Shadow Keeper Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2005 Γεια σε ολους,Λοιπον σκεφτομαι να αγορασω μια πολυ καλη καρτουλα γιατι η 5900ΧΤ αρχιζει να με εγκαταλειπει στο gaming:bye: ...η ο8ονη μου ειναι μια ΤFT Sony με native resolution 1280x1024 και 8ελω να παιζω ολα τα παιχνιδια με αυτην την αναλυση τουλαχιστον, λογω μειωσης της ποιοτητας σε χαμηλοτερες αναλυσεις.....στον τιτλο αναφερα μια 6800GT την PNY VERTO 6800GT .....τωρα λογικο να με ρωτησετε που την βρηκα....στο e-shop.gr....με 300 τελικη.....Η τιμη μου φαινεται παρα πολυ καλη....αλλα εχω να κανω μια ερωτηση. Η συγκεκριμενη καρτουλα ειναι ποιοτικη ή 8α μου μεινει στο χερι?...Στο internet διαβασα οτι χρησιμοποιει το reference cooler της nvidia, το οποιο δεν ειναι ιδιαιτερα αποδοτικο απο οσο ξερω....αλλα αυτο δεν με νοιαζει διοτι εχω αγορασει ηδη το Zalman VF700 που ειναι πολυ καλο. Τι λετε αξιζει την οικονομια χρηματων, δεδομενου οτι γλιτωνω 40-50 απο ολες τις αλλες 6800GT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2005 Εμένα τί θα με κεράσεις που κατάφερα και σου βρήκα ακόμα καλύτερη τιμή;:-O http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174052&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=210341&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 εγω την πηρα απτο ebay για 300 dollars + 22.5 για το shiping = 260 euro, κ της εχουνε φορτωσει ηδη το bios της ultra κ τα αντιστοιχα ρολογια, ερχεται απο USA οποτε θα κανει καμια βδομαδα ακομα στα ιδια λευτα btw βρισκεις την υλοποιηση της albatron στο πλαισιο, κανας αλλος την εχει (την PNY)? το συστημα ψυξης τι λει ? temps κ θορυβος ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Σεπτέμβριος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Ωραιος ο planetman.....ειλικρινα δεν περιμενα να βρω την φθηνοτερη 6800GT στο....πλαισιο:sick: Τωρα GruntGR απο οτι ειδα η PNY εχει το reference cooler της nvidia οποτε μην περιμενεις ιδιαιτερα αποδοτικη ψυξη και χαμηλα επιπεδα θορυβου(σε σχεση παντα με αλλες ''μεγαλες" εταιριες οπως Gigabyte, MSI, ASUS κλπ)....τωρα αλλες πληροφοριες δεν εχω βρει στο internet...Tελικα συμφερει να αγορασεις μια φτηνη 6800GT(πχ Albatron) + μια ψυκτρα Zalman VF700, και να σου βγει συνολο 300, απο το να παρεις μια ΜSI, Gigabyte και να σκασεις 350...Aσε που μαλλον θα κλοκαρεις καλυτερα με την Αlbatron λογω Zalman:flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Σεπτέμβριος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2005 Πάρε τη φθηνότερη, τί ψάχνεις; 90 διαφορά και το συζητάς;ΥΓ: Τελικά τί θα με κεράσεις;:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Σεπτέμβριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 Πολύ καλή ευκαιρία οι 6800GT. Αλλά δεν έχω ψάξει πως στο καλό κάνεις uninstall στους drivers των nVidia. Με τις ati είναι πολύ εύκολο, έχουν επιλογή οι drivers. Στους forcewares πως γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre [Χθες, στις 21:09] Πολύ καλή ευκαιρία οι 6800GT. Αλλά δεν έχω ψάξει πως στο καλό κάνεις uninstall στους drivers των nVidia. Με τις ati είναι πολύ εύκολο, έχουν επιλογή οι drivers. Στους forcewares πως γίνεται? Control Panel --> Add/Remove Programs --> Nvidia Drivers (αν έχεις και μητρική με nvidia chipset βγάζει μενουδάκι να επιλέξεις ποιόν οδηγο θέλεις να αφαιρέσεις)Και για καλύτερα αποτελέσματα τρέχεις και το driver cleaner πρωτου βάλεις νέους οδηγούςΠολύ καλή η Albatron, μετα απο κάνα 5μηνο όμως συνηθίζει να κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Σεπτέμβριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 12:43] Control Panel --> Add/Remove Programs --> Nvidia Drivers (αν έχεις και μητρική με nvidia chipset βγάζει μενουδάκι να επιλέξεις ποιόν οδηγο θέλεις να αφαιρέσεις)Και για καλύτερα αποτελέσματα τρέχεις και το driver cleaner πρωτου βάλεις νέους οδηγούςΠολύ καλή η Albatron, μετα απο κάνα 5μηνο όμως συνηθίζει να κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι Thanks, αλλά εγώ δε βρήκα κάτι τέτοιο γι'αυτό και ρώτησα. Gigabyte 865 chipset έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Σεπτέμβριος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αν δεν έχεις μητρική με nVidia chipset, θα σου εμφανίζει "nVidia Display Drivers".Λογικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 με silencer 5 http://www.altershop.gr/product_info.php?products_id=1118 κ artic silver 5 http://www.plaisio.gr//IWCatProductPage.process?Section_Id=26174032&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=225823&Merchant_Id=1&sts_cid=3%22 τι λει ? διαβασα καποια πολυ θετικα σχολια εδω http://forums.viaarena.com/messageview.aspx?catid=30&threadid=64539&enterthread=y btw ακομα να μου ερθει στην πορτα μου αυτη κ η nf2 msi mobo, τουλαχιστον μου ηρθε το eyepad ( check gaming forum ) εχω σιχαθει να βλεπω το laptop, το επιστρεφω κ απο κει που το δανειστικα αυριο @#()$@#)($@#(@#) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Μα γιατι να το αλλαξεις? Η albatron μια χαρα ψυκτρα εχει και αθορυβη και φτανει εως 433 ο πυρηνας χωρις προβληματα. Τι αλλο θες?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 εγω τσιμπησα την υλοποιηση της PNY που της εχουνε φλασαρει το BIOS της ultra ρε συ, btw ποια ειναι τα ρολογια της ULTRA κ ποια της GT ? με το 420αρι chieftec θα ειμαι ok η θα πρεπει να flash-αρω το bios της GT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 15, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 350 για gt 400 για ultra. Εχουν και καποια μικρη διαφορα στις μνημες,αλλα ειναι μικρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.