CaptainMilo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 Έχω την χ800 της υπογραφής , και επειδή η μικροσκοπική ψυκτρούλα που έχει πάνω ζορίζεται αρκετά για να την ψύξει (και κάνει και τρελό θόρυβο σε full load) και δεν ψύχει και τις μνήμες της μιας πλευράς , παράγγειλα την arctic silencer 5 rev.2 Όπως παρατήρησα στο site της εταιρίας , συνοδεύεται και από back plate η οποία και ψύχει τις μνήμες της πίσω πλευράς της κάρτας . Το θέμα είναι , η κάρτα έχει ήδη ψυκτράκια στο πίσω μέρος όπως φαίνονται στην παρακάτω εικόνα . Αυτά είναι κολλημένα? Πώς θα μπορέσω να τα αφαιρέσω χωρίς να προκαλέσω καμμιά βλάβη στις μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Σορυ για το οφ τοπικ αλλα μια που το ειδα, το λεω...Εσενα ειναι με το μπλε pcb οπως του Ζαχου... Για τσεκαρε μηπως χτυπαει σε κανα πυκνωτη σαν και του "τσαντιλα".Αν τα ψυκτρακια τα στριφογυρισεις δεξια-αριστερα (απαλα), "παιζουν" καθολου ή ειναι στερεωμενα καλα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Σεπτέμβριος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Παίζουν , σαν να είναι πάνω σε λάστιχο , το γυρνάς προς τα δεξιά πχ. και επανέρχεται στην ίδια θέση . Απλός τα γυρνάω μέχρι να αποκολληθούν από πάνω?Για την ψύκτρα αν χτυπάει πουθενά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό , μιας και νόμιζα πως τα περισσότερα pcb των εταιριών είναι ίδια και εξαρτάται από το τι φοράει πάνω η κάρτα . Πάντως στα specs έλεγε πως είναι και για X800XLΗ κάρτα είναι η παρακάτωhttp://www.sapphiretech.com/en/productfiles/22image1.jpgΚαι η αντίστοιχη msi που βλέπω φαίνεται να είναι ακριβώς το ίδιο , οπότε δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημαhttp://www.msi.com.tw/images/product_img/vga_img/8995_RX800XL-VT2D256E.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 SLN , δίκιο είχες , βρίσκει το ρημάδι πάνω σε 2 πυκνωτάκια Αρε sapphire φωτιές που άναψες μεσημεριάτικα , άντε να λιμάρουμε τώρα την ψύκτρα να την φέρουμε στα μέτρα μαςΤα ψυκτράκια πάντως από τις μνήμες ήταν κολλημένα , και βγήκαν τελικώς εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.