Jump to content

Vfd οθονη απο την thermaltake

Vagouridis

Recommended Posts

Φαίνεται πάρα πολύ καλό . Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός οτι μπορείς να χρησιμοποιείς mp3/dvd/ταινίες/tv tuner λες και είναι tv ή jukebox . Αν όντως έχει γύρω στα 100$ , είναι αρκετά καλά πιστεύω

Αν όντως κάνει 100..... εγώ θα πάω να φτιάξω ένα μόνος μου με 20...

http://www.hlektronika.gr/phpBB2/kat_lcd2.php

Πάντως τα έχω βαρεθεί όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια. Εντάξει, ένα θερμόμετρο χρειάζεται αλλά παραπέρα το ψιλοξεφτιλίσαμε πιστεύω. Τέσπα, καλά έκανε και το υλοποίησε και εμπορικά αλλά πιστεύω λίγο ακριβά...

Καλα για τα υλικα που αποτελειτε ενα τετοιο με το ζορι να εχουν δωσει 12-16Ε αυτοι και πανε να το πουλησουν 100Ε?

Δλδ στο τελος απο αντιδραση και μονο θα αρχισω να τα φτιαχνω μονος...

Ξεφτιλα ρε...

Έστω ρε συ! Πόσο κάνουν πια; Να το πουλήσει 50-60, να πω εντάξει ρε γμτ, αλλά όχι 100! Sorry, δεν ξέρω πόσο κάνουν οι vdf αλλά εγώ 100 για μια οθόνη και ένα remote πιστεύω είναι πολλά...

4x20 VFD 80 σε κατάστημα ηλεκτρονικών στη Θεσσαλονίκη στο ίδιο κατάστημα LCD 4x20 με 16.5. Οπότε δε το βρίσκω κακή τιμή μια που δύσκολα θα έφτανα και τη ποιότητα κατασκευης του εργοστασιακού (αν και αυτό με τη Tt παίζεται). Όπως και να έχει, είναι ακριβές. Αν φτιάξει κάποιος με 50 έστω και χωρίς remote, θα του παραγγείλω 10 :p

Οκ δίκιο έχεις αλλά όταν παραγγέλνεις καμία 10αρια χιλιάδες δεν τις πληρώνεις 80Ε :p.

Έψαξα στην wikipedia αλλά βρήκα μόνο πως σημαίνει video distribution frame.

Για να έχει και remote θα έχει και κάποιον μικροελεκτή απο πίσω της και αν δεν είναι και παράλληλη αλλά σειριακή η ακόμα USB το κόστος ανεβαίνει....

Αν και δεν βλέπω τον λόγο να πάρει κάποιος VFD αν έχουν τέτοια διαφορά τιμής. Δεν προσφέρει κάτι άλλο εκτός από εμφάνιση, και ναί είναι ψαρωτικές έχω δεί απο κοντά, κάθε πιξελ είναι σαν μια μικρή λαμπίτσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.