Jump to content

Ευκατάστατο σύστημα υπολογιστή ζητεί γνωριμία με κάρτα γραφικών...

Aeon

Recommended Posts

για καφέ και ό,τι προκύψει...

Λοιπόν το σύστημα είναι:

P4 στα 3,4GHz

motherboard MSI 915g combo (μόνο pci express παίρνει)

Ram 1gb ddr 400

(dvd recorder - hdd 200gb wd ktl αλλά αυτά δε νομίζω να χρειάζονται ετσι?)

Από 200 έως περίπου 350 ευρώ... (παραπάνω μόνο αν αξίζει πραγματικά)

Προτίνετε μου τι να αγοράσω γιατί έχω αυτό το pc 1 χρόνο τώρα και δουλεύει ακόμα με την onboard κάρτα γραφικών της motherboard...

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510375

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.513145

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.516072

Αναλογα με τα οικονομικα σου αποφασιζεις, ολες οι παραπανω ειναι οι καλυτερες αγορες για μενα.

Θέλω μια καλή κάρτα γραφικών που να αποδίδει καλά και στα games που δεν έχουν βγει ακόμα... Δε θέλω του χρόνου να ψάχνω για νέα, θέλω κάποια κάρτα γραφικών που θα μπορεί να παίξει παιχνίδια που θα βγούν του χρόνου ή σε 2 χρόνια...

Απο Χ800XL πιανής μάρκα; Saphire (282 E) / Gigabyte (295 E) / MSI (330E) /GeCube (330 E) ?

Να έχει υψηλή απόδοση/τιμή με ενδιαφέρει...

Αρχική απάντηση από Aeon

Θέλω μια καλή κάρτα γραφικών που να αποδίδει καλά και στα games που δεν έχουν βγει ακόμα... Δε θέλω του χρόνου να ψάχνω για νέα, θέλω κάποια κάρτα γραφικών που θα μπορεί να παίξει παιχνίδια που θα βγούν του χρόνου ή σε 2 χρόνια...

Απο Χ800XL πιανής μάρκα; Saphire (282 E) / Gigabyte (295 E) / MSI (330E) /GeCube (330 E) ?

Να έχει υψηλή απόδοση/τιμή με ενδιαφέρει...

Εννοείται τη φθηνότερη....

Για κοίτα και αν παίζει καμιά 7800GT με καμιά 400άρα ευρώ. Ωπ, με πρόλαβε ο unsto. Κοίτα και μουλτιδράμα... πρέπει να έχει και φθηνότερη...

Όπως σου ξαναείπα, είναι πάντα τι απαιτήσεις έχεις. Σε δύο χρόνια σε μερικά παιχνίδια, σίγουρα και η 7800 θα τα βρίσκει σκούρα με φουλ φίλτρα και ντιτέιλς. Μέχρι τότε όμως...

Η GIGABYTE GEFORCE 7800GT 256MB PCI-E DVI TV-Out RETAIL φαίνεται ιδιαίτερα καλή παρά τα 425 ευρω που θέλει... πάντα ήθελα κάρτα γραφικών με TV out...

Και μετά είναι η ΚΑΡΤΑ PROLINK PCX7800GT 256MDD PCX VIDEO IN - VIDEO OUTD στα 495 αλλά ανεβαίνει ψηλά...

Η διαφορά τους αξίζει τα χρήματα που διαφέρουν;

Εφοσων εχεις PCI EXPRESS και ελπιζω και αξιολογο τροφοδοτικο να πας σε καρτα με Full Pixel Shader 3 support για να εισαι καλυμενος.Μην αρχισουν να κανουν στραβες οι εταιριες οπως στο Splinter Cell 3 που παλι καλα ειχε και 1.3 Shader για τις μη nvidia καρτες και μετα δε μπορουμε να παιξουμε.Συγκεκριμενα προτεινω 7800 GT αλλιως περιμενε να δεις και τις καινουριες ΑΤΙ που βγαινουν σε λιγο καιρο

Οκ...

410 Watt Thermaltake Polo τροφοδοτικο πιστεύω ότι αντέχει άνετα μία 7800 GT ... ή έτσι νομίζω =/

Μάλλον 8α μπει βαθιά το χέρι στη τσέπη για να έχω πρώτη φορά στη ζωή μου μία κάρτα γραφικών που να αξίζει... Αλλά να περιμένω τις νέες ΑΤΙ? Όταν λέμε θα βγουν σε "λίγο" καιρό πόσο λίγο εννοούμε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.