poet Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2005 Παιδιά έχω ένα αρχαίο PC με τα εξής χαρακτηριστικά: Pentium III 450 MHz, 64 Mb SD RAM, 8,4 GB σκληρό δίσκο, VGA 8Mb modem 56 Kbps που έχει V.90.και Windows 98 φυσικά.Αυτό που με ενοχλεί κυρίως είναι η πολύ αργή ταχύτητα εμφάνισης των ιστοσελίδων. Εξάλλου το PC αυτό μόνο για γραφομηχανή κάνει και για λίγο surfing.Αν αλλάξω το modem και πάρω ένα καινούριο με V.92 θα έχει σημαντική διαφορά στην ταχύτητα που ανοίγουν οι ιστοσελίδες; Ή παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο π.χ. η RAM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Σεπτέμβριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Με το μόντεμ δεν πιστεύω να δεις καμιά διαφορά. Το μηχάνημα όπως λες είναι παλιό, οπότε θα παίξει συμβιβασμός. Δοκίμασε και με κάνα firefox, μπας και πάει λίγο πιο γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Σεπτέμβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 το μηχανημα σου ειναι μια χαραενας φιλος μου μπαινει κανονικα στο web με p 120MMX απροβληματισταφυσικα με mozilla και αφου κανει αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 φιλε μου δεν φταει ο υπολογιστης σου με την 56αρα τι περιμενεις???βαλε μια dsl και αν δεις παλι τα ιδια.....σου κανω δωρο τον υπολογιστη μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.