Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2005 Σε ποιά εποχή θα θέλατε να ζείτε; Εγώ προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να είχα γενηθεί 20 χρόνια πριν και να ζούσα στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη του '80. Να ζήσω την καλύτερη κατα τη γνώμη μου δεκαετία της Ελληνικής μουσικής (μαζί με τη δεκαετία του '70), να ζήσω τις παλιές τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τα ηχοσυστήματα με τους μεγάλους ασημί ενισχυτές λάμπας και τα πρώτα PCs. Να ζήσω μέσα σε ετοιμόρροπες πολυκατοικίες. Δεν ξέρω, μπορεί αυτά να ακούγονται παρανοϊκά αλλά με εμπνέει πάρα πολύ αυτή η εποχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Ρε Μάκη... Η κάθε εποχή έχει τα δικά της... Βρες το εαυτό σου στο σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Μάλλον δεν είδες την υπογραφή μου... Λέμε τώρα ρε παιδί μου! Αν σου λέγανε "θα κάνουμε ένα restart στον κόσμο και ο καθένας μπορεί να επιλέξει πότε και πού θα γεννηθεί" εσύ τι θα έλεγες; Εγώ προσωπικά θα αψηφούσα τα γρήγορα pcs (που σε 10 χρόνια θα φαίνονται αντίκες) και τα πολυχρηστικά gadgets και θα επέλεγα να γεννηθώ το 65, ωστε το 80 να ήμουν 15 χρονών. Κι έπειτα δεν είπα οτι θέλω να ζήσω έναν αιώνα πριν. Και τα σημερινά θα τα ζούσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 στην εποχη της ατλαντιδας , ντοινκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Εγω θα ηθελα να ζω στο 2020... doink too... :OT: R520= 5m, 20cm's Μηπως θες να πεις 5cm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 10 χρονια πριν και να ειχα φτιαξει το google:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 30 χρονια πριν και να ημοθν κολλητος του Bill Gates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από kallileo 30 χρονια πριν και να ημοθν κολλητος του Bill Gates. Ουτε καν κολλητος απλα γνωστος και ολο και καποιο τμημα της MS θα διοικουσες τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Σωστούς σας βρίσκω!!!Σε αυτή τη περίπτωση και εγώ 30 χρονια πριν και να δούλευα στην XEROX (αν θυμάμαι καλά) και να έκοβα τον κώλο στα ρεμάλια που θα μας έκλεβαν το GUI & την ιδέα για το ποντίκι, να δουμε τι θα έκανες τότε kallileo...Muhahahahahaha....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 10, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- Σωστούς σας βρίσκω!!!Σε αυτή τη περίπτωση και εγώ 30 χρονια πριν και να δούλευα στην XEROX (αν θυμάμαι καλά) και να έκοβα τον κώλο στα ρεμάλια που θα μας έκλεβαν το GUI & την ιδέα για το ποντίκι, να δουμε τι θα έκανες τότε kallileo...Muhahahahahaha....! Ασε ρε, που θα τα βαλεις με τον bill.Bill rules ρεεεεεε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Ρε Μάκη... Η κάθε εποχή έχει τα δικά της... Βρες το εαυτό σου στο σήμερα. το ξερα οτι θα ες απαντησει... αλλα....περιμενα αλλη απαντηση... πλζ πες αυτο που περιμενω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 10, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 το 2025. Μου αρεσει πολυ η εποχη μας, απλα τη θελω σε μερικα λιγο καλυτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Σεπτέμβριος 10, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 23:46] Ασε ρε, που θα τα βαλεις με τον bill.Bill rules ρεεεεεε. LOLΟλα κλεμμένα τα έχει ρεεεεεεε!Χωρίς το DOS είχε πάει στην IBM της το πλασσαρε και μετά πήγε και το αγόρασε από ένα κακομοίρη.Έκλεψε με τα και το GUI από την Apple που με την σειρά της το είχε κλέψει από την XEROX...Τελικά η μόνη εταιρία που δεν έγινε κολοσσός είναι η XEROX που στο κάτω κάτω το άξιζε αφού η ιδέα την οποία ειχε υλοποιήσει κιόλας ήταν δική της..’τιμη η κοινωνία. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 10, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 το ξερα οτι θα ες απαντησει... αλλα....περιμενα αλλη απαντηση... πλζ πες αυτο που περιμενω... Ok θα ήθελα να μεγαλώσω μέσα στην δεκαετία του 60 και να έχω μια γκόμενα με στυλ όχι κανένα από αυτά που κυκλοφορούν στα μικρολίμανα στα κολωνάκια και στους ψυρρήδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 10, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 totally δε ξερω τι λες αλλα σημερα στο περαια ελαχιστες ητανε οι πατζουρες. Χαμος γινεται , για πλακα βγαζεις γκομενα στας ημερας μας , και μαλιστα τρωγable ολες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 10, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka totally δε ξερω τι λες αλλα σημερα στο περαια ελαχιστες ητανε οι πατζουρες. Χαμος γινεται , για πλακα βγαζεις γκομενα στας ημερας μας , και μαλιστα τρωγable ολες. Τι να το κάνεις αν δεν μπορεί να χωρέψει shake.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 10, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 το θεμα ειναι να μπορει να χορεψει αλλου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Σεπτέμβριος 10, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 το θεμα ειναι να μπορει να χορεψει αλλου.... Αυτό είναι defaut... Είναι ένστικτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 10, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Mεσαιωνας. Βασιλισσες , συνομωσίες , σταυροφορίες , Και όλα τα καλά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 11, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2005 Ωραιες και ρομάντικές είναι οι διαφορες "εποχές" όταν τις βλέπεις σε ταινίες ή τις διαβάζεις σε βιβλίο. Εγώ ενα ξέρω. Εποχή χωρις pc και internet ειναι for the dickinson. Αν όχι τώρα θα ήθελα να ζούσα 200 χρόνια μετά που μπορώ να έχω όποια VR γκόμενα θέλω και να είμαι On Line χώνοντας το utp στον κώλο μου (με το συμπάθιο ) αλλά και τώρα μιά χαρά ειναι δεν με χαλάει καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.