morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2005 Λοιπον η δικια μου σημερινη ιστορια.Θελανε αντικατασταση τα λαστοιχα απο 3 τζαμαριες στο σπιτι. Βρηκα μαστορα,σαν σωστος φοιτητης,κανονισα ποτε μπορουσε,εκλεισα το ραντεβου. Φυσικα τον ρωταω τιμη και λεει πανω κατω 50 ευρω θα σου βγει. Ειπα οκ και μετα απο δεκα ημερες οπως ειχε πει πως μπορουσε,ηρθε.Εφτιαξε τα δυο πρωτα και ενω εφτιαχνε το τριτο,του φευγει το σφυρι και σπαει το ενα τζαμι,απο τη μια μπαλκονοπορτα σε ενα σημειο.Του λεω εσπασε. Εκανε τον κουκο.Λεει "που"? Του λεω εκει μπροστα σας. Λεει "α,καλα.Θα το αλλαξουμε"Ερχεται μετα απο λιγο με νεο τζαμι,αφου ειχε παρει διαστασεις και το αλλαζει.Ολα καλα μεχρις εδω.Λεω θα κατεβω κατω στο μαγαζι να σας πληρωσω.Λεει οκ και μετα απο λιγο κατεβαινω.Ακολουθησε εντονοτατος διαλογος και παραθετω μερικα που υποθηκανΤου λεω τι σας χρωσταω? Λεει "100 ευρω".Λεω "ε?συγγνωμη μηπως κανετε λαθος? 50 δεν ειπατε στο περιπου?"Αρχισε να λεει ειπες πορτες οχι πορταρες.Λεω καλα αφου για πορτες μπαλκονιου ειπατε πως ειναι 50 ευρω για πορταρες μπαλκονιου θα ειναι το πολυ 60.Αρχισε να φωναζει. Και λεει "και το τζαμι τι δωρο θα σου το κανω,νομιζες? "50 ευρω κανει" και δειχνει εναν τιμοκαταλογοΤου λεω και εγω σε εντονο υφος "οριστε?εσυ δε το σπασες?εγω θα το πληρωσω?"Λεει ετσι παει? Αντι να πεις που ηρθα και σαββατο πρωι που κανεις δε δουλευει θα βγεις και απο πανω? Του λεω δεν σας πιεσε κανεις. Και στο κατω κατω μου το χρεωνεις 50 ευρω ενω το περνεις μισοτιμης να βγαλεις και κερδος κιολας?? Ντροπη σας. Εγω αφηνω τα λεφτα που ειπαμε και αν δε συμφωνεις κανε μου μηνυση.Μετα εφυγα.Υποθηκαν πολλα ανεφερα λιγα. Το θεμα ειναι πως φερθηκε αγενεστατα και αντιεπαγγελματικα.Αν δεν εμενε απο κατω θα ειχε φαει καταγγελια στο ινκαΣοζ αν σας κουρασα αλλα τα ειχα παρει
Athens2004 Σεπτέμβριος 10, 2005 #2 Σεπτέμβριος 10, 2005 Α το μαλ***σμενο. Να του πείς σε ανυποπτο χρονικό διαστημα '' - Να μάθεις να κρατάς το σφυρί ζωάδι ε ζωάδι . Δεν θα πληρώνει ο κοσμάκης την ασχετοσύνη σου [ετσι και κάτσει κουβεντα πάλι λεμε]
theHitma@n Σεπτέμβριος 11, 2005 #3 Σεπτέμβριος 11, 2005 xaxaxa...Κερατας και ζημιωμενος!!! Εμ σου εσπασε το τζαμι, εμ θα του πληρωσεις αλλα 50 ευρω για το σπασμενο Ωραιος:clap: Επρεπε να του πεις "Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις??" Καλα εκανες και του εδωσες μονο αυτα που ειχατε συμφωνησει
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 11, 2005 #4 Σεπτέμβριος 11, 2005 Από άνθρωπο που: 1ον Χρησιμοποιεί σφυρί σε τζάμι!!2ον Είναι τόσο ατζαμής που του φεύγει από το χέρι!!3ον Νομίζει ότι μπορεί να περάσει στο ντούκου το σπασμένο τζάμι!!Τι περίμενες, ακαδημαϊκή συζήτηση;Απλά μην τον ξαναφωνάξεις, δεν είναι συνειδητή επιλογή η περιορισμένη νοημοσύνη.
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 11, 2005 #5 Σεπτέμβριος 11, 2005 Ρε το βόδι θράσος που είχε.Είναι και, λέμε τώρα, επαγγελματίας.
CaptainMilo Σεπτέμβριος 11, 2005 #6 Σεπτέμβριος 11, 2005 Σάββατο πρωί δηλαδή κανείς δεν δουλεύει σ'αυτήν την χώρα?Τι λέει ρε ο κηφήνας , ρε ουυυυστΌχι θα του πλήρωνες και την μ*λακία του
power Σεπτέμβριος 11, 2005 #7 Σεπτέμβριος 11, 2005 Και πολλά του έδωσες του φούστη.Αλήτες! Πάει να βγάλει τη χασούρα απο το στοίχημα, και μετά να λέει την ιστορία με τους φίλους του και να γελάνε.Αν σου κάνει νουμερα, θα μαζευτούμε όλοι, με μία ψύκτρα στο χέρι και θα του το κάνουμε καλοκαιρινό το τζαμάδικο!
Helly Σεπτέμβριος 11, 2005 #9 Σεπτέμβριος 11, 2005 Εγω μπορει να του τραβαγα και κανα μπουκετο αν ειχε και εντονο τονο οταν τα λεγε παντως αυτα.Φαντασου τσαντιστηκα και που διαβαζα το post σου για το περιστατικο αν εγιναν οπως τα λες.
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 11, 2005 #10 Σεπτέμβριος 11, 2005 Απλά μην τον ξαναφωνάξεις, δεν είναι συνειδητή επιλογή η περιορισμένη νοημοσύνη. :D:D:D
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #11 Σεπτέμβριος 11, 2005 Thnx ρε παιδια! Οκ αν πει τπτ σας φωναζω :daisy:
Fireknight Σεπτέμβριος 11, 2005 #13 Σεπτέμβριος 11, 2005 Πολι μοσχαρι ο τυπος ... Παλι καλα που δεν του εδοσες τα παραπανω λεφτα . PS : Αποδειξη σου εκοψε ? Αν οχι κλειστον μεσα τον φουστη :devil: .
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #14 Σεπτέμβριος 11, 2005 Οχι δεν εκοψε αποδειξη. Τι να πω ετσι οπως μιλαγε μονο αυτο δε σκεφτηκα τοτε. Τεσπα,μενει απο κατω οποτε δε το συνεχισα. Τεσπα αν με ξαναδει σαν πελατη γραψτε μου! Ο παλιοκαραγκιοζης :fist:
magicman Σεπτέμβριος 11, 2005 #15 Σεπτέμβριος 11, 2005 ου ρε! φατε τον! τον μαστορα ε! καλα εκανες φυσικα και δεν πληρωσες... μαμακιες... αμα σε ξαναπει τιποτα πες θα σου βαλω το σφυρι στον κ*λο... πηγε να βγαλει απο σενα ρε...
kx5 Σεπτέμβριος 11, 2005 #16 Σεπτέμβριος 11, 2005 Ο τύπος ήθελε να σε βάλει κάτω. "Φοιτητής είναι" σου λέει... "θα φωνάξω λίγο παραπάνω και θα πληρώσει τις δικές μου μ@λακίες" Το βασικό είναι πως δεν ψάρωσες! Αφού τον έβαλες στη θέση του τι άλλο μπορούσε να σου κάνει...? (βασικά έχω βρεθεί και εγώ σε παρόμοια κατάσταση). Ωραίος
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 11, 2005 Author #17 Σεπτέμβριος 11, 2005 Ρε εδω μου ειπε φωναζοντας "θα πληρωσεις οτι σου λεω εγω".Αυτο ηταν λιγο πριν φυγω..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.