theHitma@n Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2005 Ρε παιδια για πειτε κανενα καλο site με προγνωστικα για το στοιχημα. Ηξερα 1-2 καλα αλλα εκλεισαν. Θελω να ειναι δωρεαν το site. Δηλαδη να μην χρειαζεται να ανοιξω λογαριασμο και αλλες τετοιες πιπ3ς.
dpresv Σεπτέμβριος 11, 2005 #3 Σεπτέμβριος 11, 2005 www.goonersguide.comτο betaholics πέθανε από τότε που το παράτησε ο δάσκαλος...υπάρχει και το ελληνικό www.kastelliotis.net αλλά δεν μου αρέσει και πολύ. ανοίγεις λογαριασμό εκεί αλλά είναι τσάμπα, μόνο ένα απλό log in κάνεις.
Kanonieris Σεπτέμβριος 12, 2005 #4 Σεπτέμβριος 12, 2005 Σε λίγο θα γίνει και το betart(www.betart.gr)
dpresv Σεπτέμβριος 12, 2005 #6 Σεπτέμβριος 12, 2005 μόνο η λιέγη αδερφέ? όλη η πρέμιερ λιγκ ήρθε ανάποδα αυτό το σ/κ... για να πην πω για κηδείες που έγιναν στο καμπιονάτο και άλλα... γενικά πολύ ανάποδο το σ/κ περιμένω σήμερα τη λάρισα να χώσει 2-3 τεμάχια γιατί την έχω παίξει με την ομαδάρα μου το σίτυ που κέρδισε, και έβγαζε αρκετά καλή απόδοση!
theHitma@n Σεπτέμβριος 12, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 12, 2005 Ενταξει μαγκες μου φτανουν αυτα τα λινκ .. Ευτυχως που δεν επαιξα στοιχημα το σ/κ γιατι δεν θα επιανα κανενα. Ολα τα ματς ηρθαν αναποδα. Αντε να δουμε τι θα γινει τριτη-τεταρτη με το Champions League.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.