Jump to content

Η Ελληνική σελίδα της Sapphire!

Πριονέτο

Recommended Posts

Επιτέλους έχουμε την πρώτη ελληνική σελίδα εταιρίας παραγωγής καρτών γραφικών!

www.sapphiretech.com/gr

Η σελίδα είναι πλήρως ελληνοποιημένη και σύντομα θα έχει και ηλεκτρονικό κατάστημα!

Επιτέλους μία εταιρία ενδιαφέρεται για το ελλαδιστάν!:T:

Εγω απο εταιριες που ολοκληρωνουν πανω σε ati πυρηνες εχω respect HIS , Sapphire.

Αυτο δε το καταλαβα αλλα φαινεται καλο

Το SAPPHIRE SELECT Παρέχει Ελευθερία Επιλογής στου

Sep 10th, 2005-Για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη βιομηχανία, χάρη στο Sapphire Select, οι περισσότεροι νέοι επιταχυντές γραφικών της Sapphire θα αποστέλλονται με ένα DVD που περιλαμβάνει επιλεκτικά ορισμένες περιζήτητες εφαρμογές και παιχνίδια ...read full press release

Αρχική απάντηση από Helly

Εγω απο εταιριες που ολοκληρωνουν πανω σε ati πυρηνες εχω respect HIS , Sapphire.

Αυτο δε το καταλαβα αλλα φαινεται καλο

Το SAPPHIRE SELECT Παρέχει Ελευθερία Επιλογής στου

Sep 10th, 2005-Για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη βιομηχανία, χάρη στο Sapphire Select, οι περισσότεροι νέοι επιταχυντές γραφικών της Sapphire θα αποστέλλονται με ένα DVD που περιλαμβάνει επιλεκτικά ορισμένες περιζήτητες εφαρμογές και παιχνίδια ...read full press release

κοιτα εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14982

Αρχική απάντηση από Helly [Σήμερα, στις 21:28]

Kαλη φαση αυτο με το bundle Τhnx ea6gka gia thn υποδειξη.Mη το φωναζεις τοσο δυνατα οτι μπορει να αγορασεις ATI μονο γιατι αν σε ακουσει ο πριονετο ... :magic:

:flex: :daisy: :p

Kάτω τα χέρια από τις Radeon Χ1800ΧΤ! Δεν φτάνουν για όλους.:devil:

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 21:57]

Πως δεν φτάαααααανουν , τουλάχιστο 5άτομα χωράνε σε κάθε μία πάνω surfing6ij.gif

[off topic] πολυ καλή κίνηση της saphire btw [off topic]

[off topic]

Ιδιο μέγεθος με την 7800GTX έχει.:p

post-1940-1416072174,09_thumb.jpg

Θα ήθελα μια Χ1800ΧΤ με το σύστημα ψύξης υγρού μετάλλου(Blizzard) που έχει παρουσιάσει η Sapphire με την Χ850ΧΤ αλλά η τιμή μάλλον θα είναι εξωπραγματική.:eek:

Πάντως αν και διαφημίζει στην σελίδα της την Χ850ΧΤ blizzard δεν έχω ακούσει να έχουν πωληθεί τέτοια κομμάτια.

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Χθες, στις 22:40]

[off topic]

Ιδιο μέγεθος με την 7800GTX έχει.:p

Ναι και οι 2 τα ιδια σκ@#α ειναι :tomato:

Στο τελευταιο συστημα ψυξης υπαρχει και κατι θετικο στην Χ1800.Θα μπορει να παταει ο 2ος ανεμιστηρας εδαφος(PCB):jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.