Jump to content

Παμε Στοιχημα

theHitma@n

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια για πειτε κανενα καλο site με προγνωστικα για το στοιχημα. Ηξερα 1-2 καλα αλλα εκλεισαν. Θελω να ειναι δωρεαν το site. Δηλαδη να μην χρειαζεται να ανοιξω λογαριασμο και αλλες τετοιες πιπ3ς.

www.goonersguide.com

το betaholics πέθανε από τότε που το παράτησε ο δάσκαλος...

υπάρχει και το ελληνικό www.kastelliotis.net αλλά δεν μου αρέσει και πολύ. ανοίγεις λογαριασμό εκεί αλλά είναι τσάμπα, μόνο ένα απλό log in κάνεις.

μόνο η λιέγη αδερφέ? όλη η πρέμιερ λιγκ ήρθε ανάποδα αυτό το σ/κ... για να πην πω για κηδείες που έγιναν στο καμπιονάτο και άλλα... γενικά πολύ ανάποδο το σ/κ :(

περιμένω σήμερα τη λάρισα να χώσει 2-3 τεμάχια γιατί την έχω παίξει με την ομαδάρα μου το σίτυ που κέρδισε, και έβγαζε αρκετά καλή απόδοση!

Ενταξει μαγκες μου φτανουν αυτα τα λινκ:T: .. Ευτυχως που δεν επαιξα στοιχημα το σ/κ γιατι δεν θα επιανα κανενα. Ολα τα ματς ηρθαν αναποδα. Αντε να δουμε τι θα γινει τριτη-τεταρτη με το Champions League.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.