σειρα εχει followers και μακαρι το παιχνιδι να μας ικανοποιησει ολους.

το beta πάντως που έπαιξα σήμερα πολύ καλό! (έπαιξα καμιά ωρίτσα).

έχει βέβαια τρελά bug ακόμη, αλλά πιστεύω ότι θα ναι αντάξιο των 2-3.

τα γραφικά είναι τρομερά ( για heroes;) )

το κορυφαίο είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά μενού, save etc. γίνονται από κονσολίτσα :p:tomato:

Τα Heroes 1-3 ήταν όλα απίστευτα. Το 3 ήταν μάλλον το καλύτερο από όλα:T: . Υστερούσε μόνο στη μουσική σε σχέση με το 2. Το 4 προσέθετε λίγα καλά στοιχειάκια και αφαιρούσε...500. Μεγάλη μούφα:dots: . Ελπίζω το 5 να είναι εγγύηση:worship:

PS. Aς μου επιβεβαιώσει κάποιος που έχει παίξει το beta ότι δεν κάνανε τίποτα realtime:crazy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.