apostglen46 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 Χρονια Πολλα καλα και με υγεια.............:flower: Να εισαι καλα και να εχεις οτι επιθημεις...........:OT: ΥΓ:Εγω παντως αν γιορταζα μια-δυο μερες πριν αρχισουν τα σχολια θα ειχα σιγουρα μελαγχολια........Ασχημο πραμα ρε παιδακι μου........Να σβηνεις τα κερακια και την επομενη να πηγαινεις σχολιο:cry: :cry: ΥΓ2:Να δεις οσο πιο γρηγορα μπορεις το 24 Φ Ο Β Ε Ρ Ο ΛΕΜΕΕΕΕΕΥΓ3:Ευχομαι το pc της δουλιας να σταματησει να κολλαει στις πιο ακαταλληλες στιγμες......:OT:
magicman Σεπτέμβριος 10, 2005 #9 Σεπτέμβριος 10, 2005 χρονια πολλα! :fun: :fun: :fun: :fun: υ.γ φαι δεν εχει? :hehe:
Stamatis Σεπτέμβριος 10, 2005 #10 Σεπτέμβριος 10, 2005 Χρόνια Πολλά και από 'μένα! :fun: :magic: :fun:
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 10, 2005 #14 Σεπτέμβριος 10, 2005 Χρονια This is a demo version of the "auto happy birthday teller" program. To purchase the program go to www.pizzahut.gr and bring some pizzas for the guys from thelab. Then, you will receive a licence of using the full version of the program. :hehe: Χρόνια πολλά ρε Μόρτη!
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 10, 2005 #15 Σεπτέμβριος 10, 2005 Χρονια πολλα ραααααααααα...............αντε και την εταιρια σου ΑΕ ευχομαι να την δεις
Zarras Σεπτέμβριος 13, 2005 #16 Σεπτέμβριος 13, 2005 ρε ρε σορρυ σε ξεχασα ρε συ... εε χρονια πολλα και κερδοφορα απο εμενα...
mortisboy Σεπτέμβριος 13, 2005 #17 Σεπτέμβριος 13, 2005 ...παιδια σας ευχαριστω ολους να στε καλα ...πλησιαζουμε τα αντα.....αντε να δουμε.... ...Y.Γ ....zarra.....για αυτο που εκανες λεω να μην σου ξαναμιλησω .... :P :P :D ....αντε....ρεεε ποτε θα τα πουμε καμια μερα....???
greekfragma Σεπτέμβριος 13, 2005 #18 Σεπτέμβριος 13, 2005 Χρονια πολλα Κωστηηηηηηηη........γμτ πως μου ξεφυγε ετουτο.............οτι ποθεις να το βρεις αβιαστα μπροστα σου:flower:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.